Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (отново)

Featured Replies

И нека мисленето започне.... сега :beer11: П.П. А предишната част е тук: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=174850&view=getnewpost&hl=&fromsearch=1

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 78,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ааааааа, ти си питай, аз си знам....

знаеш ти, знаеш - всички все знаете, ама после друг да търчи посреднощ до аптеката :beer11:

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

В нова тема, с нови мисли...Ако имаше от де да идват де :beer11:

знаеш ти, знаеш - всички все знаете, ама после друг да търчи посреднощ до аптеката :baby:

Слушай сега, трай си там, че и тебе ми приписаха тази вечер и онова пернатото, от чуждоземия, да не говорим за Капитана и Дантеско / да ме прощава Диа... :ph34r: /, та и още един глобален някъде...абе тази вечер се оказах богата жена, от към мъже :biggrin: :biggrin: :biggrin:

В нова тема, с нови мисли...Ако имаше от де да идват де :beer11:

Слушай сега, трай си там, че и тебе ми приписаха тази вечер и онова пернатото, от чуждоземия, да не говорим за Капитана и Дантеско / да ме прощава Диа... :ph34r: /, та и още един глобален някъде...абе тази вечер се оказах богата жена, от към мъже :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Мене не могат да ти приписват, дори и да искат :baby:

мислите ми ги заключиха в другата тема, сега нямам какво да мисля :beer11:

И ти, и ти...

Демек-всички сме ти на опашката като в подписа ти ? :biggrin: И аз се чудя защо ли ми е едно такова топличко и благоуханно :ph34r::beer11:

Демек-всички сме ти на опашката като в подписа ти ? :biggrin: И аз се чудя защо ли ми е едно такова топличко и благоуханно :ph34r::beer11:

Лека смяна ! Дано нямаш никаква работа тази вечер, ама никаква... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Да Док!Лека и бодра смяна.

Лека смяна ! Дано нямаш никаква работа тази вечер, ама никаква... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

а мерси -утре , като се събудиш - ще ми видиш рапорта http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Да Док!Лека и бодра смяна.

а мерси :beer11:

тъкмо си пия кафенцето

...

тъкмо си пия кафенцето

не дойде в бара да ти сипем по едно ..... кафенце :ph34r:

след малко го затварят :beer11:

а мерси -утре , като се събудиш - ще ми видиш рапорта http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

а мерси :beer11:

тъкмо си пия кафенцето

Док нямаш ли оръжие там.Поне една електрошокова палка.

не дойде в бара да ти сипем по едно ..... кафенце :biggrin:

след малко го затварят :beer11:

В онази тема сте само пияници сбрани.

мхм.

трезвеници като мене нямат място там :biggrin:

Док нямаш ли оръжие там.Поне една електрошокова палка.

не, разбира се :biggrin: електрошока ми е доста по-голям от палка

ако имах-досега да си чел за мен по вестниците :ph34r:

за израза "затишие пред буря"

човек се мобилизира, но това му състояние не може да продължи вечно, идва момент в който се отпуска, а бедите само това чакат, започват да идват идват една след друга, на талази

а думичката ми за днес, а и за цяклата седмица, е "беж"(за цвят)

от шампанско през телесено до светли нюанси на кафявото, облекло и настриение

В онази тема сте само пияници сбрани.

мхм.

трезвеници като мене нямат място там :baby:

не, разбира се :indian: електрошока ми е доста по-голям от палка

ако имах-досега да си чел за мен по вестниците :offtopic_s:

Оная баба да не дойде пак дет й хареса кабинета.Па може и повече да се сберат.И една раздумка едно хортуване.Е па убав ни е докторо.

за израза "затишие пред буря"

човек се мобилизира, но това му състояние не може да продължи вечно, идва момент в който се отпуска, а бедите само това чакат, започват да идват идват една след друга, на талази

а думичката ми за днес, а и за цяклата седмица, е "беж"(за цвят)

от шампанско през телесено до светли нюанси на кафявото, облекло и настриение

На така добре описания процес от теб, на нашия жаргон му се казва "стрес" и е част от нашия вътрешен механизъм на хомеостаза, а психологически - да ни подготви за неблагоприятни външни въздействия.Целият процес е с свързан с диенцефало-хипофизо-супрареналната система.Напълно те разбирам и смятам за съвсем нормално, след като изръсиш катехолминните си депа и се отпуснеш, последващите външни въздействия да ти се виждат като "беди".ТЕ дори и да не са такива -ти вече не си подготвена за тях.Мхм.Вторият от описани нюанси ме заинтригува по два начина.Единият-приятен, свързан с теб и , а другия-не толкова приятен като визия, но пък миловиден-свързан с детството ми и прострените на двора гащи в телесен цвят на баба ми, която тогава тежеше около сто килограма.

Немаш оттърване ти с тези баби - то в кабинета - то в спомените. А пък аз си мислех, че само аз съм бабоеба тук...

правилното е бабоебец :offtopic_s:

Ти не си ли забелязал, че когато си малък-светът сякаш е пълен с бабички / а колкото по-голям ставаш, толкова повече се изпълва с млади хора ? Интересен факт.Виж обаче, моят свят постоянно е пълен с бабички - ще ме преследват от детството, до смъртта явно.

Факт е за теб, а край мен само бабички се моткат и аз се чудя коя е най-сИксуалната от тях и доволно потърквам ръце. Абе класически бабоеб!

Факт е за теб, а край мен само бабички се моткат и аз се чудя коя е най-сИксуалната от тях и доволно потърквам ръце. Абе класически бабоеб!

Знаеш ли днес с какво ми тъпкаха главата ?списъци, стекове, опашки,двоично търсене в сортиран масив, прости данни, подредени данни ( на баба им фъркела) , обхождане на граф в широчина и дълбочина, пермутации, комбинации и вариации.Къде се вместват бабичките не знам все още, но мисля накрая да напиша алгоритъм, и да изведа стойността на често срещаните бабички в живота.Отатък сега е спокойно.Две от посоченият по-горе масив лежат опнали краци на леглата и си приказват.Едната е излязла от ритъм, другата с високо кръвно.Преди малко настаних едно цигле в хирургията заради заклещена херния.Време е да похапна, да попуша и да заредя батериите, нали ?.

Уха - Докторе, чудя се направо за чий чеп ти тъпчат кратунката с такива щуротии, които едва ли някога ще ти дотрябват! Ама ти врътни на бабите циклите, хлъзни ги по графа, обходи ги на длъж и на шир, като за по-бърже утилизясай едно B-Tree. Готов ли си? Кажи ся - що го направи? П.П. Да ти е сладко яденето Докторе!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.