Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Нямаш грижи. Пожелавам ти това да са ти проблемите със системата :P

• Автор
:D Мерси, дано скоро събера пари, и да си взема Sandy Bridge :P
  • Автор

Здравейте,реших да не права нова тема, ще питам тук направо :) Та значи събрах 200лева. за кутия и едно охладителче, мисля утре други ден да ги поръчвам. Кутията ще я взема от http://sky.bg/Details.aspx?ID=16425 COOLER MASTER CM-690 II LITE BLACK, w/o PSU Според вас има ли смисъл да давам още 30лв за Advanced, ссд диск няма да слагам, може и да сложа но чак след 2 3 години,когато станат евтини :D Обаче от skay.bg ще трябва от там да си взема охладителя,но незнам какъв. Трябва да става за 775,1155. Значи, след некой месец като събера пари за дъно, процесор, рам, със сигурност процесора ще е i5 2500к. И мисля ,че няма да гона 5000 мегахерца, най много 4500 :)

Ако искаш бърз, тих и надежден HDD за тези пари взимаш това: WD 1024GB 32MB SATA III Blue 100лв

• Автор

Прочетете ми последният пост само :) Нарочно не направих нова тема да не става спам :) Иначе наскоро си взех, 1 терабайт Western Digital 32mb blue SATA III И едно захранване 560w Seasonic X series GOLD. И съм много доволен, сега като си взема кутия,охладител, ми остават само дъно,процесор,рам памет :D

Редактирано от KeepWalkinG (преглед на промените)

Няма особен смисъл да взимаш Advanced, а пък за едно SSD в бъдеще все ще можеш да си вземеш една 2.5" поставка.

Охладителчето мога да ти препоръчам това: COOLER MASTER Hyper 212 Plus, s.All CPU, 600-2000 rpm, 13-32 dB - 53 лв.

• Автор

Охладителя, със сигурност е доста по тих от боксовият на интел нали? Термопастата хубава ли е,тази която идва,изобщо ако идва паста? Или ще трябва и за паста да се отделят средства?

Редактирано от KeepWalkinG (преглед на промените)

Пробваи със WD caviar green диска е много тих и не харчи много ток също така и не се загрява много!Имам го и мога да кажа че е доста добър диск.

WD caviar Green

post-304446-0-82150600-1310293977_thumb.

Редактирано от makarov12 (преглед на промените)

1. Човека вече си е взел хард. 2. Зелената серия е по-бавна от синята, която е по-бавна от черната... Аз съм със синият и твърдя че е достатъчно тих и никога не бих и помислил за зеленият!

1. Човека вече си е взел хард.

2. Зелената серия е по-бавна от синята, която е по-бавна от черната... Аз съм със синият и твърдя че е достатъчно тих и никога не бих и помислил за зеленият!

Синята не е по-бавна от черната,просто последната е по-здрава и надеждна.И с по-голяма гаранция.
  • Автор

И все пак, да си купя ли отделна паста за COOLER MASTER Hyper 212 Plus, s.All CPU, 600-2000 rpm, 13-32 dB Или тази която идва с него е хубава,ако идва изобщо :)

И все пак, да си купя ли отделна паста за COOLER MASTER Hyper 212 Plus, s.All CPU, 600-2000 rpm, 13-32 dB

Или тази която идва с него е хубава,ако идва изобщо :)

Обикновено в комплекта на охладителите би трябвало да е налична малка тубичка, кутийка или шприц с качествена паста(достатъчна за 2-3 смени).

Публикувано изображение

Тази в случая с твоят модел е в шприц тип "спринцовка".

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.