Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте, на всички! Търся си компютърна кутия може втора рака, може и нова ако може да ми дадете сайтове, да ги разгледам ! предпочитам компютърната кутия да е с повече отвори за вентилатори ...

• Отговори 51
  • Прегледи 5,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Дай някакъв бюджет и ще измислим нещо добро, иначе избор колкото искаш.

• Автор

Ми бюджет за втора рака около 40 лева за нова кутия около 60-70 но-голямо значение има ли дали е нова, или втора рака ? аз като си зема сички части от сегашната ми кутия !

COOLER MASTER ELITE 430 BLACK ако можеш да отделиш 79.97 лв. за нея наистина си заслужава. Идва даже с 1 брой 120 мм вентилатор.

COOLER MASTER ELITE 430 BLACK ако можеш да отделиш 79.97 лв. за нея наистина си заслужава. Идва даже с 1 брой 120 мм вентилатор.

430ката за парити си е страшно добра кутия. Със инвестиция от порядъка на 20 30 лв може да се добавят 2 120ки на тавана и кутията наистина става доста добра от към въздушни потоци. Казвам това като притежател на въпросната кутия във която помещавам по слабата от 2те си конфигурации.

При мен лично 430ката е оборудвана на предния панел със 140 мм Пролиматек, като 120 мм неонов вентилатор отиде на гърба на кутията като ауспухов.

Втората ми конфигурация се шири в Xigmatek UTGard Mesh

Редактирано от КОЛЕЦ (преглед на промените)

• Автор

430ката за парити си е страшно добра кутия. Със инвестиция от порядъка на 20 30 лв може да се добавят 2 120ки на тавана и кутията наистина става доста добра от към въздушни потоци. Казвам това като притежател на въпросната кутия във която помещавам по слабата от 2те си конфигурации.

Втората ми конфигурация се шири в Xigmatek UTGard Mesh

Ахам а ако реша да си я купя и като сложа 2 по 120ки да не земе да ми бръмчи,като трактор ?

Аз също съм с 430-ката и ти казвам да я търсиш 2-ра ръка ако трябва, но е просто чудесна за парите си. Ето и какъв поток можеш да получиш в нея: линк. Има графика със стрелки за оптимален ефект. С/у още 12-13 лв още един вентилатор като вземеш да изкарва въздуха и това ти е минимума за добър въздушен поток и охлаждане, а иначе можеш да я накичиш с доста: 6 по 120 мм + захранването да смуче от вънка.

Излезна ми 2 пъти мнението... Ще използвам 2-рият пост да отговоря за бръмченето:

Ахам а ако реша да си я купя и като сложа 2 по 120ки да не земе да ми бръмчи,като трактор ?

Зависи от вентилаторите. Има шумни и безшумни. Като си избираш гледаш всеки колко децибела шум е обозначен че издава. Аз съм със 3 по 120 мм вентилатори и почти не се чуват.

Редактирано от quickJO (преглед на промените)

За тази работа си има сплит кабелчета - пускаш вентилаторите на 5 волта и проблема ти се разрешава. :giggle1:

Ето тези Сплитове ще ти свършат идеална работа за целта: http://www.dekada.com/catalog/cable-splitter-pwm-for-3-fans-akcb002-p-546.html

Редактирано от КОЛЕЦ (преглед на промените)

• Автор

Аз също съм с 430-ката и ти казвам да я търсиш 2-ра ръка ако трябва, но е просто чудесна за парите си. Ето и какъв поток можеш да получиш в нея: линк. Има графика със стрелки за оптимален ефект. С/у още 12-13 лв още един вентилатор като вземеш да изкарва въздуха и това ти е минимума за добър въздушен поток и охлаждане, а иначе можеш да я накичиш с доста: 6 по 120 мм + захранването да смуче от вънка.

Аз мн я харесах тая 430-ка но от каде да я намеря втора рака ?

Аз мн я харесах тая 430-ка но от каде да я намеря втора рака ?

Еми не знам. :giggle1:

Ами не знам... Сайтовете за обяви като Дата, пазара тук в калдата. Разни такива места.

• Автор

От 4-ри часа търся тази кутия но не я намирам ... щото за нея и други са ми казва ли че е доста добра но не мога да я намеря втора рака, и за това пуснах тема мислих че може да ми помогнете.

Ами не знам... Сайтовете за обяви като Дата, пазара тук в калдата. Разни такива места.

датата е най-големият, тука си има сайт към калдата за обяви, може да пробваш и други компютърни форуми и сайтове, но шанса е малък да я намериш 2-ра ръка.

• Автор

Може да е и друга но да има повече отвори за вентилатори ..! ще може ли да ми помогнете ще съм ви мн благодарен :rolleyes:

Нова кутия за около 70лв. по-добро предложение от Elite 430 Black няма да намериш.

Щом като искаш повече отвори за вентилатори или др. екстри - цената се вдига.

за 80лв. аз взех тази: http://iskampc.com/index.php?target=products&product_id=1508

• Автор

А втора рака ? търся аз щото няма никаф снисал да купувам нова кутия ... като и втора рака ще ми върши същата работа .. за това ако знаеш някой сайт които продават компютърни кутии втора рака сподели го :baby:

Не ти ли работи ъ-то на клавиатурата? :baby:

Гугъл да помага: http://lmgtfy.com/?q=%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D1%8E%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%BD%D0%B8+%D0%BA%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%B8+%D0%B2%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0+%D1%80%D1%8A%D0%BA%D0%B0&l=1 Някоя от горепосочените кутии мн. трудно ще намериш втора ръка. Купувай нова и това е. ...то само "ъ"то да е....

Пратих му на лични още вчера, че продавам неизползвана кутия от вече предложените в темата - COOLER MASTER ELITE 335 BLACK. Събира прах в нас, за това я продавам. От тази тема кутията... Ако някой има желание, да свирка...

Към автора: ако си от София и склониш djagi да ти я даде за 56лв. - това е твоята кутия. :biggrin:

Аз бих я взел. (на този етап)

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.