Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

• Автор

1. Не съм от софия 2. Аз съм се спрял на COOLER MASTER ELITE 430 защо ли ? ми изглежда ми по-хубава ... и от преде може да се сложи по-голям вентилатор ...

• Отговори 51
  • Прегледи 5,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Кутия за 80 и 80+ лв. COOLER MASTER ELITE 430 единствено бех я взел заради прозрачния страничен капак.

Ако трябваше пак да избирам case, пак бих се спрял на NZXT Gamma!

Гамата е кутията, която ни предоставя възможност за постигане на по-добър въздушен поток или по-добро охлаждане на компонентите.

Тя разполага и с повече екстри, има по-големи размери (което е от голямо значение при ъпгрейд на охладителя на процесора).

Единствено ELITE 430 има опция за монтирането на вентилатор до захранването, който ще ти вкарва допълнително много прах.

Ето сравнение в една снимка:

Успех с избора. :)

Публикувано изображение

Пратих му на лични още вчера, че продавам неизползвана кутия от вече предложените в темата - COOLER MASTER ELITE 335 BLACK. Събира прах в нас, за това я продавам. От тази тема кутията... Ако някой има желание, да свирка...

Ти рекламата за продажба я направи вече и скъпо я продаваш.Кой ще я купи за 56 при условие,че струва 66лв.30лв. не повече.

Ти рекламата за продажба я направи вече и скъпо я продаваш.Кой ще я купи за 56 при условие,че струва 66лв.30лв. не повече.

Не я продавам за 56, а 30 няма дори да ги коментирам. Продавам я за колкото я продавам... На който му трябва, ще пита.
  • Автор

Колебая се м/у COOLER MASTER ELITE 430 и NZXT Gamma! NZXT Gamma e наистина с по-големи размери и е по-добре за това и ще си купя gamma-та първо ще видя ако я има втора рака ако я няма ще си я купя нова .!

• Автор

Ахам а искам само да питам нещо сегашната ми кутия е delux bmw от червените ! махнах предния панел да почистя и там и видях че има отвор за вентилатор ... и въпроса ми е : там може ли да се сложи едни голям вентилатор като гледам може да се сложи или 120мм или 140мм . ?

На теория би трябвало да има. Не е скъп един вентилатор, вземи и пробвай. Ще ти вкарва студен въздух в кутията и ако има и един да изкарва ще стане въздушен поток, така че би трябвало да има ефект.

Автора на темата - на Теория само задаваш глупави въпроси и просто се чудя на другите съфорумци как имат търпение да ти отговарят. Или имаш пари и купуваш кутия или нямаш пари и не купуваш - тва е положението.

Редактирано от КОЛЕЦ (преглед на промените)

• Автор

Парите че ги имам ги имам но за какво да давам излишни пари като, може и да стане и на старата ми кутия .. :)

Парите че ги имам ги имам но за какво да давам излишни пари като, може и да стане и на старата ми кутия .. :ph34r:

А защо изобщо си прави труда да пускаш нова тема и да търкаш излишно копчетата на клавиатурата си да даваш после излишни пари за нова.

И аз направо се чудя с търпението което проявяват другите съфорумци които ти отговарят.

Тази тема ми заприлича на вица дето оня нямал какво да прави и ходел в болницата му чешат та*****е.

Парите че ги имам ги имам но за какво да давам излишни пари като, може и да стане и на старата ми кутия .. :)

Шанса е 50 на 50. Или ще купиш или - не.

Друг е въпроса, че някой хора са се потрудили да ти помогнат, за да си избереш БЕЗЦЕННАТА кутия. Поне едно благодаря кажи.

Като си такъв разбирач, защо не си избра сам кутия, а?

Никой не иска да подари една кутия на човека значи.Искате зян да му отидат парите.

това е бившия ex7azy, който също пусна 20 теми за една седмица! Спря да пише от единия акаунт и няколко часа по- късно се появи със сегашното име, същите компоненти, същата кутия, същите глупави въпроси! Дали е просто съвпадение преценете сами! Лично аз му отговорих, обясних му, пращах му снимки какво и как да направи. Каза, че е купил вентилатори и т.н... малко по-късно каза, че нямал пари за вентилатори, така че не намирам смисъл да му обяснявате каквото и да е, след като очевидно само пита, а нищо не прави. Ако имаш желание да ти се помогне бъди по-сериозен!!! :)

Редактирано от kichuka (преглед на промените)

• Автор

Какъв ex7azy говориш ти бе ? регистрирвам се за първи път ! тука и като имам същи те части като този ex7azy? значи че съм аз така ли ? б*ати и логиката ..... до колко то компютърната кутия купих тази: COOLER MASTER ELITE 430 BLACK и не е 79 лв. а е 90 лв. !! и Благодаря се пак за вниманието !

Редактирано от ThunderGo7 (преглед на промените)

• Автор

аххахах добре, за какво ми е да лъжа че съм този ех7азуу ? за кфо че имаме еднакфи части не означава нищо ! а и видях каква е неговата кутия е бмв делух от белите а мойта е бмв делух от червените !

Както кажеш, дай да видим новата кутия! Сподели си впечатленията от нея, че и аз се чудя дали да не си взема такава ;)

• Автор

Ето снимка ве за кфо да лъжа ?! Но страничния ми вентилатор мн шуми ... и капака трепери нещо някакви идеи от к'во може да е ?

post-303148-0-09723500-1309343510_thumb.

Редактирано от ThunderGo7 (преглед на промените)

Ето снимка ве за кфо да лъжа ?! Но страничния ми вентилатор мн шуми ... и капака трепери нещо някакви идеи от к'во може да е ?

Капакът ти трепери, защото вентилатора ти върти на пълни обороти и е монтиран твърдо за плексигласа. Можеш да му развиеш винтовете и да използваш вместо тях гумен крепеж, можеш и да му намалиш оборотите с контролер или преходник, а можеш и съвсем да го изключиш защото ми се струва доста празна тази кутия и няма голям смисъл от това допълнително охлаждане...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.