Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Виваком АДСЛ неволи

Featured Replies

преди 9 часа, exwol написа:

Хехехе, лоша реклама си правиш с подобни изказвания. Има доста да почетеш и научиш за мрежите и що е това ИП адрес.

Спор няма. Познанията ми за това що е ИП адрес са нула,дори минус нула. Правя свободни интерпретации , поради моите "изследователски наблюдения" ,а те са че при еднакви условия при мен при всяко сменяне на ИП адреса  Нетът ми е различен! По -горе може малко неточно да съм го обяснил. Понеже при някои писания в БЛИЦ, някой преди мен е използвал ИП адреса ми  и е  баннат ,и аз вадя флашката за мобилен нет за да си сменя адрес и да ми мине писането, така забелязах разликата в скоростта  и за това давам такова в кавички обяснение.Всички мои по горни писания са плод на едни такива ПРОСТИ:)приктически наблюдения за това са теоретически необосновани и смущават .Нека тези, които имат познания да ги обяснят та и ние необразованите да научим нещо, НАЛИ ЗА ТОВА СМЕ ТУК!

• Отговори 54
  • Прегледи 8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 18 часа, karadzha написа:

Това го пише във всеки един договор. Работата е да се гарантира по-дълго време максимума скорост, а не 4 месеца за 24 месеца. М-Тел ако нямат 1-годишен договор, хич няма да ги питам повече, но те и без това ще са ми 2-ри избор май.

Няма такава работа и такова нещо. Или си с гарантирани скорости или не.

на 10/6/2017 в 20:43, Емил Костов написа:

Няма такава работа и такова нещо. Или си с гарантирани скорости или не.

М-Тел също не гарантират максималната скорост. А не вярвам и някий друг да го прави. Ако да, то това е добре.

преди 17 минути, karadzha написа:

М-Тел също не гарантират максималната скорост. А не вярвам и някий друг да го прави. Ако да, то това е добре.

Виж човек. Прави каквото знаеш. Избора си е твой. Аз каквото трябваше да кажа съм го казал. Гледайте си договорите после да не плачете.

Много хубава статия е написана в Новините на сайта  за Адресите! Адресите не са нищо друго освен някаква индикация и те нямат НИЩО общо с моето твърдение , че с промяната си се изменя качеството на Нета! Явно чувството ,че при различен адрес има и промяна в скоростта на Нета е чисто СУБЕКТИВНО!Благодаря на автора на статията!:) Но другото ми твърдение , че промяна на връзката /двойката за телефон/влияе на скоростта  ОСТАВА!

Редактирано от bigiadri (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.