Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Daum PotPlayer - обединена

Featured Replies

• Автор

защо при инсталация на PotPlayer с бг превод всичко ми излиза на някакви йероглифи

Имаш проблем с кирилизацията на Windows

• Отговори 451
  • Прегледи 102,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пиши моля те мислиш ли че мога да отварям 6-10гб филми с процесор 2.2.До сега гледам самодо 4.5гб при зает процесор 75-90% и естествено сече или блокира на файл от 6гб примерно.Така беше с КМ,ГОМ и ПОТ 1.4.Тази версия обаче 1.5.23767 е оправена страшно-пробвах я на филми 4.5гб...свободен процесор 65-80%!Супер съм изненадан и доволен! ;)

• Автор

Зависи от видео картата

направи скрийншот както съм показал, dxva checker го има в инсталатора, просто трябва му дадеш отметка

Поддържа ли видео картата ми хардуерно ускорение (DXVA)?

Изтегляте DXVA Checker

Стартирате файла DXVAChecker.exe и гледате следната информация

Публикувано изображение

Зависи от видео картата

направи скрийншот както съм показал, dxva checker го има в инсталатора, просто трябва му дадеш отметка

С малка разлика това го имам-просто моята е 8100-720а а и свалях чекера от нета,защото не го инсталирах с плейъра тъй като е ненужен файл!Благодаря и понеже неразбирам направо дърпам нещо около 6.60ГБ...то си покаже! :eek: Работи перфектно при средно 75% свободен CPU! :P:rolleyes:

Редактирано от peter69pl (преглед на промените)

мерси jofena, така стана а някойv знае ли защо при превъртане първите няколко кадъра ми забиват(особено при .wmv файлове)

някой знае ли защо при превъртане първите няколко кадъра ми забиват(особено при .wmv файлове)

• Автор

Не сме врачки незнаем. Като обясниш по подробно за операционната система, клипа, хардуера тогава може да разберем. и не на последно място пробва ли с друг плейър да сравниш?

мерси jofena, така стана

а някойv знае ли защо при превъртане първите няколко кадъра ми забиват(особено при .wmv файлове)

Със сигурност не е от българския превод.

Май няма сериозни изменения в новия...пък и е Бета.Ще чакам финал,а понеже съм много доволен от 1.5.23767 може да го сменя чак с 1.6 :)

Много съм доволен от моя PotPlayer 1.4 build 20879 BG Beta на Marchiano. Бих желал да ползвам последната версия PotPlayer 1.5 build 23965 BG, та имам питане: 1. Следва ли да демонтирам старата версия 2. И ако е така как да запазя списъка за възпроизвеждане. Извинете ме за глупавите въпроси на лаик. Или да си я карам така?

• Автор

Деинсталирай задължително. Вече като обновиш с PotPlayer 1.5 при излязла нова версия няма да е нужно да деинсталираш предишната. Списъците ги вземи от папка Playlist Няма да съжаляваш с новата версия 1.5 има доста нови неща, доста промени и по-малко грешки.

Редактирано от Marchiano (преглед на промените)

Интересен плейър :cool: Реших да го пробвам с моят тв тунер Asus ES2-750 и тъй като съм на Булсат съм подал сигнала към S-Video на тунера.Програмката разделя екрана на 2 в едната част е това което от Булсат , а другата явно сигнала от антеният вход.Как мога да го разкарам този 2 сигнал да не ми го показва ?!

При поредното включване ми предложи ъпдейт и въпреки предупреждението,че ще стане на корейски го обнових. Кой е актуалния бг-превод да сложа отгоре?....жалко,че не са изтеглили превода в отделна папка,а трябва да се подменят вече преведени файлове :biggrin:

Редактирано от манол (преглед на промените)

Marchiano, Изпълних препоръките ти, но защо при ново сваляне плеъра ми чисти плейлистата и трябва отново да я зареждам?

• Автор

-Fixed a problem that where subtitles does not come out from a part of MP4 file
-Fixed a problem that EVR did not click when using DVD menu
-Fixed a temporary noise problem
-Fixed Pixel shader problem while watching digital TV
-Other bug fixes 
-Change Color Space (YUY2, NV12, YV12 moderately optional)
-Changed ini file saving to unicode

Публикувано изображениеDownload: PotPlayer 1.5 build 24117 BG Beta]

@agr Защото така го бях настроил, при нова инсталация да прави нов списък с цел оправяне на грешки, но вече го премахнах

@agr Защото така го бях настроил, при нова инсталация да прави нов списък с цел оправяне на грешки, но вече го премахнах

Да ама не! И в "оправената Бета" и в последната ти версия историята с плейлистата се повтаря!
  • Автор

Донякъде си прав, сменя го към списъка по подразбиране, но и това ще го премахна като излезе нова версия

Marchiano,а какво е мнението ти за RealPlayer SP ? На мен като че ли ми харесва повече от "твоя". Е, има само официалните EU езици - http://eu.real.com/realplayer/ http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=51101

MARCHIANO здравей, Ако си спомняш преди време имах проблеми при отварянето на 1080р филми преносимиятми компютър TOSHIBAс ATI 3470,с памет,256. Преинсталирах и сбожих WINDOWS7, и бях с версия на POT PLAYER 1.4.20906 postable. Каго цяо си работеше. Вчера си свалих 1,5,23767 BG, като преди това махнах старият. Пускам с ифилми 1080р и натоварването е м/у 0 - 15%, уникално малко за моят случай. Но ми прави впечатление, че доло в ляво на плейъра не изписва PLAYING DXVA, даже нищо не пиши само MKV и името на файла. При инсталацията има отметка на DXVA и при плейване на филма в менюто показва декодиране с DXVA. С последната версия, също не го изписва. Мерси предварително.....

• Автор

-Fixed INI saving operation problem
-Fixed a problem TV or video capture of at H264 DXVA
-Fixed a problem 2 audio playback DV files screen

Публикувано изображениеDownload: PotPlayer 1.5 build 24362 BG Beta

@GOTI80: За да провериш дадено видео дали работи с DXVA, натискаш копчето TAB

и следиш информацията Output: dxva

-Fixed INI saving operation problem
-Fixed a problem TV or video capture of at H264 DXVA
-Fixed a problem 2 audio playback DV files screen

Публикувано изображениеDownload: PotPlayer 1.5 build 24362 BG Beta

@GOTI80: За да провериш дадено видео дали работи с DXVA, натискаш копчето TAB

и следиш информацията Output: dxva

Да да, работи, поне за сега. Питам защото преди доло изписваше, помислих да не е някакъв бъг при мен. Иначе натоварването е супер, за сега.

Сега ще дръпна последната версия.

Редактирано от GOTI80 (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Ясно, ама имашли някаква информация дали ще има стабилна версия скоро.

Не е лош плеъра,но има някои недостатъци.Аз не съм голям спец , но това което ми прави впечатление е че не се инсталира както трябва нито пък се деинсталира.На българските версии ми прави проблем с менютата на ДВД, на английската не.Инсталирах англииската след българската, като преди това уж деинсталирах старата пък ми останаха и двете.Като не иска да тръгнат ДВД менютата на българската след ,като премина от пълен екран в по малък се оправя.Иначе добре върви и визуално ми харесва , вади и сравнително добър звук.

• Автор

Здравей какво имаш предвид, че не се инсталира и деинсталира както трябва? Когато си деинсталирал случайно да си оставил плейъра включен? Относно DVD менютата... Меню: Сцени, аудио, видео, допълнителни материали те не работят коректно тъй като са за NTSC формата дори ако се ползва версията на английски. Ако има нещо, което не работи коректно дай по подробна информация (снимки и точно наименование) за да може да се поправи.

Редактирано от Marchiano (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.