Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Daum PotPlayer - обединена

Featured Replies

Може да е от антивируса или нещо друго,аз мойта я ъпдейтнах до новата и нямам проблеми нито с нея нито с предишната.Още един път благодаря на Марчиано за положения труд ! ;):clap::speak:

Моля всички приятели и фенове

преди да пишат...да си проверят системата!

И да знаят,че плейъра се справя успешно със

всичко възможно ,включая блу-рей :wors: !

• Отговори 451
  • Прегледи 102,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Marchiano здравей имам един въпрос.Как мога да вградя DSP Enhancer плъгин в портабъл версия която се разархивира в TEMP и се стартира?Този плъгин работи с AIMP2 , Winamp работи перфектно и с PotPlayer.

Това е добре с този инсталатор.Но аз имах друго предвид а именно, в ТАЗИ портабъл версия която си направих да вградя този плъгин.Искам след стартиране на плеара да се стартира и Tози плъгин.Самия плъгин го вграждам в портабъл версията но след стартиране не го намира.Малко дълго стана но смятам ме разбра какво се опитвам да направя.

Редактирано от lassitter (преглед на промените)

• Автор

Здравей, в последните версии имаш възможност да избираш каква да бъде инсталацията с регистър или преносима. При инсталиране на преносима лесно ще можеш да добавяш dsp добавки.

• Автор

-Fixed frame decoding delay problem

Публикувано изображениеDownload: PotPlayer 1.5 build 26923 BG Beta

@lassitter

На диск ли я записваш, тази преносима версия? Ако не е на диск, то тогава няма смисъл да е по-този начин, както го описваш.

Редактирано от Marchiano (преглед на промените)

Съжалявам Марчиано но проблемите станаха много! -при друг плейър -продължава да сменя асоциации по желание -не отваря ръчно субтитри -сегашната версия вече не показва видео! .............................. ХР-Сервизен пакет 3,оригинал на .... няма смисъл от данни за конфигурация -- сериозен бъг има явно. :cheers:

След инсталирането на последната версия... Връщането към стабилната не помогна! Имам чувството, че всичко отива по дяволите! Забавих се,защото тествах същите файлове с ГОМ и КМ. Там проблем нямам. Това последното дали(линка)ще реши проблема? Видеото тръгна... Обаче субтитри не мога да отворя даже през навигатор! :speak: ---------------------------------- Сериозно бъгнахте плейъра! :down: С две думи му...скапахте го! Това е недопустимо! :)

Редактирано от peter69pl (преглед на промените)

• Автор

Направих си труда да проверя как стоят нещата при Windows XP Това е вярно, че субтитрите не могат да се отворят, проблема идва от оригинална версия, докато не го оправят и аз също не мога да помогна. За докладване на проблема може да се пише до официалната им страница: http://cafe.daum.net/pot-tool За сега решението е да се провлачи файла със субтитрите в самия плейър, по време на възпроизвеждане. или да се използва последната стабилна версия, не случайно тази е бета!

Марчиано!

Благодаря ти ,естествено от името на експипрофи-опер.система!

Убеден съм обаче,че нещо не е наред!

Дето се казва:Кой дявол ме караше да надграждам преди 2

версии...изключая днес. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

• Автор

Докладвах за проблема. Относно надграждането точно обратното, добре че ги инсталира и си видял за проблема, защото можеше друг да не го забележи и щеше да си остане така доста дълго време.

Докладвах за проблема.

Относно надграждането точно обратното, добре че ги инсталира и си видял за проблема, защото можеше друг да не го забележи и щеше да си остане така доста дълго време.

Скоро да стане пак нашият жесток плейър! :cool:

На диск ли я записваш, тази преносима версия? Ако не е на диск, то тогава няма смисъл да е по-този начин, както го описваш.

Редактирано от lassitter (преглед на промените)

• Автор

Захванал си се с версия, която не помни настройките.

Тъй като директорията, която се задава за dsp добавките не е постоянна при всеки Windows 7 тази директория трябва се променя.

При Windows XP успях да създам такава версия, ако не се отваря добавката изчисти цялата темп директорията.

От доста време следя темата и благодаря на Marchiano за превода . Значи имам следния проблем, като пусна един филм ми показва това http://img683.imageshack.us/i/82993413.png/ к'во трябва да се прави ? липсва някакъф аудио кодек .

Редактирано от kamms (преглед на промените)

Това са сигурно пожелателни,но неприемливи настройки.

Стандартно плейъра няма нужда от това и дори няма да

ги правя тези отметки.

Функцията с десен клик -отваряне-субтитри(или навигатор)

трябва да работи з а д ъ л ж и т е л н о !

Иначе просто се влачат в плейъра.

Отметката -отвори в папката-отваря навигатора,

обаче никога не е имало нужда от това...

Накратко:неработеща стандартна функция

--начини има за отваряне,слава богу! :speak:

Не пишеш по-точно и толкова много не съм в материята. Инсталирай стабилна версия... MP4 аудио-видео нямам проблеми. ------------------------- И като се налага,доколкото се вижда ти се предлага опцията:търси кодек

Значи пускам един П**о филм, :) MOV Quicktime формат и ми дава да тарся кодека обаче не става. и после го гледам без звук . тествах със стабилна версия/ ако иска Marchiano да докладва за проблема ще се радвам

Значи пускам един П**о филм, :cool: MOV Quicktime формат и ми дава да тарся кодека обаче не става. и после го гледам без звук . тествах със стабилна версия/ ако иска Marchiano да докладва за проблема ще се радвам

QuickTime Alternative Lite 4.1.0 :)

Е да има начини с KMP тръгва , обаче искам да се оправи проблема на potplayer :angry:

Точно трябва да се пише за проблемите!

За жалост нещастията с ХР се увеличават...Днес тествах качествени

рипове от рода на 2.50-3ГБ със старата пушка КМ и вървят нормално.

Сигурно от поне 5-6 версии е това насичане на моменти във видеото-

-най-често черти в горната част на монитора.

Вече си мислех,че имам друг проблем понеже ползвам само POT,но

днес съм сигурен...вероятно корейците също зарязват

класиката Windows XP! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Здравейте! Някои хора твърдят, че този плеър е по-добър от КМП, но това си е избор на всеки. По непонятни за мен причини КМП нещо се бъгна и сега ми прави проблеми. Деинсталирах, го почистих регистри, пак го инсталирах, но продължава да ми прави проблем. Както и да е, реших да пробвам Пот плеъра, но не мога да намеря опциите за прихващане на кадър в снимка или видео поток, както ги има КМП. Аз ли не мога да ги открия или този „по-добър“ плеър не е чувал за тези неща от предшественика от преди 2-3 години?

• 2 седмици по-късно...

Макар качеството на клипчето да е лошо...много добре се виждат хоризонталните черти във видеото

• Автор

Направи един скрийн и загради определените места, за които имаш предвид.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.