Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Daum PotPlayer - обединена

Featured Replies

Здравейте искам да ви питам относно запис от тв тунер.Включвам тунера и после давам на запис от устройство,отваря се допълнителен прозорец и пише че записва,после спирам записа и искам да видя това,което е записал но не мога да намеря файла за да видя.Къде ги съхранява тези файлове и трябва ли някаква допълнителна настройка примерно за :запис на изходящ файл.Благодаря предварително за отговора!!!

• 4 седмици по-късно...
  • Отговори 451
  • Прегледи 102,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 4 месеца по-късно...

Здравейте, от доста време ползвам пот плеър-а като основен плеър за гледане на филми, обаче наскоро преинсталнах машината и имам едно питане към вас. Възможно ли е когато гледам даден филм разстоянието между двата хоризонтални редове на субтитрите да се увеличи. Преди си беше наред обаче сега гледам че ме дразни, когато има много реплики и има два реда събтитири (два хоризонтални редове), искам да може да се увеличи разстоянието между редовете.

От настройките на субтитрите, където пише междуредие. Увеличаваш и си готов.

От настройките на субтитрите, където пише междуредие. Увеличаваш и си готов.

нещо не мога да намеря тази опция в настройките на субтитрите, ако може да ми кажеш по- подроно къде точно трябва да вляза.

Това ограденото в червено, където Line spacing. Нещо не можах да прикача файла.

post-159196-0-44753400-1336667711_thumb.

Това ограденото в червено, където Line spacing.

Нещо не можах да прикача файла.

Мерси много пич! ;)

• 4 месеца по-късно...

Здравейте драги съфорумци! :)

Пробвах първо на потърся с търсачката в този раздел/форум, но ударих на камък.

Интересувам се от това как да центрирам изцяло субтитрите в центъра, тоест когато има 2 реплики на момента.

Както виждате от скийншота, репликата на втория ред не е центрирана, въпреки, че съм му задал да ги центрира, или пък подравни, вече не си спомням :D Смятам, че така, както е в момента показано на скрийна не е нормално. :shy11:

Здравейте драги съфорумци! :)

Пробвах първо на потърся с търсачката в този раздел/форум, но ударих на камък.

Интересувам се от това как да центрирам изцяло субтитрите в центъра, тоест когато има 2 реплики на момента.

Както виждате от скийншота, репликата на втория ред не е центрирана, въпреки, че съм му задал да ги центрира, или пък подравни, вече не си спомням :D Смятам, че така, както е в момента показано на скрийна не е нормално. :shy11:

Десен бутон както си върви филма -> Субтитри->Подравняване->Център

@ saint_jazz

@ eminem_vr

Резултатът е пак същия :) За справка, пуснах и MPC и там няма проблем. - СКИЙНШОТ.

@ saint_jazz

@ eminem_vr

Резултатът е пак същия :) За справка, пуснах и MPC и там няма проблем. - СКИЙНШОТ.

F5 за да влезеш в настройки-> Ето как изглеждат при мен настройките и нямам този проблем-> цък

С какви кодеци си? Опитай с тези -> цък

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

F5 за да влезеш в настройки-> Ето как изглеждат при мен настройките и нямам този проблем-> цък

С какви кодеци си? Опитай с тези -> цък

С K-Lite Mega 9.3.0 съм :) Сега ще пробвам с настройките, които сте ми дали и ще пиша отново за резултата.

EDIT: Направих всичко, както се го описали, но промяна няма ===> Цък

От това, което виждам мога да кажа, че става само и единствено пред реплики, които имат тиренце пред себе си. Но вие казвате, че при вас няма проблем, нали? Бихте ли ми показали скрийншот? :help:

Редактирано от Иван Бонев (преглед на промените)

И при мен тиретата не ги центрира- цък Не бях забелязал. Предполагам че е някакъв бъг от кирилицата. Не е болка за умиране.

И при мен тиретата не ги центрира- цък Не бях забелязал. Предполагам че е някакъв бъг от кирилицата. Не е болка за умиране.

Има решение на "проблема" и то е елементарно, но късно го разбрах.

Публикувано изображение

Така темата има завършек с успех. :biggrin:

Лек ден от мен!

Редактирано от Иван Бонев (преглед на промените)

Някаква модификация е тоя DaumPotPlayer ... Върнах му стария скин и пак не са същите половината настройки. Някак си дразнещ ми се вижда. :) Само да кажа че съм го пробвал преди темата, а явно от едно и също място го сваляме щом го има в пакета и DAUM :) Аз лично предпочитам да не ми центрира тиретата, отколкото да преправям настройките. :)

Хора искам да ви питам - когато превключвате от малък на голям екран и обратното показва ли ви се логото на плеъра. Преди време го бях пробвал и това не ми хареса.

• 2 седмици по-късно...

Реших за най - уместно тук да задам въпроса си. При възпроизвеждане на MP4 на цял екран - излиза не напълно разгънато изображение в горна лява част. Къде да барна в настройките, че да дойде поне в центъра, макар и да не изпълва екрана. Иначе предложеното от tokito78 за сега върши работа.

• 2 месеца по-късно...

Здравейте,имам въпрос относно Pot Player, напоследък на няколко пъти ми се случва като пусна HDTV релийз на филм на екрана да се появи информация за файла,например че е матроска, кои кодек използва плейъра, не ми е напълно ясно какво означава това, най-общо тези надписи се появяват със сини и червени букви докато тече филма в горния ляв ъгъл на екрана, не мога да приложа снимка, защото не се случва всеки път като пусна филм.Имате ли идея от какво е? Благодаря. Ще дам сниимка,ако пак се случи. Ползвам само Пот Плейър,нямам никакви инсталирани кодеци допълнително. Windows 7 Ultimate x 86 операционна система

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Да плейваш mkv формат и кодека мисля е matroska,който си е с пот плеъра!

По погрешка се пускат, като смениш от плеъра на друг прозорец с Alt+Tab. Плеъра отчита натискането на бутона TAB, който вади тези надписи. Със същия бутон се премахват.

• 3 седмици по-късно...

Искам да задам въпрос - иначе добре работещото плеърче забелязвам, че има странен проблем с някои субтитри, но не с всички. При някои видео файлове и външни субтитри всичко е наред, с други има разминаване на субтитрите спрямо картината, което определено не е хардуерен проблем, защото процесорът не се натоварва, нито пък файловете(xvid) предразполагат към каквото и да е било значително натоварване на съвременна машина. С нито един друг тестван плеър от масовите - VLC, MPC и прочие подобен проблем не се забелязва. Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно?

Искам да попитам защо на ПОТ плеъра като отворя свойства и цъкна върху общи или съвместимост или която и да е опция отгоре,не мога да вляза а все ми излиза прозореца за неоткриваемата папка?Папката реално я има и плеъра ми работи без проблем,но в свойства не ми дава да вляза.Пряк път също си имам и от него също си го стартирам без проблем.   http://prikachi.com/images/358/5709358p.png      http://prikachi.com/images/359/5709359H.png

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

От къде му отваряш свойствата,от прекия път,с десен бутон върху него ли.В тези свойства,не се променя нищо,защото после може да не ти работи плейъра.Щом,като сега,си работи нормално плейъра,защо ти пука въобще,че излиза някакъв прозорец с неоткриваема папка!

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Здравей Мите!Да,от екрана-прекият път с десен бутон.Иначе стартира без проблем. :rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.