Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Daum PotPlayer - обединена

Featured Replies

Здравейте,имам проблем с плейването на ДВД-та от плеъра.Стартира ДВД-то както е на снимката по-долу и до там,черен екран и зацикля.

Идей?

Публикувано изображение

Редактирано от 3SSS (преглед на промените)

• Отговори 451
  • Прегледи 102,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте,инсталирах си PotPlayer 1.5.28853 и съм много доволен,но забелязвам че на HD филми с 1920Х1080 Р - хардуерното ускорение не винаги сработва.В смисъл ,че веднъж работи защото виждам ,че процесорът се товари на 15-20 % , а да речем след известно време отново пускам подобен филм или дори същият филм и процесорът се товари на 45-55 %.След като рестартирам системата за известно време всичко е наред, но проблемът се появява отново.Реших че е от драйвъра на ведокартата ми - ATI Mobility Radeon HD 2400 и го замених с друга версия - пробвал съм версии 11.6 , 11.4 и 10.2 , но проблемът си остана.Някой може ли да ми даде съвет , какво да направя ? На Windows XP SP3 съм , видеокартата ми е ATI Mobility Radeon HD 2400. Благодаря !

• 2 седмици по-късно...

Плеара от днеска започна да ми обръща картината,вместо ако е от ляво я обръща от дясно,а ако е от дясно я обръща на ляво,нещо съм променила настройките без да искам и немога да открия от къде да си го оправя...

Инсталнах си направо нова версия на плеара и се оправи

Отдавна писах за един незначителен,но дразнещ проблем с асоциациите. Не помня кога точно се появи...но си остана до ден днешен. При инсталацията с празни отметки,при наличието на друг плейър променя асоциациите...основните.Например MKV и FLV- И трябва ръчно да оправяш другият плейър... -------------------------------------------------------- Уточнение: Не поставя своята иконка...а изтрива наличната.

Редактирано от Alain Delon (преглед на промените)

да питам дали може да се добавят визуализациите от winampa ? благодаря. и едно голямо благодаря на Marchiano за целия труд които полага за да имаме плеърчрто на български .

• 2 седмици по-късно...

Перфектен продукт изключително съм доволен!!!

Уоууу и още нещо.Притежавам телевизор SONY KDL-46NX700AEP с potplayer вече всичко гледам на цял екран!!!

Искам да попитам относно настройките в графата "Видео", как да настроя за максимално качество на картината. Опитах на принципа проба-грешка, но ефекта е отрицателен. С Windows 7, Ati HD4550. Благодаря предварително!

Току що забелязах ,че с последната версия(32) въобще не ми дава да избера плеъра , за отваряне на преките пътища, на онлайн радиата. До сега съм ползвал нея(32 бит) на Win 7 x64 и не съм имал такъв проблем.( и при 64 битовата се оказа същото) (последните версии свалям направо "екзета" , а не "рарове"- ако това има значение) ...карай връщам се на xxx.025. Благодарности за труда .

Редактирано от georgi4a (преглед на промените)

а има ли начин за вграждане на визуализациите от winamp.

Колегата с радиото...винаги може да ползва ГОМ за отваряне! ПОТ си е перфект за видео! И винаги дръжте още 2 плейъра,за да сравнявате и помагате в развитието на DaumPotPlayer!

• 3 седмици по-късно...

Здравейте, като пусна филм X264 се появяват едни бели точици в лентата за превъртане.Някой забелязва ли подобен проблем,че мнооого ме дразни?

Здравейте,

като пусна филм X264 се появяват едни бели точици в лентата за превъртане.Някой забелязва ли подобен проблем,че мнооого ме дразни?

Това не е проблем. И кое му е дразнещото? По този начин (с бели точици) PotPlayer показва, че този MKV Н.264 файл е направен с индекси на сцените, както е при DVD, и тези точици са индексите и можеш с Shift-PgUp/PgDn да сменяш сцените.

Ако ти пречат се махат с бърза обработка с MKV Toolnix. За 1-2 минути време.

Здравейте,имам следния проблем при гледането на HD-филми с резолюция 1080р с PotPlayer и MPCHC ми се получава леко насичане на картината.С Windows 7 съм , актуализирал съм си видео-драйвърите до последната версия.Иначе имам хардуерно ускорение - така поне се изписва на MPCHC.Филми с резолюция 720р - ми вървят, но този проблем се появавя само на филми-1080р.Конфигурирал съм MPCHC, така както е показано тук в един от подфорумите но проблемът си остава.Някой може ли да ми даде съвет,какво още да направя.Когато бях на XP, всичко си вирвеше нормално.Благодаря предварително.

А конфигурацията с какви характеристики е?

Windows 7 ,ATI Mobility Radeon HD 2400 , AMD Athlon 64X2 Dual Core Processor TK-55 1.80 GHz.Лаптопът ми е MSI EX610. И може би се повтарям, но когато бях на XP си гледах такива филми.1080р с горните плеъри без да има проблем.

мобилното видео не е точно същото като настолния си аналог, имайте го предвид така че всичко може да си е в границите на нормалното опитайте с MPC-HC последна версия от официалния сайт без допълнителни настройки

Опитах,но пак е същото.Защо тогава,като си бях на XP, си плейваше тези филми без проблем?А ако излъжа виедокартата и й сложа драйвър , но не за мобилна видеокарта, мислиш ли, че ще стане ?

едва ли ще успеете да е излъжете а и да успеете, ефекта ще е нулев

Най-вероятно няма да стане. А защо, еми защото 7 изисква повече ресурси от XP. Самата Aero тема на 7-цата си има минимални изисквания за видео карта.

едва ли ще успеете да е излъжете а и да успеете, ефекта ще е нулев

Ами мисля,че ще успея,защото досега, като бях на XP си ъпдейтвах видеодрайверите до последна версия,въпреки че картата ми е ATI Mobility Radeon,ръчно си слагах драйвери за Ati Radeon HD 2400 .

Виж в настройките на Pot Player, на Възпроизвеждане- Обработка- ако е на качествена обработка го смени на стандартна, или направо на без обработка, а отгоре където пише приоритет го направи на висок.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.