Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Daum PotPlayer - обединена

Featured Replies

Здравей Мите!Да,от екрана-прекият път с десен бутон.Иначе стартира без проблем. :rolleyes:

Това е защото отваряш свойствата на прекия път,при което се получава грешката.Но за какво ти е да гледаш свойства на приложение,по този начин.Пот плейъра си има меню,ако искаш да променяш нещо,от там се прави.

• Отговори 451
  • Прегледи 102,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 2 седмици по-късно...

Ми качи го, а и той не е по-добър от другите плеъри, а и зависи на кое казваш на най-добро...

Абе човек, толкова ли е трудно да ползваш google. Отделно има български форуми дето се качват всички излезли до момента версии на плейъра. Безсмислена тема.

Моля ви качвайте най добрия плеър в сайта не се излагайте толкова други неща качвате а Daum PotPlayer защо не го качвате?

Някой ти е длъжен?

Плейъра е в пъти по добър от Kmplayer и за мен е най добрия за плейване на филми до 5гб. Такива мкв филми съм подкарвал на стари машини без да циклят. И аз много пъти съм се чудил защо новите бъкани с adware версии на кмплейъра качват а на пот не.Разликата между двата за мен е огромна.

• 3 седмици по-късно...

Pot Player, streaming проблем в домашна мрежа.Картината,говор насичат постояно .

Имали решение на проблема.

Хвърлям боб в момента.

edit: Боба казва, че няма решение на така зададения въпрос.

При streaming на видео фаил в домашна мрежа възниква като проблем накъсване на картината и аудиотона .Имали начин да се оправи тоя проблем?

Дано да съм го сковал тва изречение.

Редактирано от Compare (преглед на промените)

От няколко дни, когато се опитам да пусна някой филм ми излиза следната грешка: http://prikachi.com/images/836/5832836z.jpg а най-странното е че не винаги се появява грешката. Примерно пробвам 2 пъти, на 3-тия път филма се пуска все едно не е станало нищо. Деинсталирах програмата, почистих с Ccleaner, после пак я инсталирах и същата работа (с Win. Xp Sp3 съм). Или пък понякога  плеъра се стартира без проблем обаче няма картина само звук.

Редактирано от The Reaper (преглед на промените)

Ако се е получил някакъв проблем със съответния плеър и с кодеците, които поддържа от моята практика наблюдавам, че проблема не може да се оправи даже и с деинсталиране и почистване на регистрите и инсталиране отново.

Пробвай с друг плеър( KM Player например) или пробвай с друга версия на POT Player.

Ако се е получил някакъв проблем със съответния плеър и с кодеците, които поддържа от моята практика наблюдавам, че проблема не може да се оправи даже и с деинсталиране и почистване на регистрите и инсталиране отново.

Пробвай с друг плеър( KM Player например) или пробвай с друга версия на POT Player.

Преди ползвах Км-плеъра, обаче при някои филми се появяваше едно странно пукане/пращене (не е от кулоните). От тогава си карам с Пот-плеъра.

Здравей,

Защо не пробваш VLC player, за мен това е един от най-добрите плеъри в момента. ;)

Здравей,

Защо не пробваш VLC player, за мен това е един от най-добрите плеъри в момента. ;)

Преди съм го пробвал и не ми допадна.

Преди съм го пробвал и не ми допадна.

Аха, така като гледам този PotPlayer ми напомня за Gom Player, него пробвал ли си го? Също доста стабилен плеър според мен. ;)

Забелязах че виновника за проблема с PotPlayer-a е utorrent-a. Почти винаги когато програмата за сваляне е пусната и се опитам през това време да пусна филм, се появява следната грешка. http://prikachi.com/images/836/5832836z.jpg (забележете долу в дясно в системния трей че utorrent е стартиран). А когато utorrenta-a не е стартиран никакви проблеми с PotPlayer. Идеи ??? 

Забелязах че виновника за проблема с PotPlayer-a е utorrent-a. Почти винаги когато програмата за сваляне е пусната и се опитам през това време да пусна филм, се появява следната грешка. http://prikachi.com/images/836/5832836z.jpg (забележете долу в дясно в системния трей че utorrent е стартиран). А когато utorrenta-a не е стартиран никакви проблеми с PotPlayer. Идеи ??? 

Ако това наистина ти е е болежката - има лек за нея просто преминаваш към QBitTorrent който си е жив близнак на Микроторента откъм външен вид но доста по малко бъгав от него и доста по добре работещ.

Някой може ли да ми каже от къде да си увелича субтитрите на телевизора при гледане на филм от лаптопа с POT Player?С предишните плеъри знаех как но при този не можах да увелича големината им.Не можах да открия опция в менюто му за повишаване на големината им в проценти.

Субтитрите в PotPlayer (1.5.33869) можеш да ги увеличиш с Alt+PageUp или намалиш с Alt+PageDown в пиксели, а не в %.

Шрифтовете и техните размери са налични с Alt+F. Предполагам и за новите версии на плейъра клавишните комбинации важат.

Благодаря за съвета Angel.Както винаги пръв приятел готов да помогне с неограничен брой познания относно компютрите.За мен си номер едно-най великият с отговори точни,ясни и кратки. :)

• 1 месец по-късно...

здравейте днес си обнових плеара и цялото му меню стана на квадратчета . Някои имали идея как да го оправя

Най-добре да го премахнеш и после да го инсталираш наново. Ако не се оправи, вероятно трябва да инсталираш по-стара версия.

с по старата версия всичко се оправи ,явно най-новата нещо не и е наред . но дори и сега пак не намирам опция за смяна на езика ??? Въобще съществували такава опция 

• 2 месеца по-късно...

Здравейте,

Как се импортират настройките на новоинсталирана версия?

Преди нея ги експортирах от старата.

Проблемът е, че по погрешка му дадох Default settings и сега

няма нищо общо с предишните ми настройки.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.