Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какви са най-мощните колони?

Featured Replies

Здравейте! Чувал съм,че 3000W е най-много,но незнам разликата между PMPO и RMS и т.н. Та колко на анй-мощните колони,с които озвучават дискотеки и т.н. като цена,марка и PMPO/RMS. Търся най-доброто и най-скъпото,най-силното с чист и уникален,дълбок бас.Цената не ми е от значение,изобщо. Кои са най-силните?

Здравейте!

Чувал съм,че 3000W е най-много,но незнам разликата между PMPO и RMS и т.н.

Та колко на анй-мощните колони,с които озвучават дискотеки и т.н. като цена,марка и PMPO/RMS.

Търся най-доброто и най-скъпото,най-силното с чист и уникален,дълбок бас.Цената не ми е от значение,изобщо.

Кои са най-силните?

Имаше едни "McHammer" или нещо такова беше. Та те бяха (не знам дали се са) най-мощните колони създавани някога...

Редактирано от Gibs0n (преглед на промените)

Мощно, качествено и чисто не винаги са съвместими.

За качествена колона без оглед на цената мога да предложа ето това Magico Q5 recommended power: 50–1200Wpc. Със сигурност не е най-мощното, но пък е едно от най-доброто което може да се купи. Не знам за какво помещение ти трябва, ако е за дискотека не са подходящи това са домашни колони. И все пак посочи цена има колони достигащи цена от 2 милиона евро.

Иначе най-мощната поне според Гугъл е Was 3000 30 000w и 165db, но това не е нормална колона.

Редактирано от spielberg (преглед на промените)

• Автор

Все ми е тая цената,просто търся най-мощното което е,с най-силен бас и кристален звук. Все пак,нека цената да не се брои в милиони :) аз го търся като проучване,не да купувам.Аз на слушалки от 12 лв. се радвам.

Защо не си наемеш хора/фирма, които да ти изчислят помощението и т.н. , и да се съобразят с финансите ти? Иначе 2 ,3 Джак хамъра винаги можеш да сложиш, но какво ще се получи само те си знаят... Улеснява те факта, че търсиш озвучение за дискотека т.е. наблягаш на "врявата" за сметка на качеството. Относно PMPO и RMS, Гледай само RMS. PMPO (Peak Music Power Output ) - Максималната моментна стойност на изходящата мощност, измерена за много кратък период. RMS - (Root mean square) - Средно-квадратична стойност. Тя се намира след измерване в продължителен период от време. PMPO винаги е в пъти по-голяма от RMS, но първото по-скоро е маркетингова стратегия, а второ си е реална изходяща мощност.

Просто няма смисъл да чупиш стъклата на целият квартал. Ето едно добро предложение, като можеш да търсиш сравнения с него на други продукти от този клас в различни сайтове.

Ето един доста мощен ,TRW-17 , ето и как изглежда :

Публикувано изображение

А цената е около 12,800 $ .

Сега ако дадеш и видео с демонстрация :)

Но или няма звук , или просто моите колони не могат да възпроизвеждат този 1 HZ :O ...

ПЪТЕВОДИТЕЛ НА ГАЛАКТИЧЕСКИЯ СТОПАДЖИЯ изтъква, че „Бедствен район“ — една плутониева рок-група от Гагракака — са не само най-шумната рок-група в Галактиката, но са и най-шумното нещо въобще. Редовните посетители на техните концерти твърдят, че музиката им се възприема най-добре от вътрешността на як бетонен бункер на около тридесет и седем мили от сцената. А самите музиканти свирят на инструментите си чрез дистанционно управление, затворени в звукоизолиран кораб, който кръжи в орбита около планетата — или най-често, около съвсем друга планета.....

Предполагам, че ползват най-мощните колкони :)

• Автор

Колко е най-много RMS правена някога? Пак казвам,не ми трябва да купувам,а за малко проучване,за това ми трябва коя е най-мощна и силна правена някога.

ПЪТЕВОДИТЕЛ НА ГАЛАКТИЧЕСКИЯ СТОПАДЖИЯ изтъква, че „Бедствен район“ — една плутониева рок-група от Гагракака — са не само най-шумната рок-група в Галактиката, но са и най-шумното нещо въобще. Редовните посетители на техните концерти твърдят, че музиката им се възприема най-добре от вътрешността на як бетонен бункер на около тридесет и седем мили от сцената. А самите музиканти свирят на инструментите си чрез дистанционно управление, затворени в звукоизолиран кораб, който кръжи в орбита около планетата — или най-често, около съвсем друга планета.....

Предполагам, че ползват най-мощните колкони :)

Точно това мислех да цитирам, но си ме изпреварил.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.