Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За геймърските лаптопи и бюджет 800 лв.

Featured Replies

Варианта е като втора машина на която да цъкам в частния си самолет докато пътувам до япония да хапна суши.

Тогава ще ползваш безжична конзолка за достъп до сървърната машина на самолета и вграден където искаш дисплей

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

• 10 месеца по-късно...
  • Отговори 139
  • Прегледи 63,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
на 15.10.2011 г. at 20:18, lybnqta написа:

Идеята на темата ми хареса :shake_puter: Та така бих искал да попитам какъв лаптоп бихте ми предложили за 1 000 - 1 200 лева :) ( искам да ми вървят новите игри добре и да издържа на натоварване )

само HP - когато пакрад бяха известни за асер и леново никой и нищо не беше чувал

вече 5 години съм с такъв без проблем.дал съм го два пъти да му почистят прахоляка за да не прегрее и така-успех в избора

При преносимите компютри не може да глобализирате до конкретна марка.Всяка марка си има свои класове машини, обикновено бюджетния клас са "хартиени" боклуци, които едва устискват до края на гаранцията.С две думи качеството изисква средства, и ако държиш на качество, то със ограниченият си бюджет по-добре си вземи нещо на 3 години, но в по-високия клас, отколкото нов бюджетен такъв.

• 2 седмици по-късно...

Бюджетните класове с intel i3 нагоре и nvidia устискват да ти кажа и над гаранцията но ако не се играят игри а се ползва за учене и работа, сърфиране, филми и музика, видео разговори, чат и писане във форуми.

Геймърските лаптопи са от 2000 лв на горе при промоции може да варират от 1500.

Важното е да не е от пластмаса корпуса.

До 800 лв всички са с пластмаса и до 1500 също.

Скоро не съм гледал цените карам на изус.

И аз препоръчвам игрова конзола.

А за геймърски лаптоп съм голям скептик. По добре инвестиция в един мощен десктоп, излиза по евтино и няма недостатъците които имат лаптопите.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
на 4/17/2016 at 23:08, Tanner Foost Foust написа:

Бюджетните класове с intel i3 нагоре и nvidia устискват да ти кажа и над гаранцията но ако не се играят игри а се ползва за учене и работа, сърфиране, филми и музика, видео разговори, чат и писане във форуми.

И аз препоръчвам игрова конзола.

А за геймърски лаптоп съм голям скептик. По добре инвестиция в един мощен десктоп, излиза по евтино и няма недостатъците които имат лаптопите.

Десктопа бие всичко във всички дисциплини.

Пикливите конзоли ряпа да ядът.

Мойто Lenovo ThinkPad кара вече шеста година а съм го съсипал от играене- батерията се повреди, екрана е с умрели пиксели, обаче работи.

Не че с неговия i3 370m се играе много добре ама е по-добре от Pentium4 541. 

• 2 месеца по-късно...

Благодаря за темата!!

Ами първо бях решил да си давам заплатката за настолен звяр защото очеизвадно е, че във всякакво отношение е по-доброто решение дори и като цена.

Но после се досетих, че ще следвам нещо с компютри, ще пътувам.. и просто се налага лаптоп.

Също така обичам да си поцъквам игрички тип отворен свят и т.н.. Също обработвам със фотошоп и просто искам една стабилна портативна машина.

В крайна сметка се насочих към Асус и червеничките лаптопи от гейминг серията  "ROG" The Republic of Gamers

Чувам добри отзиви.. И просто искам да знам какво мислите вие.

• 3 седмици по-късно...

Аз мисля, че това са единствените "Геймърски лаптопи" на прилична цена, следващите са Dell Alienware и други марки, които се продават в Америка и може би не си чувал.

на 17.07.2016 г. в 20:17, Mr.n0b0dy написа:

Благодаря за темата!!

Ами първо бях решил да си давам заплатката за настолен звяр защото очеизвадно е, че във всякакво отношение е по-доброто решение дори и като цена.

Но после се досетих, че ще следвам нещо с компютри, ще пътувам.. и просто се налага лаптоп.

Също така обичам да си поцъквам игрички тип отворен свят и т.н.. Също обработвам със фотошоп и просто искам една стабилна портативна машина.

В крайна сметка се насочих към Асус и червеничките лаптопи от гейминг серията  "ROG" The Republic of Gamers

Чувам добри отзиви.. И просто искам да знам какво мислите вие.

Да добри машини са с прилично охлаждане.За разнасяне не са много приятни но не може да има пълно щастие.От към батерия не очаквай чудеса, все пак мощният хардуер си казва думата,

• 4 седмици по-късно...
  • 1 година по-късно...

Здравейте, извинявам се ако не пиша на правилното място но попаднах на един сайт с ДОСТА изгодни лаптопи. Доста мисля дали да си поръчам но малко ме съмнява сайта и ниските цени на лаптопите. Исках да питам дали някой друг е попадал, дали го е ползвал и дали е чувал някакви мнения ? Ето и линк към въпросния сайт:http://vipbusinesslaptop.com/ ?

В такъв случай ще трябва да изчислиш наново колко ще ти струва след всички такси като доставка, мито, данъци и т.н.

п.с. Само за сведение стоките на които пише "Refurbished" са върнати поради една или друга причина и са нещо като втора ръка за това са намалени.

Ако продукта има дефект, той бива върнат на производителя, където бива поправен, след което опакован и пуснат отново на пазара, като ремаркетиран продукт.

Друг вариант има козметичен дефект като драскотини получени по-време на доставката. Клиента го е върнал и сега го продават с намаление.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

преди 44 минути, Roujin Z написа:

В такъв случай ще трябва да изчислиш наново колко ще ти струва след всички такси като доставка, мито, данъци и т.н.

Цитат

Please note all delivery details are for EU 

Прилича на скам, като оня сайта с моторчетата и велосипедите - не е възможно кросарка, която е 5k евро, да я продават за 500 евро, или пък карбоново Demo 8, което е 6 хиляди евро, да го продават за 100 евро... 

П.П. Приемат плащане само с карта, не приемат с пейпъл, което пак ме навежда на мисълта за скам.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.