Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avira AntiVirus & Security Suite - Personal, Premium & Pro

Featured Replies

Регистрираш се в - https://betacenter.avira.com/ и заявяваш желание за участие в BETA тест.

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 1,8k
  • Прегледи 235,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 2 седмици по-късно...

Не я знам тази БЕТА версия но аз съм с лиценз до юли 2013 . Програмата не е лоша само трябва да знаеш как да я настроиш

Тези немци, ако бяха поне малко германци :D:) и да сложат ред в тази иначе програма с история.... много бъгове отново ми писна да им пиша по форумите...

• 2 седмици по-късно...

avira_free_antivirus_en_2671 - забелязах че са премахнали нещо, което дразнеше почти всички: Досадното сканиране след откриване на вирус - няма го... Иначе нищо друго кой знае какво ново. Ask тулбар си е налице с уеб защитата. Значително забавяне при сърфиране и особено при сваляне на файлове...

Новата версия е обявена за 28.09.2012. Облачната технология ще бъде само в платените версии,а пълно сработване на облака се очаква в сервизният пакет които ще излезе по-късно.За сега се казва,че е нов модyл още не рабити "с пълна пара" http://www.wilderssecurity.com/showpost.php?p=2120157&postcount=17

Да кажем няколко думи за авира, наистина много лови но триенето и е проблем. Често лови файлове и не може да ги изтрие!!!

Съгласен съм аз съм и фен, но се разочаровах от това, че 2012 версия така и не можаха да си я оправят.

Новата версия е обявена за 28.09.2012.

Облачната технология ще бъде само в платените версии,а пълно сработване на облака се очаква в сервизният пакет които ще излезе по-късно.За сега се казва,че е нов модyл още не рабити "с пълна пара"

http://www.wildersse...57&postcount=17

Keep in mind this is our very first initial version of the cloud. It was a lot of hard work but it is still a long way from what we want to have. More detection features using the cloud will come with service packs.

От инфото оставам с впечатлението, че прибързват.Още преди пускането на финала са заприказвали за сървис пакове, които видиш ли ще го "зашият"Защо бързат?

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

И на мен ми се струва, че бързат. Гледай ESET–ерите, спокойно и полека, и пускат продукти с малко бъгове. Като стана дума за чистачи.... НИС ми се вижда много добър чистач, дразнят ме обаче подканките за рестартирания :). Забравих да спомена, че ми харесва интеграцията на Norton Power Eraser..... добро е :)

От инфото оставам с впечатлението, че прибързват.Още преди пускането на финала са заприказвали за сървис пакове, които видиш ли ще го "зашият"Защо бързат?

Ми бързат,защото всички вече имат нови версии а те пак нищо не са направили.Гледат да се извинят предварително.Когато в 2008 бях луда фенка на Авира(то аз така влязох в този сайт Авира+Kомодо 2 като стена(нямаше още Антивирус тогава))беше програма с респект.После другите започнаха бързо да развиват програмките си а Авира започнаха да вкарват Проактивният модyл и да работят над него.Пропyснаха 1 година нова версия и пуснаха този модyл кoито не се обаждаше грам, а на 64 битов Windows не работеше.Дадоха доста назад и хората избягаха към Аvast,защото пък те добавят постоянно неща-то и за това всеки месец имат нова версия,(че все не могат да го укротят от bugg-ове)и Така.Не мисля,че и с тази версия ще дръпнат,но дано наваксат по-бързо.

И на мен ми се струва, че бързат. Гледай ESET–ерите, спокойно и полека, и пускат продукти с малко бъгове.

Като стана дума за чистачи.... НИС ми се вижда много добър чистач, дразнят ме обаче подканките за рестартирания :). Забравих да спомена, че ми харесва интеграцията на Norton Power Eraser..... добро е :)

М да,май Kaspersky и Нортон от Антивируси най-добре чистят.

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

Тя бързата работа знаеш....Ако така ще си връщат феновете...

Ми виж,аз програми не мога да правя и предполагам е трyдно.Има компании които работят бързо и такива които по-бавно,но може би опира и до пари все пак.Нортон е голяма компания(най-голямата)и виждаш вървят напред.Значи и до средства опира и идеи също.

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

Въпрос към знаещите: Деинсталирах си тулбара и ми изчезна и добре замисления WEB протекшън, та мисълта ми е как да го върна... Само не казвайте да махна и инстална на ново ... АИС... ПОМОООЩ :)

Не знам дали може да се остави само тулбара на Авира за да работи уеб защитата....

Предлагам алтернатива - Panda Security Toolbar - инсталира се (или Panda Cloud Free), после се премахва всичко ненужно и се оставя само

Panda Security URL Filtering - доста е добра...

Благодаря за отзоваването може и ето как:

Отваряте инсталационната деректория и стартирате setup.exe

Хах още една нова версия ми се ъпдейтна 13.0.0.2681

Ти може да не веждаш, но не значи, че има грешка ;) - http://www.avira.com...-free-antivirus

Погледни раздела и е логичен извода ;)

Avira Free Antivirus or Avira Antivirus Premium 2013 ?

Which is the best for you?

Ти може да не веждаш, но не значи, че има грешка ;) - http://www.avira.com...-free-antivirus

Само констатирам факта...само констатирам! да не вземе да ми изскочи някой от засада, и да каже, че пак "нагнетявам напрежение"! :rolleyes:

Здравейте Виждам, че вече е излязла новата 13-та версия на безплатната Авира. Някой знае ли дали версия 12 ще се обнови сама до 13-та или е необходимо деинсталация на 12-ката и тогава да се инсталира новата 13-та версия? Предварително благодаря за отговара.

По принцип Авира винаги е можела да се ъпгрейдва към по-нова версия автоматично, или ръчно: от меню Update (най-горе) / Program Update.

Аз препоръчвам обаче да се премахне старата и да се инсталира новата начисто.

Ако ползвате специфични настройки, ще се наложи да ги направите отново (не съм сигорен на 100% дали може да се запазят настройките при uninstal, или да се ползва конфиг файл).

П.П. Изглежда има начин за инпортиране на конфигурация, но не автоматичен:

Hi,

You can save the avwin.ini (this is where the Avira settings are) and otcfg.bin (this is where the firewall settings are) files.

You can find the AVWIN.INI file in this folder: C:Documents and SettingsAll UsersApplication DataAviraAntiVir DesktopCONFIG and the OTCfg.BIN file here: C:Documents and SettingsAll UsersApplication DataAviraAntiVir Desktop

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

До тук е ясно ама не разбрах дали ще може да работи програмата със старият лиценз

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.