Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avira AntiVirus & Security Suite - Personal, Premium & Pro

Featured Replies

На копмпютъра с WIN 7x64 се ъпгрейдна вчера в 11.30ч., а на този с  WIN XP  се мъчи цял ден и едва сега успя. Сървърите са претоварени за машини с FREE версията - самият ъпгрейд е около 12,5 MB и после сваля още 2,5 MB. Интересно е, че на WIN 7x64 версията е 13.0.0.3446  от 12.03.2013, а на XP 13.0.0.3499 от 19.03.2013 - явно пак ще научим нещо впоследствие. Поздрави.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 235,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

На Windows 8 Pro *32 още стои версия 3185. Програмата се ъпдейтва, но ъпгрейд няма....

Натоварването продължава на моменти , но WIN 7x64 премина преди час на 13.0.0.3499. Поздрави.

Момчета, трети пореден ден Avira Free (версията е 13.0.0.3499) под Windows XP SP3 изисква рестарт след ъпдейт. 

Публикувано изображение

Това е едно на ръка. Няколко минути след това "изпълзява" съобщението, че ъпдейтът е неуспешен. Пускам ръчно да се ъпдейтне и става. Някой с подобни симптоми?

П.П. Пропуснах да добавя, че след всеки подобен неуспешен ъпдейт Avira ми блокира безжичния достъп до принтера. Един колега при същия проблем изключи защитата и я включи отново, след което връзката с принтера му се възстанови на мига. Бъгна ли се тая версия с някой от ъпдейтите, що ли?

Момчета, трети пореден ден Avira Free (версията е 13.0.0.3499) под Windows XP SP3 изисква рестарт след ъпдейт. 

Публикувано изображение

Това е едно на ръка. Няколко минути след това "изпълзява" съобщението, че ъпдейтът е неуспешен. Пускам ръчно да се ъпдейтне и става. Някой с подобни симптоми?

П.П. Пропуснах да добавя, че след всеки подобен неуспешен ъпдейт Avira ми блокира безжичния достъп до принтера. Един колега при същия проблем изключи защитата и я включи отново, след което връзката с принтера му се възстанови на мига. Бъгна ли се тая версия с някой от ъпдейтите, що ли?

Здравей, изпълни тези стъпки:

1) Go to My Computer --> click on Tools --> Folder Options --> View --> tick "Show hidden files and folders" -> click Apply. 
2) Then go to : C:Documents and SettingsAll UsersApplication DataAviraAntiVir Desktop and check if it's there a "rebootPending" file. 
If yes, delete it, then restart the PC.

На английски са, но мисля че ще се справиш.Ако не стане, пиши да измислим нещо..

Благодаря за идеята, утре ще пробвам - става дума за служебния ми компютър - и ще пиша за резултата.

Ами днес Avira-та не ми направи никакъв проблем, та не се наложи да правя нищо, поне засега. Ъпдейтна се нормално, без усложнения и не предяви никакви претенции.

По мои наблюдения, новата Avira Free 13.0.0.3499 зарежда доста по-бързо със стартирането на системата в сравнение с предходната версия . Явно са подобрили стартиращите услуги на програма. :)

• 4 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Има ли по лесен  начин за изпращане на Avira  от 

хттп://analysis.avira.com/samples/  ?

По-лесен и удобен начин от този, здраве му кажи!  :)

По-лесен и удобен начин от този, здраве му кажи!  :)

Ако трябва да качиш 100 дали ще мислиш така. :no-no: 

Ако трябва да качиш 100 дали ще мислиш така. :no-no:

Лелее, 100 наведнъж? Аз лично пращам по малко, но по-начесто.

Ама щом си решил сериозно да ги захраниш прочети това:

Submit via email:

Alternatively you can send suspicious files via email to [email protected]. Please make sure that you compress the files using a packer such as 7-Zip or WinRAR. Since some email gateways are equipped with antivirus software, you should also give the file(s) a password to prevent them from being unpacked inadvertently. Please make sure that you're using the password "infected".

• 2 седмици по-късно...

Как да включим Уеб Защитата при Авира Фрий без да инсталираме Avira SearchFree Toolbar? Едно много полезно и интересно четиво, което отговаря на този въпрос: Enable Web Protection in Avira Free Antivirus without SearchFree Toolbar

П.С: Изпробвано е и работи!  :)

• 3 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

ами омазаха ми компа - и няма оправяне

Авира нито може да се изтрие отнякъде, нито може да се инсталира друга

нямам си Авира

нямам си Авира

http://www.avira.com/en/support-for-home-knowledgebase-detail/kbid/902

http://dlpro.antivir.com/package/regcleaner/win32/en/avira_registry_cleaner_en.exe

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

нямам си Авира

Ако инструмента който е дал колегата не подейства! 

Върни състоянието на системата към по-задна дата (преди омазването) ,чрез system restore 

Редактирано от lost in... (преглед на промените)

Ако инструмента който е дал колегата не подейства! 

Върни състоянието на системата към по-задна дата (преди омазването) ,чрез system restore 

Благодаря ви, много

Нищо не подейства - тя не се изтри от нейния деинсталатор, и това пробвах, не се маха от никъде.

Връщах ден след ден и системата - същото е - стигнах до 22 юни последно връщане макар че мазалото ми го сътвориха на 26-ти

вече не знам какво друго може

ето и снимка ако върши работа - там ме забива винаги

баси слагам си секира до компа честно само да ми го пипне някой вече режа ръце

то добро да направиш да ти съсипят това, с което си изкарваш залъка

не се майтапя - секира до компа

Публикувано изображение

п.с. не я гледайте че е на десктопа - тя не работи и не съществува - и от там и от където да я искаш излиза този прозорец

After restoring Windows, the following error message may appear:

CCPLG.XML:

Unable to find the file (C:Program FilesAviraAvira Premium Security Suiteccplg.xml)

Публикувано изображение

Trying to uninstall AntiVir after this message, from the Control Panel, will fail. To repair AntiVir's installation, please do as described in the following article: Instructions for manual uninstallation and then reinstall AntiVir.

Не можете ли да изпълните стъпките за деинсталация и преинсталация от последния линк?

направих ги, и това направих - тя не се трие

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.