Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да бъдеш или да не бъдеш?...Това е въпросът...

Featured Replies

Човек има запас от качества,начин на поведение,ценности,които просто комбинира и проявява или не в различни ситуации.Аз трудно ще бъда гадна с някой,ако не си нося малко лошотия в себе си,запазена за специални хора.Ако нямам и съм хрисима,ако ще да ме тъпчат-ще си мълча.Но пък не съм лоша с всички. Човек трябва да умее да превключва.Това не е лъжа,не изисква размишления и философски въпроси. И при големите избори в живота..например-Да последваш ли любовта си в друг град и да зарежеш всико,или да се разделите.Ще го последваш ако го обичаш...ако си човек готов на жертви и да речем обичаш доза риск.И да е грешка-това пък показва,че си прекалено доверчив и не преценяваш винаги добре.

И при големите избори в живота..например-Да последваш ли любовта си в друг град и да зарежеш всико,или да се разделите.Ще го последваш ако го обичаш...ако си човек готов на жертви и да речем обичаш доза риск.

Най-вероятно това решение ще се определи от прагматични подбуди, а не от романтични, което отново поставя много въпросителни към понятието "да бъдеш". :huh:

...

Напротив. Това се нарича лицемерие,двуличие. Тази адаптация е необходима, защото нито ще те траят у вас, ако бъдеш арогантна купонджийка, нито пък приятелите ти ще те харесат особено, ако си "скучна"/по днешните стандарти, всеки който видимо проявява IQ над 80 е "скучен" :(/

Нагаждане просто за да бъдеш приет, за да не бъдеш отхвърлен, за да не бъдеш критикуван...Да не се различаваш от "стадото"

Зад маските има същност, една същност...А маските-те са само за да се "нагодиш външно" за пред другите хора...Емоциите не променят същността на човек...

Готрик, избор има, но резултатите и последиците са жестоки-да бъдеш лицемер и да си част от масата или да бъдеш себе си и да бъдеш отхвърлен...

• 8 месеца по-късно...

Да бъдеш или не?

Бъди и съществувай пълноценно,не просто във всичко старо и познато но с вярата,която може да преобрази твоя свят!

Напротив. Това се нарича лицемерие,двуличие. Тази адаптация е необходима, защото нито ще те траят у вас, ако бъдеш арогантна купонджийка, нито пък приятелите ти ще те харесат особено, ако си "скучна"/по днешните стандарти, всеки който видимо проявява IQ над 80 е "скучен" :P/

Нагаждане просто за да бъдеш приет, за да не бъдеш отхвърлен, за да не бъдеш критикуван...Да не се различаваш от "стадото"

Зад маските има същност, една същност...А маските-те са само за да се "нагодиш външно" за пред другите хора...Емоциите не променят същността на човек...

Аз някак си не разбирам това "приемане" на всяка цена. За какво са всичките тези усилия в крайна сметка ?! От един нормален, средностатистически човек със собствено мнение, надяваш "маската" и се превръщаш в нещо, което не си, за да се слееш и впишеш при хора, които дори не харесваш ?! Няма логика. Или по скоро, аз го наричам липса на здрав разум.

Готрик, избор има, но резултатите и последиците са жестоки-да бъдеш лицемер и да си част от масата или да бъдеш себе си и да бъдеш отхвърлен...

Не ви ли се е случвало обратното ? Група, за да не прекалявам с думата маса, от истински хора и еденични бройки от лицемери, които се опитват да се ногодят към групата. Имала съм удоволствието да наблюдавам няколко такива опита. Гледката е покъртителна. И изключително поучителна.

Аз мисля, че човек трябва да бъде такъв, какъвто е и заради другите и заради себе си. Трябва да запази своята индивидуалност. "Маските" са за страхливите личности, за тези, които искат да покажат нещо, а всъщност - няма какво !

Когато никой не се смее на клоуна в цирка, той използва номера и трикове, за да разсмее масат. Но със същия успех той може да излезе на манежа без маска и да разговаря с масата, да и разказва приказки, да ги заинтригува и развълнува с нещо друго нещо, което умее и в което е добър. Вярно, че тогава масата няма да се смее, но пък ще слуша. И да вярно, че тогава той няма да е клоун с маска, а разказвач на приказки, но тогава и всичко наоколо няма да е цирк, нали така ?!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.