Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ASUS P5LD2 SE support

Featured Replies

Темата за всички с дъно ASUS P5LD2 SE! :) Имам един въпрос: Дали това дъно ще работи с по-съвременна видеокарта примерно Gigabyte N440 1GB , ASUS ENGT440 1GB , със захранване 400W?

• Автор

Благодаря за бързия отговор! Но, все пак някой друг аргумент няма да навреди.

Аргументът е, че има PCI-E слот, на който може да се сложи такава карта. А тези 400 вата на захранването нищо не означават, ако е някое менте. Въпреки, че 440 не харчи кой знае колко.

• Автор

Захранването не е менте, но се чудех дали 400W са достатъчни за стабилната работа на видеокартата. :) Благодаря!

За сега освен Вие , никой друг не знае какво има в кутията - тека че ето смятай :)http://www.raptoxx.com/calculator.php http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

Според http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine Компютъра ми дори няма да тръгне. Не съм много за тези калкулатори, но всичко е въпрос на избор. Показа ми консумация 530W, а захранването ми е 400w. Доста ми е чудно ако калкулатора е коректен, как компютъра ми работи :)

Калкулатора си ок :) На теб компютъра ти е менте :P Изхвърли го през прозореца :D п.с. И кажи кога и през кой прозорец ще го хвърляш да го хвана :whist:

Редактирано от iliev72 (преглед на промените)

• Автор

А някой може ли да ми каже коя ревизия е PCI Express-а на това дъно, че не откривам никъде?

А някой може ли да ми каже коя ревизия е PCI Express-а на това дъно, че не откривам никъде?

Като гледам чипсета на дънната платка предполагам, че се поддържа PCI Express вер.1.1.
  • 1 година по-късно...

Здравейте :) Имам същото дъно и тъй като компютъра взе да ми става бавничък, реших да му сложа повечко рам. В сайта пише, че може да му се сложи общо 4гб тоест 4х1гб. До тук добре, взех от приятел със същото дъно плочка 1гб адата на 533хц, сложих я на моя компютър и не иска да тръгва... Когато е с неговите плочки 4х256мб си работи без проблем . От къде идва проблема ?

Някой, ако може да ми отговори на въпроса, ще съм много благодарен. Настройки ли трябва нещо да се погледнат, дъното ми ли не става ?

Здравейте :) Имам същото дъно и тъй като компютъра взе да ми става бавничък, реших да му сложа повечко рам. В сайта пише, че може да му се сложи общо 4гб тоест 4х1гб. До тук добре, взех от приятел със същото дъно плочка 1гб адата на 533хц, сложих я на моя компютър и не иска да тръгва... Когато е с неговите плочки 4х256мб си работи без проблем . От къде идва проблема ?

Само тая плочка от 1 гб ли е сложена, когато неще да тръгне? Или на останалите слотове си набичил малките памети?

Само тая плочка от 1 гб ли е сложена, когато неще да тръгне? Или на останалите слотове си набичил малките памети?

И само тя, и със другите 3 едно и също ...

• 2 седмици по-късно...

Още търся решение на проблема .. , някой ако се сеща нещо да помага :)

Братчеда има същото дъно и преди време видяхме бая зор докато му намеря 2x512 плочки с които да запали и да работи коректно.Ако има калпава серия дъна на Асус то тя е тая . Звук докато му подкарам зор виждам .  Търси памет докато намериш някоя която става . Само с проба грешка се оправя работата.

А на мен ми е интересно какъв по-як процесор(двуядрен ли...), може да си сложа. Сега съм с  Intel Pentium 4 524, 3078 MHz (23 x 134), и системна памет 3456МВ (толкова ми отчита, въпреки че съм с на 4-те слота по512+1ГБ  +    512+2ГБ ДДР2 РАМ), и видео карта  ATI Radeon HD 5400 Series  (1024 MB).

Дъното е Asus P5LD2 / P5WD2 / P5WDG2 Series. 

Дайте идея как да го позасиля?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.