Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мога да взема до 500 лв.

Featured Replies

4 ядра 2 ядра ?

Забелязваш ли разлика ?

Кой е тоя с две ядра? :huh: "...Athlon II X4 Quad Core 640..."Този ли, който предложих...Или този който ти предложи: "...CPU Core Quantity: 4..."

Нещо не до-кьорвам до там!

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 83
  • Прегледи 9,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Помогнете ми да си реша проблема или поне да разбера от къде идва, за да сменям дефектната част, ако се налага. Вече трети път ми изкарва артефакти подобни на тези без никакво натоварване. Даже последния път, като се получи това нарочно пуснах игра и при нея нямаше никакъв проблем. След това пуснах драйвърите да преинсталират и проблема се оправи на секундата. Проблема го прави на около 10ина дни и започвам да си мисля, че идва от дъното.Публикувано изображение

• Автор

Явно никой не се е сблъсквал с подобен проблем. Или трябва да пусна нова тема, за да ми отговори някой?

Явно никой не се е сблъсквал с подобен проблем. Или трябва да пусна нова тема, за да ми отговори някой?

Определено въпроса ви е за друга, нова тема и не в този подраздел на форума.

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

От няколко дни насам си мисля дали да не сменя дъното. Спрях се на Asrock 770 extreme3, но първо искам да се допитам до вас дали си струва? Системата ще има ли по голяма производителност? Въобще като цяло ще усетя ли разлика с наличието на PCI express 2 и Sata 3 (Видеото и харда ми са такива) Струва ли си да наливам още пари или да си карам с това дъно Asrock N68 GS3?

Струва си ако овърклокваш, иначе като чиста производителност няма да има никаква, ама абсолютно никаква разлика между PCIe 1.x и 2.0, и SATA II - SATA III.

OFF

К'ъв съм спамер:

Публикувано изображение

Сега ще се докладвам на модератор. :D

/OFF

Редактирано от Lyudmil (преглед на промените)

• Автор

Струва си ако овърклокваш, иначе като чиста производителност няма да има никаква, ама абсолютно никаква разлика между PCIe 1.x и 2.0, и SATA II - SATA III.

OFF

К'ъв съм спамер:

Публикувано изображение

Сега ще се докладвам на модератор. :D

/OFF

А FSB-то оказва ли влияние? Разлика м/у fsb 1000 и fsb 2600?

На практика незабележима.

• Автор

На практика незабележима.

С две думи искаш да ми кажеш, че е излишна смяната на дъно без основателна причина, каквато нямам в момента :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.