Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

Щото старата тема я преместиха в "Празни приказки и забава" заради г***лизеца Sliderum.... Пишете каквото си искате(:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 131k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не бях обърнал внимание, че я няма...но така е...без Михнев...бъркотия до шия. :P То и без това темата на слидерум се превърна в спор и не бе интересна...

Леле, цяла тема в мое име. Чак и квалифициран ме изкарвате. Явно сте първият човек на света, или вторият прихванал компютърен вирус. Автора имам предвид. Темата "ми", излетя именно заради такива като теб, споровете в нея кой ги направи, а? Нали нищо против нямаш тук всеки да пише каквото си иска, та така и аз го направих - по твое желание, нали съм г*золизец... Като Ви е еня за това което става, има си съответният начин, има си и главен шеф, наклеветете ме там или някой и друг модератор също, че са се омешали в кефа Ви и готово!

Добро утро sliderum

Би ли ми обяснил каква беше причината да направиш нова тема с името V2 при наличие на работеща в момента?

Право за продължение имаше единствено автора на първата тема или модератор. Ти модератор ли си?

Приятен ден.

Всъщност лично аз заключих предишната тема, защото понатежа и бе станала близо 90 страници. Никси, никого не защитавам и ще запазя неутралитет, но всеки има право да създава теми. А автора на предишната ще му издърпам ушите на по едно узо и ще се опитам да го навия да се върне преди да е станало време да отваряме трета тема за СПАМ. :( Укротете страстите и нападките. Все пак идеята на темата е за забавление и сплотяване.

Всъщност лично аз заключих предишната тема, защото понатежа и бе станала близо 90 страници.

Никси, никого не защитавам и ще запазя неутралитет, но всеки има право да създава теми.

А автора на предишната ще му издърпам ушите на по едно узо и ще се опитам да го навия да се върне преди да е станало време да отваряме трета тема за СПАМ. :(

Първо го черпи с топла бира,после ударете по една мастика за цвят. :D

И да, прав си никой няма нужда от конфронтация,аз лично се извинявам ако съм засегнал някой.

Лек и спорен ден желая на всички.

Много сте ми интересни ! Наистина Lost in ценен , дали като се не са вече толкова време модератори Lyudmil & Daredevil форума се е променил много а ?! Дори пуснах тема , че трябва да се потърсят хора за Hardware - на моменти там се излиза от добрият тон ! Колко и един човек да е ценен той не е незаменим ! Така решил , така направил ! Решението си е негово както и на Lyudmil & Daredevil ! Съобразяваме се него и продължаваме напред !

Много сте ми интересни ! Наистина Lost in ценен , дали като се не са вече толкова време модератори Lyudmil & Daredevil форума се е променил много а ?! Дори пуснах тема , че трябва да се потърсят хора за Hardware - на моменти там се излиза от добрият тон ! Колко и един човек да е ценен той не е незаменим ! Така решил , така направил ! Решението си е негово както и на Lyudmil & Daredevil ! Съобразяваме се него и продължаваме напред !

Ти познаваш ли го ? За нас той не бе модератор, а приятел и сплотяваше всички . Да се потретя без него разделът няма да е същият .

И понеже знам какво му е мнението и какво е решил заставам зад него и ще му уважа желанието . Така че тук няма нищо интересно, че да сме ти интересни . Всичко опира до приятелството и до това как ние го възприемаме и затова си и мрънкаме тук .

Аз лично отивам да се пусна със сина си на пързалката нищо че съм на години . Един път се живее . Както и истинското приятелство се намира веднъж в живота . А за мен той е приятел преди всичко .

http://www.youtube.com/watch?v=8D0BALaDK-M

Не забелязвам форума да е станал по-лош или по-добър за това ,че някои модертор си е заминал\дошъл.Отдавна съм тук и форума си е същият.Едни си отиват- други идват.Утре ще спра да влизам,не вярвам някой да ревне и да спре да влиза и той.Стига вече го извъртаите на сантименталности. :cool:

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Ясно е ,че на който не му изнасяше Михнев сега ще се радва ,но това е друга тема . Няма сантименталности има приятелство .

Ясно е ,че на който не му изнасяше Михнев сега ще се радва ,но това е друга тема . Няма сантименталности има приятелство .

Все пак съм отдавна и не обръщам толкова внимание на това, а и преди Михнев беше друг и т.н.Аз съм user и влизам тук да споделя информация и да наyча нова такава и политиката на Сайтa не е моя работа.Щом ти е приятел още по-добре за теб пишете си на лични.Да не го "yдряме" на Тyрски сериал сега.Дай малко по-весело.

Все пак съм отдавна и не обръщам толкова внимание на това, а и преди Михнев беше друг и т.н.Аз съм user и влизам тук да споделя информация и да наyча нова такава и политиката на Сайтa не е моя работа.Щом ти е приятел още по-добре за теб пишете си на лични.Да не го "yдряме" на Тyрски сериал сега.Дай малко по-весело.

Нали не ми казваш какво и как да правя ? Тук е форум и мога да пиша каквото си искам без да нарушавам правилата . Аман от модератори .

Нали не ми казваш какво и как да правя ? Тук е форум и мога да пиша каквото си искам без да нарушавам правилата . Аман от модератори .

Не, казвам ти да го караш по-весело.Много депресирано стана.

Михнев го няма и няма един реален резултат тук . На мен също ми е по лесно да копирам от YouTube Но реално правим ли нещо ? И кого учим .? А хората пишеха че се възхищават от нас ... Но принципно е така с тая депресия и тия антидепресанти !

Михнев го няма и няма един реален резултат тук . На мен също ми е по лесно да копирам от YouTube Но реално правим ли нещо ? И кого учим .? А хората пишеха че се възхищават от нас ...

Но принципно е така с тая депресия и тия антидепресанти !

Михнев е голям мъж и сам може да управлява живота си а и до колкото разбрах сам е поискал да се махне ...не виждам какъв е проблема?

Леле, цяла тема в мое име. Чак и квалифициран ме изкарвате. Явно сте първият човек на света, или вторият прихванал компютърен вирус. Автора имам предвид. Темата "ми", излетя именно заради такива като теб, споровете в нея кой ги направи, а? Нали нищо против нямаш тук всеки да пише каквото си иска, та така и аз го направих - по твое желание, нали съм г*золизец...

Като Ви е еня за това което става, има си съответният начин, има си и главен шеф, наклеветете ме там или някой и друг модератор също, че са се омешали в кефа Ви и готово!

Аз не виждам ти какво правиш в този раздел та и тема ще отваряш?

Аз не виждам ти какво правиш в този раздел та и тема ще отваряш?

Теб търсих тук, защото се чудих дали, освен художествените заложби, които може да са причина за част от интересите ти, какво значи онова: "и много др."? Понеже приказките тук са пълни, ще довърша Публикувано изображение

Аз художествени заложби нямам.Нещо си се объркал.Некой болт.

Аз художествени заложби нямам.Нещо си се объркал.Некой болт.

Вярно е, също като нашите политици - никакви заложби и цял куп интереси, дано поне не искаш да ти ги осъществява някой друг човек(или хора), а ти да им лежиш на гърба! Не искай да го казвам в прав текст, ама нали ми подаде пръста и както видя в емотикона от предният ми пост - захапах :shock11:

Стига сме се карали,щото не ми се ядат банани.Пък и не ги обичам.Плодът се вари и тогава става вкусен.Някои му казват пивко.

Стига сме се карали,щото не ми се ядат банани.Пък и не ги обичам.Плодът се вари и тогава става вкусен.Някои му казват пивко.

Ми не се караме. Какво те кара да наричаш спама - караница? :shock11:

За мен студената бира :) На вас оставям приказките и спам-а... :)

Искам да отбележа,че от сега нататък съм или с НОД,Аваст или Панда.Щом те уважават нашият народ и аз ще ги уважавам.Имат български език и не ни карат да се мъчиме.Някой за друга да се сеща?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.