Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

А нямаш ли и за SEP 12?

Че за NIS малко ли е.
  • Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

В един форум преди време написах като предложение да тестват SEP 12 заедно с тествани там над 15 интегрирани пакета. NIS 2011 бе в групата на тестваните и по резултати бе близо след челната тройка. Това се случи преди около година. Администратор учтиво ми обясни, че корпоративните версии са от друга категория и е неуместно и погрешно да се тестват заедно с програми за домашно ползване. За мен тогава си остана извода, че вече и у дома желая да ползвам корпоративна версия. Тогава разбрах за безплатната възможност с клиентската версия на SEP 12, а куриозното е, че служебно ползваме същата програма и я закупуваме от доста години. Преди тази безплатна възможност не ми бе известна. Публично за това твърде малко е написано. И има защо. NIS 2012 за мен е несъпоставим със SEP 12. Нормално е да е така - разликата в цената им се измерва в пъти. Има и доста разлики при възможните настройки на тези програми.

В един форум преди време написах като предложение да тестват SEP 12 заедно с тествани там над 15 интегрирани пакета. NIS 2011 бе в групата на тестваните и по резултати бе близо след челната тройка. Това се случи преди около година. Администратор учтиво ми обясни, че корпоративните версии са от друга категория и е неуместно и погрешно да се тестват заедно с програми за домашно ползване. За мен тогава си остана извода, че вече и у дома желая да ползвам корпоративна версия. Тогава разбрах за безплатната възможност с клиентската версия на SEP 12, а куриозното е, че служебно ползваме същата програма и я закупуваме от доста години. Преди тази безплатна възможност не ми бе известна. Публично за това твърде малко е написано. И има защо. NIS 2012 за мен е несъпоставим със SEP 12. Нормално е да е така - разликата в цената им се измерва в пъти. Има и доста разлики при възможните настройки на тези програми.

Тодоре,Тодоре а помниш ли какво спорехме преди години? SEP - може да се ползва така доста отдавна,поне от 10 версия насам. Аз даже шот съм давал във форума. Едва при версия 12 въведоха лиценза да се изисква но при клиента няма такава проверка.

Корпоративните продукти са за защита на мрежа от компютри,там има и администратор и работата е строго специфична оттам и защитата.

Виждаш,че при SEP може да се правят някои настройки като при NIS ги няма. При KES също има такиви възможности писах ти преди време това. Може нищо да няма достъп но при мене и така няма възможност за "безобразно" стартиране ;)

SEP 10 не съм ползвал. Имам практика със SEP 9, 11 и 12. Последната ми е най-интересна. IDS+HIPS /без активен антивирус/ също е добре, но ползвателят понякога може да допусне недопреценяване и да сгреши. KES вероятно също е за предпочитане спрямо KIS. Най-много след тези полунашега мнения, още съфорумци да започнат да инсталират корпоративни версии на домашни компютри. Няма лошо

п.п.

И махни тая каратистка панда, че много дразни погледа като се чете...

Публикувано изображение

Тоя бъзик дали става и през Wine?

EDIT:

е*ати наглата гадинка:

04.5.2012 г. 14:19:01 Detected virus Virus.Win32.Sality.aa C:ComboFixCF21242.3XE High

04.5.2012 г. 14:19:10 Detected virus Virus.Win32.Sality.aa C:ComboFixiexplore.exe High

04.5.2012 г. 14:19:19 Detected virus Virus.Win32.Sality.aa C:ComboFixNirCmd.3XE High

04.5.2012 г. 14:19:19 Detected virus Virus.Win32.Sality.aa C:ComboFixNircmdB.exe High

04.5.2012 г. 14:19:38 Detected virus Virus.Win32.Sality.aa C:ComboFixSF.exe High

04.5.2012 г. 14:19:55 Detected virus Virus.Win32.Sality.aa C:ComboFixWindowsXP-KB310994-SP2-Pro-BootDisk-ENU.exe High

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Доступ к проекту Ответы@Mail.Ru

"Вы пытаетесь зайти на проект Ответы@Mail.ru c IP-адреса... С две думи - няма да чета предположенията им. По интересно ми е да видя например Blondie през 33 години реална дистанция http://www.youtube.com/watch?v=B9MNokroGYo&feature=related

Кубрат Пулев триумфира с европейската титла, нокаутира Димитренко

http://www.youtube.com/watch?v=n9w5N1wNyEU

Кубрат Пулев

Той си омекна от самите удари

Редактирано от nikval (преглед на промените)

Не ползвам Касапа, но това ми е от Л.С. от никси преди няколко дни ?

Публикувано изображение

Уважаеми B-boy[styLe] ,

получили сте нежелно търговско съобщение (СПАМ)!

Съгласно "Закона за електронната търговия" това ЛС е непоискано търговско съобщение.

Ако получателят на спама не е юридическо лице (т.е. потребител като тебе) се нарушава закона и следва да се приложат следните наказания:

Чл. 24. (1) Доставчик на услуги, който извърши или допусне извършването на нарушение по чл. 6, ал. 1, 3 или 4, се наказва с глоба в размер от 3 до 5 бири, ако деянието не съставлява престъпление.

(2) В случаите по ал. 1 на юридическото лице или едноличния търговец се налага имуществена санкция в размер от 5 до 20 бири

(3) При повторно нарушение глобата по ал. 1 е в размер от 10 бири до една каса и форумна санкция по ал. 2 - в размер от 3 до 4 каси

:ph34r:

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

Moхикане ей ти един Xorist за спомен като минеш насам :Д

http://minus.com/m8cFnE3an

Публикувано изображение

Поздрави за всички съфорумци - това е една от най-добрите песни изобщо...

Вече не ми се спори.Не е нужно и да има недоразумения. Че аз точно сега не мога така да ги изтегля, не значи и че другите също трябва да не могат. Някои програми по своему се сработват с браузърите и не само ги контролират, а и ги пазят. SEP 12 бди за всичко около IE 8 - той ми е основен. Сам съм задал такива настройки.

Аха,ето де бил ключа към всевъзможните ти атаки :wink12:

Много бързо могат да се променят подобни неща... Човек при нужда бързо трябва да може да се пренастройва - барабар с програмите си... Това също е супер

Сега остава и с някоя снимка да се научиш как става номера и грешка няма да имаш!

Е, и за какво са ми подобни снимки!? Напускаме обикновено предварително материята - защото, снимките ловят само изоставащите. Аванс си е това. Нужен е за да изпреварваме най-вече разни ...буболяци... Най-голямата им грешка сега е мнението, че тях никой не може да ги изпревари. А това си е възможно. Извън споделеното - да снимаш разни неща насам натам със семейството - дори е у доволствие. Снимките ще останат. С удоволствие създавам такива снимки

Ти с кого играеш карти а !!!

Благодаря , тази вечер ще има тестове :clown:

хахаа :Д

Само ми кажи успява ли да смени уолпейпъра на десктопа,че от тия сандъци по сайтовете не се разбира

https://mwanalysis.org/?page=report&analysisid=1677404&password=jiqxakbqtd

Хонорис кауза , къде се губиш , какво станва с най-добрата сред най-добрите , и най-великата сред най-великите защитни програми Нортън :money6: , още ли е на компютър ти ? :lol6:

Хонорис кауза , къде се губиш , какво станва с най-добрата сред най-добрите , и най-великата сред най-великите защитни програми Нортън :money6: , още ли е на компютър ти ? :lol6:

Що бе? К'во и е на програмата? последните дни не влизам редовно тук, че имам много работа, а вечер съм изморен и хвърлям по едно око на диагонал, Гледам, че се е вдигнала някаква пушилка около Нортон? Я кажи-К'во толкова е станало...?

Баба пита малкият си внук:

- Кой обича да джавка?

- Кученцето.

- Правилно. А кой обича да мяучи?

- Котенцето.

- Браво юнак. А кой обича да мучи?

- Кравата.

- Умник. А кой обича да грухти?

- Антивирус Касперски.

:D

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.