Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Снимки правени с мобилен телефон

Препоръчан отговор

Втората е добра, браво. Но първата с този контражур....

Контражура беше една от основните цели. :) Както тази:

1. http://i.imgur.com/Xoyg1dv.jpg

А и първаата я снимах без да гледам телефона... 

Редактирано от Greak (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Контражура беше една от основните цели. :) А и първаата я снимах без да гледам телефона...

То огледално-рефлексните не биха се справили с контражур....  :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Българското му име е Симеончо. Това му е спалнята. Поза - морска звезда. Под матрака няма грахово зърно. През нощта го завивам мамин сладък, даже му регулирам леглото.

Публикувано изображение

samsung galaxy S2 mini

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Някъде в Подздам

Публикувано изображение

Публикувано изображение

направени с HTC 8S

Редактирано от balki65 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хм, понякога телефона ми ме изненадва доста приятно :)

Публикувано изображение

Без малко щях да го удавя в тоя дъжд, но все пак успях да снимам розичката във фирмата, където работя! Много ми е странно обаче, защо стоковото приложение за камерата няма толкова много опции, колкото можеш да имаш с други приложения изтеглени от маркета (особено SnapCamera и LgCamera)?! Но като цяло ми хареса тая снимка най-много от всички, които съм правил с телефона :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

Поредно посещение на Гроба Господен. Този път отделих специално внимание на елементите и артефактите. На входната порта в ляво до колоната ударена от мълнията се чете издълбан ръкопис "Петко от Копрiщiца 1864". Охраната е турска, но на практика са араби-християни.

Нищо ново. Този път охраняваще някакъв гръцки поп, който бе много стриктен към разпоретините. Заклемяваше ги с викове:  Out! Full cover!  И нещо като this is not piaza или plaza.Не ходете по деколте и полички коланче на Гроба. Тъпо е!

Този поп охраняваше криптата, но отстрани приличаше на бодигард, охраняващ каса, пуснала безплатни билети за концерт на Iron Maiden, например. Командареше на някакъв си негов английски и за броня използваше полицейски решетки на израелската полиция. Тотален цирк. Вместо поклонение, всеки се снимаше за спомен като манекен с всеки един артефакт.

На излизане седнах и хапнах пица мое производство - все още съм заместник главен готвач на ресторанта на местната грузинска мафия. И докато хапвах си цапнах няколко селфита, но миризмата на пицата привлече някаква рижа котка.

Публикувано изображение  Публикувано изображение Публикувано изображение

камера Alcatel ONE TOUCH 6012X

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Една розичка (друг вид) от днес - снимката е при силна дневна светлина срещу  обектива, но с принудителна светкавица (ефекта ми хареса):

Nokia N8

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Снимките са правени в движение през стъклото на автомобила.
Температура на въздуха бе +50'С на сянка.

Ширина - височина на снимка 5312х2988 пиксела, но Picasa ги преоразмерява на половина и това се отразява на качеството.
Камера SAMSUNG SM-G900F Galaxy S5.

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...