Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Довечера си купувам ето тази въшка SAMSUNG NP300E5Z-A03BG.

Featured Replies

Най - накрая се реших. Трудно ми беше, много нерви изхабих и много ме боля главата от всякакви четеници. Мисля че това е . Мерси на всички оказали ми помощ.

• Отговори 88
  • Прегледи 15,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Доволен ша оставаш бате :mad: Наистина е добро. Едно време и аз купих моя нетбук за толкова пари и не съжалявам , смятам че и при теб ще е така. Айде успех и като го вземеш пиши да си кажеш впечатленията :)

Най - накрая се реших. Трудно ми беше, много нерви изхабих и много ме боля главата от всякакви четеници. Мисля че това е . Мерси на всички оказали ми помощ.

Единственото му предимство е че е евтин. Хора защо купувате SAMSUNG? Дори при телефоните не се представят добре, какво остава за лаптопи. Слаб процесор и още по-слаба видеокарта. За филми и интернет става, забрави за игри. БИОС е кодиран и няма да ти позволи да сложиш пиратска версия на win 7 . Ако го купиш ще караш на ХР.

Не купувайте компютри, лаптопи или нетбуци SAMSUNG !?

За съжаление обаче грешката е, че пусна нова тема. Има вече цяла тема в която му беше предложен именно този модел! Лаптопа е идеален за интернет, филми и музика. Още повече батерията е много добра. Защо да не се взимат Самсунг? Знаеш ли какъв възход имат последните години. И имат добра изработка. Самсунг са добър избор.

• Автор

Тупак Шакур Амору, ти ме разби бе човече. Как няма мога си сложа седмица. Пък и тъкмо се бях навил. Спрете се. В момента съм като Хейл от Малкълм. Ще се срина.

За съжаление обаче грешката е, че пусна нова тема. Има вече цяла тема в която му беше предложен именно този модел! Лаптопа е идеален за интернет, филми и музика. Още повече батерията е много добра. Защо да не се взимат Самсунг? Знаеш ли какъв възход имат последните години. И имат добра изработка. Самсунг са добър избор.

На мен когато някой ми каже лаптоп се сещам веднага за DELL и HP ... Който му е предложил точно този модел доста го е подвел. Батерията му е супер обикновенна. Като цяло не впечатлява с нищо, освен може би с многото излишна рам, която процесора не може да ползва. Както казах вече БИОС-а е заключен за пиратския 7. Ако се бръкне още за ОС, то за тези пари има доста по-добри предложения.

Батерията има запазване на капацитета до 80% до 1000 зареждания, при 300 цикъла станадар... Батерията издържа 4,5 часа на нормална работа... Кое ѝ е супер обикновенното??? Ти се сещаш за Dell и HP, ама Lenovo също имат чудесни модели. И съответно Самсунг... Защо не погледнеш какво се препоръчва в раздела за преносими компютри най-вече? Наясно ли си какъв е бюджета на автора? Видял ли си оригиналната тема, в която са дадени съветите?

• Автор

Хора кажете ми нищо друго не ща, кажете ми само верно ли е това за Уиндоуса 7. Няма ли да мога да си сложа нелегална версия.

Взимай и не се двоуми. Пък по въпроса за пиратската система просто няма да има смисъл. Кой човек би си купил лаптоп за който да купи и операционна система.

Хора кажете ми нищо друго не ща, кажете ми само верно ли е това за Уиндоуса 7. Няма ли да мога да си сложа нелегална версия.

Вярно е, точно преди два дни инсталирах точно на този модел. Опитах с диск с вграден активатор, инсталира и когато трябва да зареди прекъсва, рестартира се и дотук. Само едно премигване с курсорче на черен екран. С този диск инсталирам винаги и вече доста съм го ползвал. Викам си, брей тука я има някаква... Слагам диск без активатор. Уина се инсталира без проблем и зарежда. Викам си сигурно е от диска предния, слагам програми оправям драйвърите и дойде време за активиране. Активирах го и отново същото... Неще да зареди. В тоя момент ми прекипя. SAMSUNG и лаптопи? Е това е смешка. Та натискам аз всичките F-ве дано нещо излезе и какво да видя. На F6 ми излиза функция да зареди win-a без активатора. И си тръгва без проблем, но неактивиран. Активиран не. Ще се търси решение от чичо гошо... ама и той това казва. Поне засега без пиратство на свещенния самсунг. Добре че батерия има, пък ако имаше и какво да я ползва.

Вземи си един лицензиран windows и за години напред няма да имаш ядове с ОС. Ако трябва го вземи и на изплащане,няма да ти идва много на месец,след време като дойде windows 8 ще имаш възможност за ъпгрейд с минимално заплащане и така дълги години ще си ползваш легални операционни системи с всички екстри.

• Автор

Менове, пак ме заболя глава, ами кажете за този модел какво мислите (поне си има вградена седмица, то къде не съм ги дал тез 200 лв за седмица де). За парите дет струва "струва ли си"

http://www.technopol...ELLITE-C650-17W

http://www.technopolis.bg/b2c/details//517441/P11010101/Лаптоп-ACER-AS5552-P343G64MN-RR

или този

Редактирано от leonardo (преглед на промените)

Менове, пак ме заболя глава, ами кажете за този модел какво мислите (поне си има вградена седмица, то къде не съм ги дал тез 200 лв за седмица де). За парите дет струва "струва ли си"

http://www.technopol...ELLITE-C650-17W

http://www.technopol...52-P343G64MN-RR

или този

А стига бе?! Верно ли? Тошиба? :)

А това: http://www.technopol...ARIO-CQ56-212EQ

Харда е по-малък, но видеото става за игри и процесора е горе-долу сносен. Защо ли не ти предложиха този модел примерно вместо гадния самсунг?

ACER-a дето си го добавил е почти същия но с по-голям хард.

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

Дори при телефоните не се представят добре, какво остава за лаптопи.

Айде малко по-полека с неподготвени коментари...

Айде малко по-полека с неподготвени коментари...

Доста добре съм се подготвил, но не е в тази тема мястото да спорим за телефони.

Стига сте сте го обърквали. Момчето ще купува това което си иска и хареса. Това, за което мисли, че е точно. Ако иска, може и да си сложи нелегална версия, сега вие не можете да го спрете от това, което му харесва. Всичко ще върви точно! Заключен биос? Може би когато изкача Еверест! На този лаптоп можеш да му слагаш безкрайни нелегални версии, колкото си искаш. Аз досега не съм имал и виждал лаптоп, на който да не му инсталираш нелегална версия на Windows!

Иди в магазина и тествай на място, това с пиратския Windows ме разсмя.

Биос пък бил той и кодиран по никакъв начин не може да разбере какви програми инсталираш и дали са пиратски.

Има и Линукс, всеки си гледа от неговата гледна точка и доброто за един е лошо за друг.

п.п Самсунг правят добри телефони. И аз имам резерви към марката но отделни нейни продукти са сполучливи.

А стига бе?! Верно ли? Тошиба? :)

А това: http://www.technopol...ARIO-CQ56-212EQ

Харда е по-малък, но видеото става за игри и процесора е горе-долу сносен. Защо ли не ти предложиха този модел примерно вместо гадния самсунг?

ACER-a дето си го добавил е почти същия но с по-голям хард.

хахахаха лаптоп за 600лв и игри... много си е добре самсунга. Има избор от нетбуци, но за този бюджет не можеда става дума за игри.

Биоса на моя нетбук също е кодиран. Дойде с XP Home, а аз съм му слагал Ubunto, Windows 7 Starter, Windows XP Profesional,без проблем и то от флашка.

Към автора: Всеки човек си има мнение. Всеки ще ти каже, какво харесва и какво не и ако слушаш всички нищо няма да си купиш, защото винаги ще има някой недоволен. Добре си се ориентирал и си купи това, което ти харесва на теб, а не на другите.

Редактирано от kichuka (преглед на промените)

На мен когато някой ми каже лаптоп се сещам веднага за DELL и HP ...

До тук ми трябваше да чета твоите коментари по темата, за да е ясно, че компютрите не са твоята област...

Това като оная приказка : Знаеш ли как можеш да разстроиш пират? Как?! Ми като му спреш торентите! :cheers: Та същото и с това - човекът се е настроил(надупил) да си купува лаптопец и некой му секва настроението (пр@§ни*ата) :shock11::)

Това, че някой нещо не е могъл да инсталира, при положение, че хардуера е наред е 100% грешка на ЗКУ-то. Лаптопа е чудесен и, или eminem_vr се еб@ва с човека, или наистина няма голям опит лаптопи. Айде една задачка за домашно: Каква е разликата между диск с оригинален Windows и такъв свален от тракерите? leonardo, купувай спокойно и не обръщай внимание на глупостите които се изписаха - за тия пари по-добро предложение няма да намериш.

Това, че някой нещо не е могъл да инсталира, при положение, че хардуера е наред е 100% грешка на ЗКУ-то. Лаптопа е чудесен и, или eminem_vr се еб@ва с човека, или наистина няма голям опит лаптопи. Айде една задачка за домашно: Каква е разликата между диск с оригинален Windows и такъв свален от тракерите?

leonardo, купувай спокойно и не обръщай внимание на глупостите които се изписаха - за тия пари по-добро предложение няма да намериш.

По-скоро разликата м/у оригинален диск и свален от тракера MSDN чист реализ. Подкрепям Lyudmil, взимай Самсунга.

Това, че някой нещо не е могъл да инсталира, при положение, че хардуера е наред е 100% грешка на ЗКУ-то. Лаптопа е чудесен и, или eminem_vr се еб@ва с човека, или наистина няма голям опит лаптопи. Айде една задачка за домашно: Каква е разликата между диск с оригинален Windows и такъв свален от тракерите?

leonardo, купувай спокойно и не обръщай внимание на глупостите които се изписаха - за тия пари по-добро предложение няма да намериш.

Доста, да не кажа глупави, но некомпетентни хора се изказаха. Не визирам само цитирания коментар. Разликата между двата диска може и да няма, но ако го закупите получавате лиценз. Ако е пиратски става с активатор. Колко съм на ти с компютрите, кой какви телефони харесва и кой за какво бил чувал не ме интересува. Няма да може да сложи 7 на въпросния самсунг. HP-то за което съм му дал линк е за същите пари и става за игри. Разни всезнайковци дето казват че за тези пари няма игри са се объркали. Няма на самсунга.

P.S. Може да му сложи линукс (не знам дали може не съм пробвал) , ХР може дори да му сложи и win95! Аз казвам че няма да може да сложи 7-та.

P.S.S. Ааа.. имаше и един дето казва че ако иска ще си сложи пиратска версия ... ами за това става на въпрос м-р ********* ЧЕ НЯМА ДА МОЖЕ :)

P.S.S.S. Линка на anton777 е супер. Сигурно малко надхвърля бюджета но не всеки ден се купува лаптоп и по-добре да е хубав а не самсунг... подкрепям напълно - http://pcstore.bg/laptopi/HEWLETT%20PACKARD-11/HP-ProBook-4520s-Caviar-6GB-2755

БЕЗ подобни определения! Водете културен спор!

quickJO

Редактирано от quickJO (преглед на промените)

Аз казвам, че ще може. И се подкрепям с доводи: 1. Диска MSDN не се различава с нищо от диска, който е оригинален. 2. Има активатори за OEM производители (случеят, който цитираш ти). 3. Дори да не може да се активира Windows 7 има 30 дневен пробен период, съвсем легално удължим на 90 дни. Няма пречка да се инсталира WIndows-a, защото системата НЕ може да направи разлика диска какъв е. А активирането става с OEM активатор. И 100% ще може да се активира!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.