Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кога най-сетне ще ни обслужват като европейци?!

Featured Replies

Прочетох написаното от автора, и ми се стори като виц!

мчи държавата ни е виц и ние у виц живеем

:D

• Отговори 63
  • Прегледи 4,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Няма значение какво е мнозинството граждани на държавата ни. Все ми е тая какви заплати вземат,никой не взема добри заплати в тая държава.Но можем да си направим живота малко по-добър,ако сме усмихнати и любезни,нали? Аз съм съвсем учтив,приятен човек.Влизам с добър ден,питам това онова,в границите на нормалното. Нито крещя,нито нищо. И да ми замляскат насреща,или да не са усмихнати,ами с някакви физиономии сякаш са ги били в главите цял ден..еми не е приятно.Друго си е емоцията при купуването на един продукт(примерно телефон),когато всички са любезни. Никой не говори за лицемерие,а за една усмивка,едно желание да обслужиш човека,не да му се пулипш насреща,да си пльокаш дъфката,едно здравей да не кажеш...еми не е приятно. Аз като видя такова отношение и имам време за губене и почвам да ги мотая-ма това как е,мо това как работи,карам ги да ми показват планове,да ми вадят телефона да го разгледам..нагледам се,питам някой въпрос дето го знам,ама да има да обяснява там,наиграя се за няколко минути и се изцепя "не,не,не ми харесва,няма да го взема..." :D

Аз като видя такова отношение и имам време за губене и почвам да ги мотая-ма това как е,мо това как работи,карам ги да ми показват планове,да ми вадят телефона да го разгледам..нагледам се,питам някой въпрос дето го знам,ама да има да обяснява там,наиграя се за няколко минути и се изцепя "не,не,не ми харесва,няма да го взема..." :D

Мда. Нещата лека-полека започват да си идват на мястото. :whist:

• Автор

Знаех си,че ще го подвигнеш на въпрос. Ама прочети всичко пак-това го правя само,ако видя насреща да се опитват ме дразнят. При лошо обслужване ги мотая.

Знаех си,че ще го подвигнеш на въпрос.

Ама прочети всичко пак-това го правя само,ако видя насреща да се опитват ме дразнят. При лошо обслужване ги мотая.

То обслужването винаги може да ти се види лошо. :whist:

Мда. Нещата лека-полека започват да си идват на мястото. :whist:

То това беше ясно .. и без да го казва ;)

• Автор

Не е така,отказвам да споря. Как ще ми се види лошо обслужването,ако са усмихнати,услужливи.Така всичко звучи много като изисквания,но всъщност не е много-просто да отговарят любезно,да не те бавят защяло и нещяло(ти прекарвал ли си часове в МТел,просто съм овтратен от обслужването им тук) и да са усмихнати,позитивни.Това е! От моя страна винаги го има-само да го има и от тяхна.Намусени патки с монотонен глас незнейки къде се намират не ми се трябват.Най-малкото те са служители,представители на фирмата.Ако те не могат да обслужат клиента си и да отговорят на неговите въпроси,то значи и компанията е неспособна и не си подбира персонала,което трупа само негативи за тях.В техен интерес е да си подбират добре персонала.

Не е така,отказвам да споря. Как ще ми се види лошо обслужването,ако са усмихнати,услужливи.Така всичко звучи много като изисквания,но всъщност не е много-просто да отговарят любезно,да не те бавят защяло и нещяло(ти прекарвал ли си часове в МТел,просто съм овтратен от обслужването им тук) и да са усмихнати,позитивни.Това е!

От моя страна винаги го има-само да го има и от тяхна.Намусени патки с монотонен глас незнейки къде се намират не ми се трябват.Най-малкото те са служители,представители на фирмата.Ако те не могат да обслужат клиента си и да отговорят на неговите въпроси,то значи и компанията е неспособна и не си подбира персонала,което трупа само негативи за тях.В техен интерес е да си подбират добре персонала.

Човек, за когото другите са "намусени патки", не може да очаква да го поздравяват първи и не заслужава никакво обслужване.

Знаеш ли защо ? Защо това ти отношение към околните се вижда.

Ако започнеш да ме убеждаваш, че не е така, значи си лицемер.

• Автор

Хубаво.търпете си тогава лошото обслужване.Дано ви дигат нервите ви пожелавам. Държането трябва да е усмихнато и професионално,поизтивно и т.н. Ако не е-служителя на компанията няма място там. Аз заради това им отвратиетлно надписване,гадно и бавно обслужване и прекалено високи цени просто се отказах от тях.

Хубаво.търпете си тогава лошото обслужване.Дано ви дигат нервите ви пожелавам. Държането трябва да е усмихнато и професионално,поизтивно и т.н. Ако не е-служителя на компанията няма място там. Аз заради това им отвратиетлно надписване,гадно и бавно обслужване и прекалено високи цени просто се отказах от тях.

Аз пък ти пожелавам да те обслужват само испански продавачки.

Добре бе, какво се жалвате като пред арменския поп... Лошо е обслужването, клиентите също не са от най-добрите. Ама пък и не е толкова лошо. Днеска се борих с BG Администрацията. Е борба е, ама не е загубена кауза. Все пак никъде не ме напсуваха, не ми се развикаха. Просто липсва информация, а служителите не са виновни, не те правят сайтовете на институциите!

Да де но има фирми за които лошото обслужване си е вече традиция така да се каже - 1.Техномаркет - мое и на всички които познавам мнение е че там такова нещо като обслужване няма. Ако те заговори продавач ще е за да ти каже че не отговаря за този щанд. Преди 2г. отиваме с жената и с детето (тогава бебе) аз съм проучил кой климатик. проверил съм по телефона в кой магазин го има и всичко точно. Отивам гледам го климатика закачен и за зачаках да дойде някой да ми го свали или да ми даде друг от склада - никой братче питам - "ей сега ще дойде колежката"....бах тая колежка - детето 2 часа стои в този магазин почва да реве жената се изнервя ....ужас! Накрая го взех от Ритони с 50лв по - скъп но какво да се прави.... За Виваком - същата работа - и на мен една къдрава дебелана ми се изсмя с дъвка в устата а аз дори не се шегувах ... До сега само в М-тел съм доволен от обслужването - винаги спретнати приветливи поздравяват.

Да де но има фирми за които лошото обслужване си е вече традиция така да се каже - 1.Техномаркет - мое и на всички които познавам мнение е че там такова нещо като обслужване няма. Ако те заговори продавач ще е за да ти каже че не отговаря за този щанд. Преди 2г. отиваме с жената и с детето (тогава бебе) аз съм проучил кой климатик. проверил съм по телефона в кой магазин го има и всичко точно. Отивам гледам го климатика закачен и за зачаках да дойде някой да ми го свали или да ми даде друг от склада - никой братче питам - "ей сега ще дойде колежката"....бах тая колежка - детето 2 часа стои в този магазин почва да реве жената се изнервя ....ужас! Накрая го взех от Ритони с 50лв по - скъп но какво да се прави....

За Виваком - същата работа - и на мен една къдрава дебелана ми се изсмя с дъвка в устата а аз дори не се шегувах ...

До сега само в М-тел съм доволен от обслужването - винаги спретнати приветливи поздравяват.

Всичко изглеждаше нормално - поредния недоволен от всичко и всички, но ... до последното изречение.

• 2 месеца по-късно...

Добре бе, какво се жалвате като пред арменския поп... Лошо е обслужването, клиентите също не са от най-добрите. Ама пък и не е толкова лошо. Днеска се борих с BG Администрацията. Е борба е, ама не е загубена кауза. Все пак никъде не ме напсуваха, не ми се развикаха. Просто липсва информация, а служителите не са виновни, не те правят сайтовете на институциите!

Моето мнение е, че обслужването става все по-добро в България. Дали е идеално? Не. Дали може да е по-добро - Да. Но нека не забравяме, че този, който е клиент някъде вероятно обслужва на друго място. Малко и ние сме си виновни... Нека си кажем истината. Има ужасни продавачи, могат да те ядосат невероятно много. Да ти вървят след гърба и да се махнеш от магазина за това. Обаче какви клиенти има.. могат да тормозят продавача от гледната точка "клиента винаги е прав". Направо им се чудя как издържат продавачите понякога.. И далеч не е оправдание "такъв ми е характера" . Ако ти е такъв, сам си си виновен за лошото отношение. Каквото почукало такова се обадило.

Един път бях в Изипей. Ей имаше една баба пенсионерка дето изкара душицата на момичето. Как я изтърпя незнам.. "Ама защо ми е толкова тока? Как го измерихте?" И момичето и обяснява, че те са само каса, нищо не мерят. А бабката пак.. Сякаш само искаше да си го изкара на някого.. После как да е усмихнато момичето... Но, наистина има мошеници и те основно са в мобилните оператори. Това, лизингови къщи, банки, мобилни оператори.. по-добре да внимаваш много..

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.