Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да я разкарам ?

Featured Replies

Здравите от началото на тази учебна година съм в друг клас в друг град:Варна но в класа ми има едно момиче което постояно ме сваля опитвам се да я отблъсна но тя се се натиска дайте някакъв съвет за да се отърва от нея .

С риск да я нараниш, поговори учтиво с нея и й обясни ситуацията.

Просто говори със нея. Това е най-доброто решение и един съвет от мен . Остави си вратичката отворена. Дано да ме разбра за какво ти говоря.

Ако й обясниш ситуацията още повече ще й се издигнеш в очите и едва ли ще се откаже от теб, особено щом е толкова напориста. Започни и ти да й обръщаш повече внимание, да й говориш за отвлечени и сантиментални неща и изобщо си изгради образ на прекалено добро и почтително момче и е почти сигурно, че ще изгуби интерес бързо. Нищо няма да разбере, дори ще чувства превъзходство.

"Как да я разкарам ?" Звучи отвратително... :mad: Ако момичето осъзнаваше кого харесва, отдавна да е избягало от теб. Извини ме, ако мнението ми те е обидило.

Ами обясни и,че искаш да сте просто приятели и нищо повече.Толкова ли е отвратителна,че искаш да я ''разкараш''.

Здравите от началото на тази учебна година съм в друг клас в друг град:Варна но в класа ми има едно момиче което постояно ме сваля опитвам се да я отблъсна но тя се се натиска дайте някакъв съвет за да се отърва от нея .

Спри да ходиш с бентлито на баща си на училище. Кажи и че са ти го откраднали и вземи някой московец ( осмица по възможност, макар че тя няма да направи разлика) с горни скорости ... и даже ще се чудиш защо като я поздравяваш гледа на страни и все е забързана за някъде .
  • Автор

Вчера преди да пусна темата си говорихме за това казах и ,че вече съм зает и днес когато излизах с приятелката ми съвсем случайно тя ни видя и сега като се прибрах видях че ме е блокнала от skype и facebook явно всичко свърши не исках да стане така но се случи.

Еми разкарал си я трябва да си доволен. И не ги слушай другите - по-добре разкарана отколкото прекарана. Макар че със сигурност и ти имаш вина да ти се лепне а явно не си искал. Сега пък ти си разкаран от скайпа и фейса - хак да ти е :D:clown:

• Автор

"Как да я разкарам ?"

Бих ти смачкал тиквата ако съответното момиче ми беше дъщеря...

Aми ако на синът ти му звънят в 4,30/5,00/6,00 ч. и постоянно го преследват

това е едно момиче което е пълна кифла много момчета от класа си падат по нея но не е моя тип тя ходи с 3тона грим .

А защо не и каза още първия път като те затормози - "Я са разкарай ма кифло, да ти....м*йката гримирана" :help wanted4:

Спокойно де. :whist: Момчето се е отнесло доста зряло към проблема. А това "как да я разкарам" е нещо, което всеки си мисли, когато иска да изолира :) някой досаден и антипатичен човек от обкръжението си.

Оп Оп Оп я не се нерви бе човек я тропни едно хорце

Я какви лафове пускаш, пък не можеш едно маце да разкараш! :D

Днешните девойки са доста напористи.

Способни са да вгорчат ежедневието на по-търпеливите си съученици.Публикувано изображение

• Автор

Я какви лафове пускаш, пък не можеш едно маце да разкараш! :D

аз мога да я разкарам много бързо но ще я нараня повече ако и кажа да са разкара

Афтуре ти в забавачката ли си още, а?Ай кат пораснеш малко, тогава пак да пишеш за гаджета :stop:

Днешните девойки са доста напористи.

Способни са да вгорчат ежедневието на по-търпеливите си съученици.Публикувано изображение

Едно време бяхте същите.....Аз съм го изпитал на гърба си и знам.... :mark:

това е едно момиче което е пълна кифла много момчета от класа си падат по нея но не е моя тип тя ходи с 3тона грим .

Ама то грима ли бил само проблема ?! Сега ще ти дам два съвета - първо :слагай капута, второ: изплющи я яко (гледай да е в тази последователност). Сега може да ти се струва абсурдно, ама твоето бъдещо АЗ ще ти бъде благодарно, че си последвал и двата ми съвета.

Ама то грима ли бил само проблема ?! Сега ще ти дам два съвета - първо :слагай капута, второ: изплющи я яко (гледай да е в тази последователност). Сега може да ти се струва абсурдно, ама твоето бъдещо АЗ ще ти бъде благодарно, че си последвал и двата ми съвета.

Бих добавил, да заснеме всичко това и да го качи в нета...

Аз мога да я разкарам много бързо но ще я нараня повече ако и кажа да са разкара

Е кво ти пука че си щял да я нараниш ?

Тя е искала само да те употреби, да си докаже сама на себе си ква страшна мацка е и как може да завърти главата на който си иска мухльо. Те момиченцата си играят на учене на чувствено общуване, интересно им е как става да го поставят някой в сантиментална зависимост, за да могат после да го водят за носа както си искат. На тях това им е интересно.

А тебе явно те е преценила че си безопасен и че може да се погаври чувствено с тебе, без сериозни последици. Ами да, точно да се погаври, като ти се натиска докато се влюбиш в нея и после си намери удобен претекст да ти се разсърди и започне да излиза с друг, за да страдаш, да те боли и да се измъчваш. Трите тона грим са й точно заради това, да привлича вниманието към себе си, точно за да си падат по нея съучениците, да й се вдигне цената и да може да си ги сменя кандидатите, един след друг като носни кърпички.

Ама ти като не си от нормалните момчета, не си се сетил да я оправиш първо като си е искало девойчето, пък после да те блокира у Скайпа. Изпуснал си възможност да пробваш как е с такава мацка у кревата. Щото после след години като трябва да си избираш една за съпруга, е по-добре да избираш от набран опит, какво ти харесва и най-важното какво не ти харесва у жените. Иначе ще те набара някоя друга тарикатка да й направиш две хлапета и да я търпиш цял живот, щото не си знаел да избираш какво ти трябва на тебе. А няма как да знаеш какъв вид кожа и цици и дупе и коса ти харесват, ако не си ги пипал на голо. Трябва да се "прежалиш" и да пробваш повече мацки, та да ти се избистри у главата кое ти харесва истински и кое е било заблуда. Като си им видял акъла на няколко женички, после ще ти е по-лесно да търпиш чисто женските капризи на жена ти, щото ще се успокояваш че и Цецка и Нели и Еми и Надето са били подобни, та е един вид нормално за жена да е с такъв акъл.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.