Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

преди 30 минути, PunisherFL написа:

Колеги кажете някоя игрица в която намираш храна и си я wготвиш сам и се налага да ядеш (тоест огладняваш). Игри които имат някои от тези неща са Skyrim, Sims и Minecraft, но в Skyrim не огладняваш (храната не играе почти никаква роля), а Симс и Майнкрафт са ми омръзнали.

Stardew Valley

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 331,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 15 часа, PunisherFL написа:

Колеги кажете някоя игрица в която намираш храна и си я готвиш сам и се налага да ядеш (тоест огладняваш). Игри които имат някои от тези неща са Skyrim, Sims и Minecraft, но в Skyrim не огладняваш (храната не играе почти никаква роля), а Симс и Майнкрафт са ми омръзнали.

oo искаш Survival games, 7 Days to Die там трябва да се пие и да се яде , можеш и да се разболееш от мръсна вода или несготвена храна. The Forest , Stranded Deep също са с такива елементи , събираш материали , строиш , оцеляваш едната е на безлюден остров насред океана а другата в гора с някакви примитивни канибали които са леко плашещи ,Ark survival Evolved е такава само че с динозаври и по-развита относно крафта строене на бази и PvP но не я препоръчвам за соло скучна е и се губи елемента на играта.

За Skyrim има такива модове които правят храната и водата жизненоважна само потърси Skyrim survival mods или чети тук.Има модове които правят играта да наподобява Dark souls битките стават коренно различни всеки удар е от значение , трябва да се пазиш с щита и да избягваш ударите абе общо взето става много по-интересна.

Също така Falliout 4 на Survival трудност мисля храната също играе важна роля там играта като цяло се променя напълно как се играе в сравнение с другите степени на трудност.

Редактирано от Azhen (преглед на промените)

преди 17 часа, PunisherFL написа:

Колеги кажете някоя игрица в която намираш храна и си я готвиш сам и се налага да ядеш (тоест огладняваш). Игри които имат някои от тези неща са Skyrim, Sims и Minecraft, но в Skyrim не огладняваш (храната не играе почти никаква роля), а Симс и Майнкрафт са ми омръзнали.

А ако искаш нещо максимално трудно за изиграване, игра в която трябва да пестиш буквално всеки патрон, да преценяваш всяка своя стъпка и начин на действие, ти препоръчвам мода на S.T.A.L.K.E.R. - NLC 7 Я - Меченный.

на 25.05.2017 г. в 8:43, Azhen написа:

oo искаш Survival games, 7 Days to Die там трябва да се пие и да се яде , можеш и да се разболееш от мръсна вода или несготвена храна. The Forest , Stranded Deep също са с такива елементи , събираш материали , строиш , оцеляваш едната е на безлюден остров насред океана а другата в гора с някакви примитивни канибали които са леко плашещи ,Ark survival Evolved е такава само че с динозаври и по-развита относно крафта строене на бази и PvP но не я препоръчвам за соло скучна е и се губи елемента на играта.

За Skyrim има такива модове които правят храната и водата жизненоважна само потърси Skyrim survival mods или чети тук.Има модове които правят играта да наподобява Dark souls битките стават коренно различни всеки удар е от значение , трябва да се пазиш с щита и да избягваш ударите абе общо взето става много по-интересна.

Също така Falliout 4 на Survival трудност мисля храната също играе важна роля там играта като цяло се променя напълно как се играе в сравнение с другите степени на трудност.

Вчера си инсталирах The Forest и играх 5-6 часа без да спирам, а като заспах сънувах страшно яки кошмари, явно канибалите в играта са ми повлияли под съзнателно (y)

на 25.05.2017 г. в 12:27, Agentpat™ написа:

А ако искаш нещо максимално трудно за изиграване, игра в която трябва да пестиш буквално всеки патрон, да преценяваш всяка своя стъпка и начин на действие, ти препоръчвам мода на S.T.A.L.K.E.R. - NLC 7 Я - Меченный.

Има ли respawn на противниците или като убиеш нещо си остава умряло завинаги? Каква е save/load системата?

преди 2 часа, badsector написа:

Има ли respawn на противниците или като убиеш нещо си остава умряло завинаги? Каква е save/load системата?

S.T.A.L.K.E.R.  е уникална игра! Как така не си чувал за този амбициозен проект??? Всеки път като заредиш сейв-а, нещо различно се случва. Враговете се крият, дебнат, обикалят. A.I.-то е мноого силно. Може някой да те дебне зад вратата, а на следващия път като заредиш нивото, може да не е там.Противниците умират за винаги, но се появяват други. Системата е както на повечето FPS с F5 quick save и с F9 quick load

Редактирано от Eclipse2G (преглед на промените)

преди 3 часа, badsector написа:

Според зависи е. Мутантите се респаунват на случаен принцип, но има места където като ги убиеш и повече не се появяват. Противниците веднъж ликвидирани, ако е по дадена задача, са ликвидирани завинаги. Системата save/load (при самата игра е свободна - навсякъде и където си поискаш), но специално, в посоченият от мен мод, става само на места където има запален огън (често се намират загаснали съчки, но за да ги запалиш в раницата си трябва да имаш кибрит) или след сън на ГГ или при преминаване в друга локация. На най-висока трудност (в този мод) смъртта настъпва дори и при едно ухапване от куче или падане от по-високо. Можеш да умреш и от глад и изтощение, освен от радиация, химическо поразяване, пси-въздействие и от какво ли още не. S.T.A.L.K.E.R. е единствената игра (която съм играл) при която можеш да загинеш от рикоширал куршум, ако той те уцели в главата.

Здравейте на всички.Въпроса ми е по скоро за една игра която играех преди време.Играта е подобие на евро трък симулатор,но караш по черни пътища.Спомням си,че имаше и различни камиони които да караш не само тирове.Ако някой се сеща да пише.Благодаря Ви.Хубава вечер.

преди 47 минути, Bat_Koki написа:

Здравейте на всички.Въпроса ми е по скоро за една игра която играех преди време.Играта е подобие на евро трък симулатор,но караш по черни пътища.Спомням си,че имаше и различни камиони които да караш не само тирове.Ако някой се сеща да пише.Благодаря Ви.Хубава вечер.

Сещам се за 18 Wheels of Steel Extreme Trucker 2 и също така за spin tires

преди 14 часа, Kristian Denkov написа:

Сещам се за 18 Wheels of Steel Extreme Trucker 2 и също така за spin tires

Да нещо такова е,но сякаш камионите бяха по нови.Изглежда малко дървена а си спомням,че беше малко по живичка.

на 29.05.2017 г. в 8:33, Ивайло Костов написа:

Търся нещо Like a Left 4 dead 2 co op .

Dead Island 1 или 2 играл ли си ? Не е баш като L4D но има мултиплеър и е със зомбита , играта е RPG с кооп.

Редактирано от Azhen (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Някой има ли си на идея как се казват следните 2 игри които ще опиша:

1. Свързана е с акула/риба като ядеш по-големи риби ставаш по-голяма и отключваш други мисии и акули/риби за ПК

2. Свързана е със стреляне в космос вижда се като GTA само че отгоре. И стреляш по космически кораби нещо такова подобна на Chicken Invaders само че по-хубава и пак за ПК

Тези игри съм ги играл между 2005-2010 от тогава са.

Редактирано от Уолтър Уайт (преглед на промените)

преди 12 часа, Уолтър Уайт написа:

Някой има ли си на идея как се казват следните 2 игри които ще опиша:

1. Свързана е с акула/риба като ядеш по-големи риби ставаш по-голяма и отключваш други мисии и акули/риби за ПК

2. Свързана е със стреляне в космос вижда се като GTA само че отгоре. И стреляш по космически кораби нещо такова подобна на Chicken Invaders само че по-хубава и пак за ПК

Тези игри съм ги играл между 2005-2010 от тогава са.

Първата е Hungry Shark , не съм сигурен обаче дали я има за РС.

2-рата твърде малко подробности иии това че се вижда като GTA само че отгоре не ми е ясно , като коя GTA ? Първата ? GTA London ?

Малко повече подробности.

преди 11 часа, Уолтър Уайт написа:

Dark Orbit?

преди 1 час, Azhen написа:

Първата е Hungry Shark , не съм сигурен обаче дали я има за РС.

2-рата твърде малко подробности иии това че се вижда като GTA само че отгоре не ми е ясно , като коя GTA ? Първата ? GTA London ?

Малко повече подробности.

Първо съм казал за PC а не за телефон

Второ като всяка една GTA аз GTA серия не съм виждал промяна в гледката (както се вижда там в играта)

преди 1 час, martiron написа:

Dark Orbit?

Не е браузър игра 

преди 17 минути, Уолтър Уайт написа:

Второ като всяка една GTA аз GTA серия не съм виждал промяна в гледката (както се вижда там в играта)

Явно не си виждал всички части на поредицата. Първите две GTA игри са с поглед отгоре.

Скачать видео

преди 22 минути, Agentpat™ написа:

Явно не си виждал всички части на поредицата. Първите две GTA игри са с поглед отгоре.

Скачать видео

Да. Тая с космическите кораби е така като Chicken Invaders. Взимаш пак оръжия и т.н 

• 2 седмици по-късно...
преди 10 минути, NubVW написа:

Препоръчайте ми игра подобна на Garry's Mod.

Не мисля, че има някоя, която да се доближава до нея изобщо... може би SFM е подходящо допълнение към самия Garry's Mod, но защо изобщо ви е подобна игра? В посочената вече има всичко, което човек може да иска за подобен жанр.

Здравейте, препоръчайте ми игра в която имаш бизнес и трябва да го поддържаш и развиваш, и да някоя по-нова ако има,тези tycoon не ги харесвам.

преди 49 минути, kingaa написа:

Здравейте, препоръчайте ми игра в която имаш бизнес и трябва да го поддържаш и развиваш, и да някоя по-нова ако има,тези tycoon не ги харесвам.

Заповядай :) http://bfy.tw/Ci7M

• 3 седмици по-късно...

Добър ден!

Ще ми препъръчате ли игра подобна на Pathologic-Жанр: Жанр: Приключенски, Ролеви

Pathologic

Редактирано от ForzaInter1908 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.