Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

преди 2 часа, ForzaInter1908 написа:

Добър ден!

Ще ми препъръчате ли игра подобна на Pathologic-Жанр: Жанр: Приключенски, Ролеви

Pathologic

То в този жанр колкото игри искаш, но точно като Pathologic май друга такава не съм играл. Единствено се сещам за Shadow of Destiny, в която пак за време трябваше да се извършват разни неща.

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Препоръчайте ми игра в която може да се дига левел(ниво)  герои да се развивам , нещо от сорта Youtubers Life, Crossout Launcher , Punch Club :) 

ще съм ви благодарен !

преди 8 часа, ivanovr написа:

Препоръчайте ми игра в която може да се дига левел(ниво)  герои да се развивам , нещо от сорта Youtubers Life, Crossout Launcher , Punch Club :) 

ще съм ви благодарен !

StardewValley

преди 1 час, ivanovr написа:

играя през свободното време ама искам нещо друго :D;) 

То честно казано, всички играем през свободното време, но в случая изобщо не мога да ти помогна. Дано някой друг го направи.   Добре, аз бих ти препоръчал друго. Знаеш си жанра ( аз не го разбирам), знаеш си изискванията. Отвваряш Steam  и почваш да търсиш игри от твоя жанр. Ако имаш профил там, STEAM  ти създава опашка от 10 игри, които може да преглеждаш, а след това ти създава нова опашка. Съобразява се с игрите, които играеш и от разни други неща. Примерно може да си ахресаш игра или пък да има подобна на твоята игра или твои приятели да са играли дадена игра и така нататък. Трябва ти малко активност там, за да ти предложат нещо. Не е задължително да го купуваш, просто ще разгледаш игрите и ще видиш, дали ти харесват. Също така може по жанр да търсиш в тяхната библиотека.  Това е, което мога да помогна. 

на 15.08.2017 г. в 13:20, bildera_ написа:

То честно казано, всички играем през свободното време, но в случая изобщо не мога да ти помогна. Дано някой друг го направи.   Добре, аз бих ти препоръчал друго. Знаеш си жанра ( аз не го разбирам), знаеш си изискванията. Отвваряш Steam  и почваш да търсиш игри от твоя жанр. Ако имаш профил там, STEAM  ти създава опашка от 10 игри, които може да преглеждаш, а след това ти създава нова опашка. Съобразява се с игрите, които играеш и от разни други неща. Примерно може да си ахресаш игра или пък да има подобна на твоята игра или твои приятели да са играли дадена игра и така нататък. Трябва ти малко активност там, за да ти предложат нещо. Не е задължително да го купуваш, просто ще разгледаш игрите и ще видиш, дали ти харесват. Също така може по жанр да търсиш в тяхната библиотека.  Това е, което мога да помогна. 

ами да гледал сам но платените игри са много по добре изпипани от колкото безплатните но дано да си намеря нещо се пак ся съм се  зарибил на warface  може да я погледнеш ако ти хареса и  мерси пак ;) 

Стийм от време на време пускат кампании като Summer Sale,където доста игри бяха на около -50%.Ако си търпелив и можеш да чакаш тогава може да вземеш някой заглавия на доста добра оферта.Преди месец и нещо CS:GO беше на 4 евро :D Ако не цъкаш пиратки на кампания и си ти;)
Едно предложение от мен - Last Man Standing , приятел я пробва и каза , че е добра.Разгледай все нещо от безплатните може да ти допадне също така например и Paladins.Успех.

на 16.08.2017 г. в 8:09, Horatio Caine написа:

Стийм от време на време пускат кампании като Summer Sale,където доста игри бяха на около -50%.Ако си търпелив и можеш да чакаш тогава може да вземеш някой заглавия на доста добра оферта.Преди месец и нещо CS:GO беше на 4 евро :D Ако не цъкаш пиратки на кампания и си ти;)
Едно предложение от мен - Last Man Standing , приятел я пробва и каза , че е добра.Разгледай все нещо от безплатните може да ти допадне също така например и Paladins.Успех.

Знам че пускат промоции и може да набарам нещо изгодно . Last Man Standing изглежда много добре игричката но проблема ми е че ми е слаба машинката и ще видим дали ще тръгне без да засича  паладинс съм я играл . Благодаря ти за предложението !!! :) 

• 3 седмици по-късно...

Има ли игра с коли, които да са предимно Пежаци, че във фейса са се побъркали да дирят такава?! За сега ползват модове за ETS2 и GTA5, но не ги устройвало!

• 2 седмици по-късно...

Здравейте преди време помня имаше игра FTP-FPS в която имаше няколко класа  можеше да си модифицираш уръжията със лъчове ,електричество, огън ако не се лъжа .Като умираш тялото ти се разпръскваше на парчета беше с графиката на team fortress 2 и беше забавна съжелявам за лошото описание но беше отдавна..Опитах да я търся в стийм но не мисля че беше стийм игра също в гугъл но безуспешно..с описание като моето трудно се намира нещо :D Благодаря предварително.

преди 25 минути, Venci Velikov написа:

Здравейте преди време помня имаше игра FTP-FPS в която имаше няколко класа  можеше да си модифицираш уръжията със лъчове ,електричество, огън ако не се лъжа .Като умираш тялото ти се разпръскваше на парчета беше с графиката на team fortress 2 и беше забавна съжелявам за лошото описание но беше отдавна..Опитах да я търся в стийм но не мисля че беше стийм игра също в гугъл но безуспешно..с описание като моето трудно се намира нещо :D Благодаря предварително.

Borderlands

преди 10 часа, rostislaf написа:

Borderlands

Не не е тя беше играч срещу играч имаше и играч срещу A.I. с карти подобни на team fortness 
А и бордърлендс не е безплатна ^^

Редактирано от Venci Velikov (преглед на промените)

преди 7 минути, Venci Velikov написа:

Не не е тя беше играч срещу играч имаше и играч срещу A.I. с карти подобни на team fortness 

Rage

Не е срещу плейъри и е със зомбита (не е тя)... също тази която търся беше с регистрация в сайт или чрез самата игра не през стийм. 
Явно е изчезнала от лицето на земята както и да е благодаря ...

Редактирано от Venci Velikov (преглед на промените)

Препоръчайте ми игра подобна на Мафия 1 или същата ера на развитие.

Благодаря!

преди 1 час, ForzaInter1908 написа:

Благодаря!

Любимата ми игра пробвай mafia 2 най-яката според мен. The godfather е подобна на mafia

преди 9 часа, ForzaInter1908 написа:

Благодаря!

The Godfather 1

• 1 месец по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

Може ли да ми препоръчате игра, като Anno 1701 или Knights of Honor? Повече икономическа стратегия, производство на стоки и търговия с други народи, която да върви на Windows XP или на телефон с Android. Благодаря!!!

преди 17 часа, kaloqn_0998 написа:

Може ли да ми препоръчате игра, като Anno 1701 или Knights of Honor? Повече икономическа стратегия, производство на стоки и търговия с други народи, която да върви на Windows XP или на телефон с Android. Благодаря!!!

За Android не знам, ама за Windows се сещам за Caesar и Pharaoh: Cleopatra.

• 7 месеца по-късно...
Препоръчайте нещо подобно на първите Call of Duty? [emoji4]
Man of Honor

Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.