Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Minecraft

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
на 1/18/2017 в 16:42, Venom2004 написа:

Ако съществува въобще може ли да предложите игра подобна на ARK без чудовища и някакви подобни неща. Абе чисто оцеляване.

Адски много са: Rust e първата, която ми идва на ума. Ето пълен списък с игри, отговарящи на този критерий: http://store.steampowered.com/tag/en/Survival/#p=0&tab=PopularNewReleases

преди 23 часа, bai_Milen написа:

Някои може  ли ми препоръча игра като SimCity за слаб компютър.

Колко слаб има по стари версий на SimCity..

Ми имам 2 рам видеокарта GetForce 1гб  процесор Dualcore intel celeron e3300  . За слаб комп.

Редактирано от bai_Milen (преглед на промените)

преди 13 часа, bai_Milen написа:

Ми имам 2 рам видеокарта GetForce 1гб  процесор Dualcore intel celeron e3300  . За слаб комп.

Казва се GeForce (джифорс), а не ГетФорс

• 3 седмици по-късно...

Кажете някоя игра от типа на RAGE - с отворен свят, където има и превозни средства за каране.

Само да не е рисувана, щот' мразя такива извращения. Ако случайно не разбирате какво имам предвид под "рисувана" - Borderlands е такава.

Едит: Лудия Макс вече я пробвах, но нещо не ме кефи.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Здравейте! Можете ли да предложите някоя хубава игра от сорта на такива като Tomb Raider или Assassin's Creed :D 

преди 11 минути, Anonym0us_ написа:

Здравейте! Можете ли да предложите някоя хубава игра от сорта на такива като Tomb Raider или Assassin's Creed :D 

Какво не ви хареса в специализирана тема?

• 4 седмици по-късно...

Има ли игра която да прилича на Stranded Deep, но да е безплатна???

преди 23 часа, Venom2004 написа:

Има ли игра която да прилича на Stranded Deep, но да е безплатна???

Здравейте, в какъв смисъл да е подобна, да е survival като цяло или специфично търсите игра с острови, тип "Робинзон Крузо"?

Кажете игра подобна на Mu Online, която отново да се дигат левели. Да не е нещо много сложно. Няма значение от изискванията на играта.

• 2 седмици по-късно...
на 12.03.2017 г. в 19:32, Sydie написа:

Здравейте, в какъв смисъл да е подобна, да е survival като цяло или специфично търсите игра с острови, тип "Робинзон Крузо"?

Да е survival. Игра освен Rust.

• 4 седмици по-късно...

здравейте от доста време ми се играе нещо подобно на http://www.teamsaluki.com/main.htm Rally dakar ...да прескачаш дюните (знам че в the crew има подобни места но вече ми омръзна :D ) Не съм сигурен съществува ли подобна игра ,като потърсих в гугъл ми излязоха само интернет игрички ...Благодаря предварително

Редактирано от Venci Velikov (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
преди 8 минути, Venci Velikov написа:

да не е затворена тази тема ?

А ние да не сме задължени да ти отговаряме ? Не се сещам за подобна игра и за това не предлагам.

Незнам дали си длъжен да ми отговаряш,но си длъжен да се държиш благоприлично според правилата на форума. Просто реших да сложа bump-че за да е по вероятно да забележите дейсноста във темата  понеже такава не е имало от месец.

на 22.04.2017 г. в 1:58, Venci Velikov написа:

здравейте от доста време ми се играе нещо подобно на http://www.teamsaluki.com/main.htm Rally dakar ...да прескачаш дюните (знам че в the crew има подобни места но вече ми омръзна :D ) Не съм сигурен съществува ли подобна игра ,като потърсих в гугъл ми излязоха само интернет игрички ...Благодаря предварително

Пробвай DIRT 4 мисля че там ще намериш каквото търсиш.

на 22.04.2017 г. в 2:58, Venci Velikov написа:

Тя DIRT 4  не е излязла още, но ще се появи след 1-2 месеца. В DIRT 3 и 2  има подобни състезания, но не всички. Това са игри с по-широка визия. DIRT Showdown  е доста добра в това отношение, но няма поддръжка на волани, ако искаш да караш с такъв. Може би трябва да видиш и TDU 2, където може да караш по цялата карта на два острова. Има и една нова, която още се развива - Next Car Game:Wreckfest. Там също има скокове. Това е продължението на Flat Out 2 или по-новата версия Flat Out: Ultimate Carnage. 

Дано някоя ти хареса, ако не си ги играл още де. 

на 12/20/2016 в 22:53, Nikolai Kotsev написа:

на 5/1/2017 в 19:10, sennheiser написа:

Тя DIRT 4  не е излязла още, но ще се появи след 1-2 месеца. В DIRT 3 и 2  има подобни състезания, но не всички. Това са игри с по-широка визия. DIRT Showdown  е доста добра в това отношение, но няма поддръжка на волани, ако искаш да караш с такъв. Може би трябва да видиш и TDU 2, където може да караш по цялата карта на два острова. Има и една нова, която още се развива - Next Car Game:Wreckfest. Там също има скокове. Това е продължението на Flat Out 2 или по-новата версия Flat Out: Ultimate Carnage. 

Дано някоя ти хареса, ако не си ги играл още де. 

Благодаря ти за предложенията иска ми се да играя TDU но сървърите са спряни а никой не се е наел да направи 1 сървър макар и неофициален :( а е доста хубава игра .Играл съм 3-те дърт версии които ми предложи но не пречи да пробвам пак въпреки че  WRC повече ми харесва от към rally но пък може да има  нещо общо с dakar така че ще тествам не съм фен на flat out още от 2-ката .
Още веднъж благодаря.И трябва да напъваме игралните индустрий да сглобят една защото сме 2017 вече трябва да има всичко :D Извинявам се на Николай затова че е включен в поста ми просто незнам как да я разкарам тази рамка

Редактирано от Venci Velikov (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
преди 5 минути, chainsmokerbg написа:

Търся игра подобна на NFS: The Run, има много игри с рейсинг, но аз търся със story mode като нея.

NFS Undercover има история също.

Колеги кажете някоя игрица в която намираш храна и си я готвиш сам и се налага да ядеш (тоест огладняваш). Игри които имат някои от тези неща са Skyrim, Sims и Minecraft, но в Skyrim не огладняваш (храната не играе почти никаква роля), а Симс и Майнкрафт са ми омръзнали.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.