Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Препоръчайте ми игра в която да съм снайперист и задачите са ми да убивам джихадисти :D

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 9 часа, VipKokata написа:

Препоръчайте ми игра в която да съм снайперист и задачите са ми да убивам джихадисти :D

sniper elite Има 3 версии която си избереш но за джихадистите не съм много сигурен.

Редактирано от Emanuil Qnkov (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...
преди 9 минути, Tommygun написа:

Тази изигра ли я цялата ? :)

За тази игра ли беше поставен световен рекорд от около 16 минути до достигане на крайната цел?

Мисля,че вече е на 11 минути.

Оставете го това с рекордите,това е игра която можеш да я играеш стотици часове и после да я почнеш отначало само че с друг подход и пак да ти прави кеф.

Имаше един ,който я е изиграл без да убие лично нито един човек например.Водил е последната битка 5 часа,но е успял и това е ,което отличава добрите игри.Разнообразието по което да можеш да ги изиграеш/играеш.

Пак ще дам пример с WoW - там можеш да правиш толкова много неща и то ако искаш само едно от тях и пак да ти е кеф.Можеш да търгуваш,да се биеш.да събираш гадинки или да се биеш с гадинки,pvp и т.н.Затова и толкова години ,толкова милиони хора я играят.

преди 20 часа, Emanuil Qnkov написа:

Предложете ми игра подомна на...

Доста от модовете на S.T.A.L.K.E.R.

Ако желаеш мога да те упътя

на 12/4/2015 at 11:11, Emanuil Qnkov написа:

Препоръчайте ми игра подомна на 

The Last of Us

The Walking Dead Season 1/2 Episodes 1-5, Heavy Rain, The Wolf Among Us.
Горепосочените игри са с добра история като "The Last of Us", причината поради която играта е добра. Нямат реален геймплей който да има за цел да са забавни което е същината на една игра.

преди 6 минути, Светозар написа:

Горепосочените игри са с добра история като "The Last of Us", причината поради която играта е добра. Нямат реален геймплей който да има за цел да са забавни което е същината на една игра.

Не ми е ясно как може да напишеш подобно нещо.Какво означава за теб,няма реален геймплей ?Не случайно има толкова различни жанрове.Всеки има различев вкус и предпочитания,така,че не е желателно да се пишат толкова крайни мнения.Ако тази игра не е различна и увлекателна,едва ли би спечелила толкова награди на различни изложения и нямаше да добие подобна репутация.Създателите и успяха да спечелят уважението както на критиците,така и на феновете по цял свят.

преди 1 минута, Ross Atanasov написа:

Не ми е ясно как може да напишеш подобно нещо.Какво означава за теб,няма реален геймплей ?Не случайно има толкова различни жанрове.Всеки има различев вкус и предпочитания,така,че не е желателно да се пишат толкова крайни мнения.Ако тази игра не е различна и увлекателна,едва ли би спечелила толкова награди на различни изложения и нямаше да добие подобна репутация.Създателите и успяха да спечелят уважението както на критиците,така и на феновете по цял свят.

Говоря за игрите които съм предложил. Няма пуцане, няма скачане, няма магии. Само движение наляво надясно и натискане на един бутон. Това не е геймплей който е забавен и тази част на игрите не е тяхната същина.

преди 18 часа, Светозар написа:

Какво искаше да кажеш с тоя пост не разбрах. Уж игрите с добра история, пък не били забавни. Какъв е смисълът на тоя пост? Понякога попадам на такива постове, че след десет препрочитания се омотавам тотално. 

на 11.01.2016 г. at 18:57, Emanuil Qnkov написа:

Предложете ми игра подомна на

Играй Dying Light. Не е толкова подобна, но пък и коя игра е подобна на друга? Общото е отворения свят. Постапокалиптичен. DL също има доста дълъг геймплей. Ако играеш без много да бързаш, играта не може да свърши дори след 100 часа. А ако тръгнеш да изпълняваш всичко и да се заиграваш с разни неща, съмнява ме и 150 часа да ти стигнат. Незаслужено DL  не бе спомената в номинациите за игра на 2015 година. За мен това е играта на годината без уговорки.  И още нещо общо с Fallout 4 - може да я играеш до безкрайност, дори след като я приключиш така да се каже. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Дойде и моя ред да ми препоръчате игра. По-точно търся поне от месец една игра или подобна на нея, но така и не мога да се сетя ни за име, ни как да търся. Колкото и да търся къде ли не, не мога да попадна на подобна игра. Става въпрос за игра, при която по някакъв случаен принцип се подреждат разни символи в полета, които след като се съберат по 3 или повече едно до друго, ги махаш с мишката. Е търсих по мои дискове и къде ли не, но не можах да намеря подобна игра. 

преди 42 минути, Кико написа:

Дойде и моя ред да ми препоръчате игра. По-точно търся поне от месец една игра или подобна на нея, но така и не мога да се сетя ни за име, ни как да търся. Колкото и да търся къде ли не, не мога да попадна на подобна игра. Става въпрос за игра, при която по някакъв случаен принцип се подреждат разни символи в полета, които след като се съберат по 3 или повече едно до друго, ги махаш с мишката. Е търсих по мои дискове и къде ли не, но не можах да намеря подобна игра. 

Bejeweled?
bejeweled-18.jpg

Редактирано от Светозар (преглед на промените)

преди 7 минути, Кико написа:

Mahjong titans. Има я в игрите в самия Windows - от 7 нагоре. Много е зарибяваща и успокояваща.

Пък имаше една игра (като бях на 7-8 беше на първия ми компютър и я разцъквах) която изглеждаше като подреден тетрис и се натискаха по големите фигури и те изчезваха и тези над тях падаха ( не можеше да се образуват дупки , просто по горните фигури се разваляха за да запълнят дупките по надолу образувани от махната фигура) и бяха разделени на цветове и целта беше да изчистиш всяко квадратче. Цветовете можеха да се променят да изглеждат като гранит и т.н. Добър спомен! :Д 

Да, такива игри ми трябват :) Знам че имаше и доста по ефектни като графика. Не знам навремето как ги намирах, но бях намерил доста. Явно съм имал повече търпение. Майка ми вика, играта имала нещо magic  в името си, но аз не можех да открия нищо такова или тя се бърка. Не ме бива с тоя Google,  а и Маймундата не работи днес.

Тази за която говориш е Bejeweled,актуална мисля че е тройката. Аз я набарах от подаръците на Origin.Нали периодично дават игра без пари. Имам и Peggle,но тя е малко по-друг тип,обаче зарибява и тя яко.Понеже ги имам и по телефони и таблети ,се е случвало да легна в 22 и до 1 да играя на телефона.

преди 2 часа, Tommygun написа:

Тази за която говориш е Bejeweled,актуална мисля че е тройката. Аз я набарах от подаръците на Origin.Нали периодично дават игра без пари. Имам и Peggle,но тя е малко по-друг тип,обаче зарибява и тя яко.Понеже ги имам и по телефони и таблети ,се е случвало да легна в 22 и до 1 да играя на телефона.

Абе и аз мисля, че ми се падна някъде тая игра, но или съм я подарил на някой или...В крайна сметка намерих тройката. Но мен ме интересуваше друга поредица игри, за която не мога да се сетя името. И докато се занимавах с тия игри открих нещо ново за мен в STEAM. На двата компа едновременно мога да играя една и съща игра, да местя мишката едновременно и който надделее. Егати тъпотията. Пускам си играта на единия комп и цъкам на другия. Хитро. 

Ха, тръгнаха ми доста игри на щайгата със Celeron G1620  без видеокарта, дори DIRT Rally  на ultra детайли, както си я играя. За жалост клавиатурата не захапва при нито една игра на Codemasters. Все пак WRC 5  си я играя без проблем на максимални настройки  и то без лаг в клавиатурата. Хитро, хитро. А аз се чудех как да инсталирам игри на другия комп, след като няма много място, а и процесора с вграденото видео не е за игри. Кофтито е, че не може да се пуснат две игри едновременно с акаунта ми и едната трябва да прекъсне.Това би трябвало да работи и при таблети или греша? Ако е така, яка игра ще пада на работа. Еха. Сега отивам и поръчвам таблет. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Здравейте,

Може те ли да ми препоръчате някоя стратегия/приключения
която да ме накара да се замисля, да има доста куестове...
спомням си преди време играх Сиберия, може би нещо подобно но не задължително
и по ново, отдавна не съм играл подобна игра, само шутъри имам на компа
в момента.....

Благодаря предварително

преди 1 час, the guest написа:

Здравейте,

Може те ли да ми препоръчате някоя стратегия/приключения
която да ме накара да се замисля, да има доста куестове...
спомням си преди време играх Сиберия, може би нещо подобно но не задължително
и по ново, отдавна не съм играл подобна игра, само шутъри имам на компа
в момента.....

Благодаря предварително

Искаш игри в жанр "куест"?

Поредицата The Black Mirror - по-добрa от Syberia.

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

преди 2 часа, Agentpat™ написа:

Искаш игри в жанр "куест"?

Поредицата The Black Mirror - по-добрa от Syberia.

Да нещо подобно, но и тази е по стара и съм я играл,
скоро не съм играл такъв тип затова и питам
за подобна игра но по нова примерно от последните 1-2 години

преди 2 часа, the guest написа:

Сега не се правят такива игри, но има една която я направиха наново с подобрени графики и тя се казва Grim Fadango Remstered. Monkey Island 2 Special Edition също е стара игра, но подновена с нова графика, но и двете си заслужават. Първата казват, че е доста хубава, но не знам за какво иде реч, но втората знам, че е интересна.

преди 3 часа, the guest написа:

Бих препоръчал поредицата Sherlock Holmes, най-вече vs Jack The Ripper и vs Arsene Lupin.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.