Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Моля да ми препоръчате ИНТЕРЕСНА игра подобна на GTA

Моля цитирайте.

А прочетохте ли поста преди вашия?
  • Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Другите gta и saints row за това се сещам.Ако искаш още просто напиши в гуглето games like gta 5 много са и няма как да ги помня..

Saint Row я знам но е платена така че не ми върши работа.

Нещо не мога да я намеря от къде мога да я сваля евентуално

По тракерите я има. 

То май 2-ка няма или ако има е за някоя конзола... Но в замунда я има пишеш Street Racin Syndicate и ще ти излезе.

Прав си, говорех за Juiced 2  :)

Редактирано от Ldk15 (преглед на промените)

Препоръчайте ми игра,подобна на Need for Speed World!

Изисквания:

Ram-2gb

Core-Intel Core 2 duo -1.8 ghz

Video- Ati Radeon HD 3470

SAMP

Друга? :D

За съжаление NFS world беше единствения свестен безплатен рейсър...

По тракерите я има. 

Прав си, говорех за Juiced 2  :)

Така е!!! Но и от някой тракер пак става.

Щом няма друго може ли да ми препоръчате,някоя подобна на Call of Duty,която да тръгне?

Просите си наказанията с тези идеи.

Така е!!! .

Щом няма друго може ли да ми препоръчате,някоя подобна на Call of Duty,която да тръгне?

return to castle wolfenstein, medal of honor.. Еми те всички Call of Duty до  Modern Warfare 3, ще ти тръгнат с приемлив fps.. обаче на слаби настройки..

Може ли да е от Windows Store for Windows 10?

само gta:sa

Здравейте! Може ли да ми препоръчате игра за не особено силна машина, която да е удобна за играене на геймпад. Машината е с мобилен i5 3210m процесор и видео 640m. А игрите които съм играл на лаптопа през hdmi кабел на тв-то са : Kingdom of Amalur, GTA IV, NFS-та, Grid, Grid2, Devil May Cry, Spintires, Darksider- (запецнах на един бос и ще трябва да включа мишката и клавиатурата) Assassin's creed и сега доста Mad Max. 

Търся нещо подобно на Kingdom of Amalur и така попаднах на Assassin's creed игрите, Darksider, Devil May Cry. Witcher 2 - не ми хареса играта и я махнах, Prince of Persia не съм я играл - не знам защо, Metal gear Rising я зарязах в началото, Dragon Age 2 се пробвах с джойстика и включих мишката :( . Ако съм пропуснал нещо интересно което става за игра на геймпад моля да споделите. Желателно е да има мечове и да не трябва прецизно прицелване, защото тогава вече трябва плъх и клавиатура. 

Кажете някоя стратегия подобна на Цар, Картаген, Warcraft 3, Age of empire и други подобни. Параметрите не са проблем за мен просто да си губя времето с дълги битки това искам :D 

Благодаря предварително.

Кажете някоя стратегия подобна на Цар, Картаген, Warcraft 3, Age of empire и други подобни. Параметрите не са проблем за мен просто да си губя времето с дълги битки това искам :D

Благодаря предварително.

Аз реших да пробвам Stronghold Crusader 2 от списъка с игри като AoE 2. Ако е интересна ще пиша по-късно.

Можеш ли да препоръчаш нещо за мен от коментара ми по-горе?

Аз реших да пробвам Stronghold Crusader 2 от списъка с игри като AoE 2. Ако е интересна ще пиша по-късно.

Можеш ли да препоръчаш нещо за мен от коментара ми по-горе?

Не съм играл с геймпад никога и не знам коя е удобна. Като прочетох Assasins creed сериите се сетих за Prototype и двете части ми бяха доста интересни.

Не съм играл с геймпад никога и не знам коя е удобна. Като прочетох Assasins creed сериите се сетих за Prototype и двете части ми бяха доста интересни.

Пробвай Крусайдъра 2. Минавам сега обучаващите кампании и ми се вижда добра. Дръпнах си я на руски само че и има някакви dlc-та.

Пробвай Крусайдъра 2. Минавам сега обучаващите кампании и ми се вижда добра. Дръпнах си я на руски само че и има някакви dlc-та.

играл съм Stronghold kingdoms мисля, че е онлайн версията на играта не знам кви разлики има де никога не съм поглеждам платената версия но ще и хвърля един поглед ей сега и аз благодаря :)

• 1 месец по-късно...

Здравейте ще ми помогнете ли да открия една игра .Разказва се следното в самолет си падаш на остров и почваш да оцеляваш сечеш си дърва за да си правиш къща и междувременно трябва да се пазих от индианците на острова .Играта е стил оцеляване !

преди 17 часа, Йоан Арабов написа:

Здравейте ще ми помогнете ли да открия една игра .Разказва се следното в самолет си падаш на остров и почваш да оцеляваш сечеш си дърва за да си правиш къща и междувременно трябва да се пазих от индианците на острова .Играта е стил оцеляване !

Day One: Garry's Incident

Предполагам, че е тази?

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

преди 19 часа, Йоан Арабов написа:

The Forest, The Stomping Land....

на 19.09.2015 г.,, helis написа:

Интересна игра която можеш да играеш с геймпад и с до 3ма приятели е Trine 3 ,вече почти всички може с геймпад но бих ти препоръчал :Lego серийте ,Magica 2 ,Need for speed most wanted ,WRC4,PES,Fifa. 

Цитат

Soviet Soldier
Здравейте! 

Търся игра с която да запълвам свободно време ,в която да има големи възможности за тунинг. Много харесвам американските мускули ,като Dodge Charger , Challenger , Plymouth Barracuda , RoadRunner ,Chevrolet Camaro и така нататък. 

Не се интересувам активно от игри ,и не следя тенденциите още от времената ,в които NFS U2 ,MW и Carbon бяха най-съвременни игри. Това ще рече 7-8г. 
Гледах нови поредици от NFS и ми се сториха трагедия. Аз не схващам ,защо все по-новите игри са все по-бедни на възможности и с все по-скучен сюжет. 

Пробвай The crew ,или новото Need for speed (незнам дали е излязло но има доста възможности за тунинг ) колкото до the crew не съм го пробвал  ,казват че е аркадна но ако не държиш да вземаш всеки завой с лесен дрифт може да ти допадне

Редактирано от Venci Velikov (преглед на промените)

Препоръчайте ми игра подобна на Borderlands. Нещо от сорта да има стрелба и да се вдигат левелите на героя. Благодаря.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.