Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Здравейте,

това което търся е която не заема времето или по-точно да мога да я играя когато си поискам, а не да трябва всеки ден да играя над 2-3 часа. Досега съм играл WoW и ми е ясно че няма да намеря mmorpg което да не заема времето и по-добро от него, така че се ориентирам към някакъв FPS. Търся който е F2P(free to play) и да не е P2W(pay to win) и да е онлайн. Искам да има някакъв прогрес - например да има нива които се вдигат, оръжия които се упгрейтват или купуват нещо подобно. И да е балансирана да не се падам с хора 10 нива по-високи от мен. Давайте предложения. Играл съм TF2 и Loadout така че без тях. Естествено може да не е FPS ако отговоря на горе споменатото описание(като Panzar например, обаче тя е ужасно P2W).

относно изискванията http://i.imgur.com/Dd2jdQA.png

бих играл играта и на ultra low само да докарвам около 60фпс

Предварително благодаря! :)

Редактирано от Swiftypoppin (преглед на промените)

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

А има ли такива безплатни онлайн, без да са pay to win? Питам от любопитство, защото аз не съм срещал. Не че много ги играя онлайн  де. Иначе пробвай Survarium. Има доста игри, които са безплатни, но май няма игра, дето да ти дадат всичко безплатно, включително победата. Ако те кефят самолети и танкове, пробвай War Thunder. Също е P2W, но пък и може да си играеш нормално, само че ще ти отнеме години игра :)

Или най-добре отвори Steam  и търси FPS, които са безплатни и са онлайн. Има доста такива, които даже и не съм пробвал. 

на 2.11.2015 г.,, Дрифт_Маниак написа:

The Forest, The Stomping Land....

на 2.11.2015 г.,, Agentpat™ написа:

Day One: Garry's Incident

Предполагам, че е тази?

на 2.11.2015 г.,, Дрифт_Маниак написа:

The Forest, The Stomping Land....

Играта е The Forest благодаря ви много

преди 7 часа, Кико написа:

А има ли такива безплатни онлайн, без да са pay to win? Питам от любопитство, защото аз не съм срещал. Не че много ги играя онлайн  де. Иначе пробвай Survarium. Има доста игри, които са безплатни, но май няма игра, дето да ти дадат всичко безплатно, включително победата. Ако те кефят самолети и танкове, пробвай War Thunder. Също е P2W, но пък и може да си играеш нормално, само че ще ти отнеме години игра :)

Или най-добре отвори Steam  и търси FPS, които са безплатни и са онлайн. Има доста такива, които даже и не съм пробвал. 

Да напълно ясно ми е че няма игра която да е напълно безплатна. Но има и разлика между P2W и игри в които да си купуваш неща с които си ускоряваш прогреса.

Също ако може да ми кажеш къде е прогреса в Survarium. Тъй като ще е по-лесно от колкото да търся клипове. Смисъл къде е развитието в играта?

преди 9 минути, Swiftypoppin написа:

Да напълно ясно ми е че няма игра която да е напълно безплатна. Но има и разлика между P2W и игри в които да си купуваш неща с които си ускоряваш прогреса.

Също ако може да ми кажеш къде е прогреса в Survarium. Тъй като ще е по-лесно от колкото да търся клипове. Смисъл къде е развитието в играта?

Ами както всяка игра и тая си има развитие - оборудване, оръжия и така нататък. Аз не съм играл много, само в началото, докато беше бета и се вредих за бета тестер. Просто се сетих за нея и ти я казах. Напълно безплатна е, макар да има неща, които могат да се купуват. Скоро не съм я играл и не знам докъде  са я докарали. War Thunder ме беше зарибила и загубих 1-2 месеца за нея. Но там се оказа, че за да напреднеш бързо, трябва да плащаш. Но не това е  проблема, а друг. Уж трябва да играеш с играчи на твоето ниво, но ме пускаше с много по-добри  и напреднали. После аз се изхитрих как става номера и почнах да трепя  новобранците, за да напредвам по-бързо. Но колкото и да трепех, така като си направих сметката, щяха да ми трябват няколко години без да плащам. Хм. И се отказах. Вече две години не съм я играл. 

Предложете ми някоя шутърка. Като FarCry 3. Може и някоя с оцеляване, пак подобна на FarCry 3. (например TheForest)

преди 2 часа, niki292002 написа:

Предложете ми някоя шутърка. Като FarCry 3. Може и някоя с оцеляване, пак подобна на FarCry 3. (например TheForest)

Fallout 4 ;) STALKER, FC4. Така и така не си я играл, купи си я някъде евтино и я играй през VPN, щом ти крашва. Други, които може  и да ти харесат, са Wolfenstein. Ако не си пробвал Dying Light и малко по-старата Dead Island Riptide, пробвай ги. За мен това са най-занимателните игри. 

За FC4 чакам коледа, не ми се занимава с VPN, a отделно ми се играе мулти.

Намерете ми няква игра с отворен свят и да карам колата отвътре, препоръчително е да има BMW :) 

преди 28 минути, VipKokata написа:

Намерете ми няква игра с отворен свят и да карам колата отвътре, препоръчително е да има BMW :) 

Ами GTA 5 с mod за bmw :)

преди 54 минути, VipKokata написа:

А пробва ли The Crew? 

Crash Time 2  май я имаше или не?

NFS? Undercover  и така нататък?

TDU 2

Други  си нямам записани. 

Кока, Хвани някое БМВ на писта. Има и хубави писти като Nordshleife 22 км. Няма да ти е скучно. Гледай какво БМВ карам в DTM 2015:

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Бе маните ги тея БМВ -а, те не късат ;). И мноо лесно им се чупят предните джамове. Не ми дава да кача снимка от телефона да ви покажа 

BMW M3 Challenge е тва ше играя :P

Ако не се лъжа тя е simbin и е доста реалистична. Поне така ми се стори преди няколко години като я пробвах в симулатор в bmw Welt . Бяха сложили една Емка на хидравлика и с проектор вътре дето ти вади картината на предния джам. И те люшка и клати насам натам-бе голяма мания и доста реално се усещаше като каране . 

Аз предпочитам да карам БМВ в Project Cars,  че е реалистично. В Assetto Corsa също. Сега се сетих, че преди седмица се опитвах да кача нещо в тубата, но  по невнмимание затворих браузера и остана некачено. А бе BMW M4. Ей сега ще го потърся. 

Кока, така можеш ли?

Редактирано от Кико (преглед на промените)

преди 13 минути, Tommygun написа:

Maлеее тая кола има същото кормило като мойта :rolleyes:

А твойта върви ли така :P С вратите напред. Това е само за волан, пробвай. Жалко, че нямам, ама ще си взема някой ден, специално за дрифта. Ако си  навитак, включваш в Assetto Corsa ESP-то на 20-30% и вземаш кола за дрифт като тая. изключваш тракшън контрола. Гледам клипчета в интернет, какво правят хората с волани. Гледай, само че с M1. Почти като мен кара, но волана му се върти повече. Аз мразя волана да ми се върти толкова и го ограничавам на малък ъгъл. Иначе ме дразни като почнат да се преплитат ръцете на екрана.

преди 12 минути, Кико написа:

А твойта върви ли така :P С вратите напред. Това е само за волан, пробвай. Жалко, че нямам, ама ще си взема някой ден, специално за дрифта. Ако си  навитак, включваш в Assetto Corsa ESP-то на 20-30% и вземаш кола за дрифт като тая. изключваш тракшън контрола. Гледам клипчета в интернет, какво правят хората с волани. Гледай, само че с M1. Почти като мен кара, но волана му се върти повече. Аз мразя волана да ми се върти толкова и го ограничавам на малък ъгъл. Иначе ме дразни като почнат да се преплитат ръцете на екрана.

Мойта ще върви така в неделя като завали сняг а аз съм с летни гуми. АС я нямам имам Project Cars, и като знам там какви планини от геройства правих без искам с поршето определено дрифта е за волан.Просто усещаш кога тръгва колата преди да ти се изкриви гледката в предния джам. С моята съм пробвал на предпоследната настройка на електрониката (с охлабен тракшън контрол) на изход на аутобана и усещането в играта с волана е същото когато тръгне колата.Само една разлика има,че като изпростея в играта и не трябва да пиша 2 тона хартия и да се моля застраховаката ми да покрива идиотизъм .....:wink12:. Както един господин се оплаваше в един немски автофорум,как може да си пръсне джантата на М3-та докато дрифти на изход от аутобан и БМВ да нямат налична 21 цола да му я сменят веднага ми чакал цееели 40 минути......

Аз имам десетки хиляди километри дрифт с клавиатура, само че при GRID 1. При AC не обръщах внимание на дрифта до преди две седмици, когато се запалих като разбрах как става номера. Определено няма по-голямо удоволствие  за мен от това да дрифтя. Да, пистите са ОК, да се гониш с ченгета също, ама не е същото като да си с вратите напред и то нон стоп почти. При  тая игра не е нон стоп, но при GRID  е. Не знам защо заебаха нещата, то онлайн дрифта имаше най-много почитатели и най-големи майстори. Иначе куцо и сакато тръгваше да се дърли по пистите, ама дрифта не беше за всички и все още не е.  След и преди GRID 1  няма игра, при която да си заслужава дрифта. Щом две години играх почти нон стоп онлайн посред нощите, ще да е било доста  зарибяващо. Но и при GRID  както при всички д руги игри, имаше лайна. Щото не бе фиксирано как да дрифтиш. Аз играех и играя с изключени всякакви помощни системи, но  има хора ( включително в тоя форум), които  с тракшън контрол правят повече точки. Само че с тракшън контрол няма никакъв кеф да играеш и ако това е дрифта, не, благодаря. Обаче при AC  няма как да изключа ESP, защото просто с клавиатура БМВ-то се завърта много бързо. Няма плавно подаване на газ, няма и много финни настройки на управлението. Ако имаше, цена няма да има. Хубава работа, ама италианска. 

Ееее диваци :D 

Здравейте някой да знае игра която се играе online и аз си правя кола и ходя да я пускам с други играчи в нета  дето и те са си направили или нещо подобно за компютър и ако може да не се плаща

Препоръчайте ми игра подомна на 

The Last of Us

• 2 седмици по-късно...
на 4.12.2015 г. at 11:11, Emanuil Qnkov написа:

Препоръчайте ми игра подомна на 

The Last of Us

пробвай:

Uncharted 2: Among Thieves, Dead Rising до колкот знам са 3 версии, BioShock Infinite може да пробваш и по-старите,

преди 2 часа, Преси Преси написа:

препоръчай ми игра, подобна на gta 5

направо ще ти дам това:

1-Saints Row 4

2- Sleeping Dogs

https://www.youtube.com/watch?v=IoixIBUi8jI

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.