Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Предложете ми игра със фермичка (за компютър!) Нещо от старото време! Гледане на животни отглеждане на земя нещо от миналия век :) Не знам точно как да ви обясня..... :) Благодаря предварително! 

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 час, Еленко Борисов написа:

Предложете ми игра със фермичка (за компютър!) Нещо от старото време! Гледане на животни отглеждане на земя нещо от миналия век :) Не знам точно как да ви обясня..... :) Благодаря предварително! 

у фейса колко искаш фермички ....

преди 11 часа, Еленко Борисов написа:

Stardew Valley 

http://store.steampowered.com/app/413150/

• 2 седмици по-късно...

Предложете нещо с добра графика, параметрите не са проблем, всичко тръгва. Идеята е някаква игра като Call of Juarez Gunslinger или евентуално Far Cry 4, Primal не ми хареса особено, липсваха ми пушките :D

преди 1 час, Монката написа:

Предложете нещо с добра графика, параметрите не са проблем, всичко тръгва. Идеята е някаква игра като Call of Juarez Gunslinger или евентуално Far Cry 4, Primal не ми хареса особено, липсваха ми пушките :D

Just Cause 3?

на 24.09.2016 г. в 16:29, Azhen написа:

Just Cause 3?

Да кажем, че нямам възможност точно нея да играя. Някоя друга идея ?

Мерси за предложението.

преди 31 минути, Монката написа:

Да кажем, че нямам възможност точно нея да играя. Някоя друга идея ?

Мерси за предложението.

prototype 1 ,2

Играл съм ги :D Нещо друго.

Пак благодаря за предложенията все пак.

• 2 седмици по-късно...

търся игра подобна wargame european escalation, да кажем нещо като съдън страйк, но след 2-рата световна война, че ми омръзнаха от това време игрите, ако някой може да ми помогне за wargame european escalation, да каже как да я играя без да ми иска регистрация ще съм му много благодарен Generals и Red alert съм ги играл прекалено много

Предложете ми игра нещо шутър с развиване на героя, вдигане на левели и т.н. моля

преди 57 минути, Versace написа:

Предложете ми игра нещо шутър с развиване на героя, вдигане на левели и т.н. моля

- Всички S.T.A.L.K.E.R. + стотиците модове. 

- Diyng Light

- Dead Island, Dead Island Riptide

- Far Cry 3, 4, Primal

- Shadow Warrior 1, 2 ( трябва преди два дена да е излязла, чака покупка от моя страна)

- Bioshock...

- Singularity

- Hard Reset (еднопосочен шутър с развитие на оръжията и способностите)

- The Darknes 2

...и сигурно още много. 

Не знам какво си играл, но всички тия игри са с развитие на героя. Примерно след като развиеш всички способности в Dying Light, имаш още 250 левела за героя с кажи речи толкова повишения на способностите. За един левел след 20-ти някъде, ти трябва два часа игра без да те убият, като през това време ти само трепиш. Ако имаш търпение...

СТАЛКЕР няма какво да коментирам, но това е играта с най-много модове, които и до ден днешен се появяват. Поле за развитие бол. Когато почна да се занимавам с тия игри, минават по 3-4 месеца, играейки само една...които все пак може и да не са достатъчни за превъртането или просто си избирам да играя по заобиколен път, а не по най-прекия. Ако не си играл S.T.A.L.K.E.R., пробвай, не се отказвай още отначало, за да разбереш за какво става въпрос. А и с времето човек свиква да играе по определен начин. 

ShadowWarrior  се играе доста често с мечове, голи ръце, но и оръжия. С времето развиваш много магически способности и с доста клавишни комбинации играта става интересна. 

И т.н. Не знам какво си играл и какво не си...може би би било по-добре да споделиш какво си играл, та да не се повтарям/е

Този СТАЛКЕР все го почвам и го спирам, нещо не може да ме зареби.   Diyng Light  и нея я играх до някъде и спрях. Far Cry без Primal съм ги превъртал. Не обичам такива фантастики по принцип, по реални игри харесвам.

Предложете ми нещо подобно на Shaiya,World of Warcraft нещо със вдигане на левели и магия

• 1 месец по-късно...
на 15.10.2016 г. в 21:16, The-Walk!nG-Dead написа:

Предложете ми нещо подобно на Shaiya,World of Warcraft нещо със вдигане на левели и магия

InfnityMu Online 100x :D

Редактирано от YelloWonKEY (преглед на промените)

току-що, YelloWonKEY написа:

InfnityMu Online 100x :D

диабло 2 е 100 пъти по добро

на 15.10.2016 г. в 16:44, Versace написа:

Този СТАЛКЕР все го почвам и го спирам, нещо не може да ме зареби.   Diyng Light  и нея я играх до някъде и спрях. Far Cry без Primal съм ги превъртал. Не обичам такива фантастики по принцип, по реални игри харесвам.

С голямо закъснение...смени жанра. Не те ли грабнат от раз подобни игри, просто не се занимавай с глупости. Примерно аз никога няма да играя игра от трето лице, колкото и да ми ги хвалят, препоръчват и награди да получават. Просто не може да ме грабне и не се занимавам. Щом не ти харесват игри като Сталкер и Dying Light,  може би ще ти харесат игри като DOTA 2  и LOL. 

Иначе аз за реална игра не съм чувал, макар че има опити за такива, например Takedown: Red Sabre. Един изстрел и си мъртъв. Няма тън мън. По-реално от това здраве му кажи. Друга сравнително реалистична е Tom Clancys GHOST Recon AW2. Няма аптечки, няма глупости. Един изстрел и си мъртъв.  Естествено, на най-висока трудност. Е, като всяка игра и тая си има някакво измислено управление, но като цяло това е реализма. Все някак си трябва да управляваш героите. 

И най-реалистичната, която някога изобщо съм играл, е DCS:World. Реализмът стига до там, че за всяка функция в пилотската кабина си има бутон или клавишни комбинации.  От това по-реално няма. Правиш всичко, както трябва да се прави и в действителността. Нарича се симулатор. 

• 4 седмици по-късно...

Банда кажете игра подобна на Alien shooter или Serious Sam...Някаква касапница дето стреляш по каквото ти падне ето така просто за отмора :)

преди 7 минути, Nikolai Kotsev написа:

Банда кажете игра подобна на Alien shooter или Serious Sam...Някаква касапница дето стреляш по каквото ти падне ето така просто за отмора :)

DOOM че по страшна :)

преди 11 минути, Nikolai Kotsev написа:

Left 4 Dead 2

преди 2 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

DOOM че по страшна :)

ОС: Windows 7/8.1/10 (64-bit versions) 

Процесор: Intel Core i7-3770 (3.4Ghz)/AMD FX-8350 or better 

Памет: 8 GB памет 

Видеокарта: NVIDIA GTX 970 4GB/AMD Radeon R9 290 4GB or better 

Място на диска: 70 GB 

Ако може да и за някакав по среден клас PC-та че това няма да тръгне :)
И не е задължително да е нова игра а може и нещо старо колкото да убие 1 час време 

преди 11 часа, Nikolai Kotsev написа:

Dead Space?

на 20.12.2016 г. в 22:41, Nikolai Kotsev написа:

Абсолютен аналог са игрите от поредицата Painkiller. От по-новите виж Shadow Warrior II. Особено след като напреднеш малко, може да се въртиш постоянно на разни нива. Пробвай и Killing Floor 1 и 2. Може и онлайн ако те кефи. А ако искаш да се биеш с орди извънземни в съчетание с малко тактика между битките, то виж и Sanctum 2.  Лично на мен много ми харесваше тая игра преди време. А ако искаш голям кеф, средно между шутър и рейсър, определено ти трябва Gas Guzzlers Extreme  с DLC-то Full Metal Zombie. Там си  трепеш зомбита с колата си или пък трепеш други с коли.Играта, дето най-много се разтоварвах преди, бе DIRT Showdown. И макар това да е на колела, просто си играеш с кеф и блъскаш с кеф. Тия последните две игри са игрите, при които съм се хилил най-много по време на игра. Идеални за разтоварване. 

• 4 седмици по-късно...

Препоръчайте ме игра подобна на IGi, нещо от сорта дане товари много компа . блаогдаря 

Ако съществува въобще може ли да предложите игра подобна на ARK без чудовища и някакви подобни неща. Абе чисто оцеляване.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.