Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

k

Редактирано от Салих Мехмед (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
на 21.01.2016 г. at 12:57, the guest написа:

Здравейте,

Може те ли да ми препоръчате някоя стратегия/приключения
която да ме накара да се замисля, да има доста куестове...
спомням си преди време играх Сиберия, може би нещо подобно но не задължително
и по ново, отдавна не съм играл подобна игра, само шутъри имам на компа
в момента.....

Благодаря предварително

Myst , Aura  - Fate of Ages , Aura II - The Sacred Rings

И не съм съгласен с това че The Black Mirror са по-добри от Syberia , доста различен поджанр са , едната е трилър а другата приключение макар че и двете са point&click adventure.От моя гледна точка и двете са еднакво добри и не може да се сравнят.

Редактирано от Azhen (преглед на промените)

Здравейте. Търся една игра която играех преди години. Подобна е на Шогун стратегията но е по нова от Шогун 1 и по-стара от Шогун 2. Действието се развива в европа и северна африка.Излиза ми в акъла Empire total war , но я изтеглих и се оказа че е много по-нова и голяма от тази която аз търся. Ако някой се сети или още по-добре намери ще съм му много благодарен.

преди 12 часа, Тоньо написа:

Здравейте. Търся една игра която играех преди години. Подобна е на Шогун стратегията но е по нова от Шогун 1 и по-стара от Шогун 2. Действието се развива в европа и северна африка.Излиза ми в акъла Empire total war , но я изтеглих и се оказа че е много по-нова и голяма от тази която аз търся. Ако някой се сети или още по-добре намери ще съм му много благодарен.

Намерих я , Imperial glory се казва.

Имаше една flash игричка която играех някъде 2007-2008

- драг, като почнеш можеше да си купиш или митсубиши, или muscle car. Беше ми трудно да мина и първото състезание, но сега искам да пробвам отново.

Беше във FOG.com(free online games)

Някой да даде линк или име?

Препоръчайте ми игра подобна на The Forest, искам да се оцелява да се строи някакви такива.По възможност да е безплатна и да е в стийм.

Редактирано от nqkaFF (преглед на промените)

преди 1 час, nqkaFF написа:

Препоръчайте ми игра подобна на The Forest, искам да се оцелява да се строи някакви такива.По възможност да е безплатна и да е в стийм.

http://store.steampowered.com/tag/en/Survival/#tag%5B%5D=113&p=0&tab=NewReleases

Едит: Ето по специфично като Дъ форест - http://store.steampowered.com/tag/en/Survival/#tag%5B%5D=3978&tag%5B%5D=113&p=0&tab=NewReleases

Редактирано от Светозар (преглед на промените)

преди 2 часа, nqkaFF написа:

Игри за оцеляване много. Не съм играл The Forest,  но игра, при която се строи, оцелява и какво ли не, е примерно Fallout 4. Друга подобна, при която обаче не се строи, са всички STALKER. Там оцеляваш по друг начин, пазейки се от радиация, аномалии, мутанти и т.н. Игра за оцеляване е и Dying Light, особено на най-висока трудност :)  Бъзикам се, там нищо не се строи, но пък всичко се разрушава, най-вече глави на зомбита. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Здравейте играчи,

Надявам се съм уцелил правилната тема. :) 

Преди около година, в един приятел разцъках една игрица, която много ме зариби. За съжаление не си записах името и, или други подробности. Нямам спомен инсталирана ли беше или браузърна. Надявам се някой от вас да се сети коя е. Та за какво става въпрос. В началото на играта, те пуска на картата на света и си избираш на коя държава да си управник. Картата е абсолютно реална. Тогава избрах да съм нa България. Съседите ми си бяха реалните на България. Та докато управлявах страната се стремях да вдигна БВП, да подсиля армията, че и да завладея Македония. :D Другите съседи, разбира се не бяха съгласни и ми обявяваха война. После от ООН се намесваха и така. Почти като в истинския свят, сключваш съюзи, водиш войни и т.н. Много ще се радвам, някой от вас ако се сети коя е играта. :)

Редактирано от driver_sl (преглед на промените)

преди 11 часа, Георги Славков написа:

Здравейте, Манячета! 

Бихте ли ми препоръчали игра подобна на Darksiders или Castlevania. 

Благодаря предварително! 

Devil May Cry играл ли си ?

на 21.02.2016 г. at 13:37, driver_sl написа:

Здравейте играчи,

Надявам се съм уцелил правилната тема. :) 

Преди около година, в един приятел разцъках една игрица, която много ме зариби. За съжаление не си записах името и, или други подробности. Нямам спомен инсталирана ли беше или браузърна. Надявам се някой от вас да се сети коя е. Та за какво става въпрос. В началото на играта, те пуска на картата на света и си избираш на коя държава да си управник. Картата е абсолютно реална. Тогава избрах да съм нa България. Съседите ми си бяха реалните на България. Та докато управлявах страната се стремях да вдигна БВП, да подсиля армията, че и да завладея Македония. :D Другите съседи, разбира се не бяха съгласни и ми обявяваха война. После от ООН се намесваха и така. Почти като в истинския свят, сключваш съюзи, водиш войни и т.н. Много ще се радвам, някой от вас ако се сети коя е играта. :)

Звучи доста интересно, аз си мисля че е Making History.Ако някой знае някакви други подобни, да каже.

преди 3 часа, BeastBg написа:

Препоръчайте ми игра подобна на Terraria или Magicite. За Предпочитане да е multiplayer.

Monaco, Hotline Miami.

преди 3 часа, Emanuil Qnkov написа:

Препоръчайте ми безплатна Race игра мултиплеър

Victory: The Age of Racing

преди 3 часа, Emanuil Qnkov написа:

Need for Speed - Most Wanted, но побързай!

преди 5 часа, Emanuil Qnkov написа:

Ако играеш симулатори, може да пробваш и Race Room. 

Препоръчвайте ми игра подобна на total war серията само, че да има жанр първа световна - втора световна ?

преди 1 час, Devastation написа:

Препоръчвайте ми игра подобна на total war серията само, че да има жанр първа световна - втора световна ?

За Napoleon: Total War има мод, базиран на първата световна война. http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?1608-The-Great-War-(TGW)

Едва ли някой ще се сети, но пък няма лошо да попитам.
Когато бях доста малък и телевизионните игри още бяха на мода имах една игра която аз бях твърде малък за да я играя, защото беше доста бърза и трудна и затова само гледах сестра ми как я играе. Аз се възхищавах като малък на тази игричка, защото изглеждаше готина, имаше готин саундтрак който все още помня до някаква степен и най-вече трудна и се кефех как сестра ми ги биеше (която е 7 години по голяма от мен).

Та въпросът ми е коя е тази игра? 
Какво знам за играта:
1. Целта е да се стигне до една гейша която е във някаква традиционна японска сграда, зад врата с жълто платно която се плъзга настрани.
2. Първото ниво започваше от дясно наляво.
3. Играта беше с нинджи - имаше катана и "шурикени".
4. Беше смесица от hack and slash и platformer?
5. Имаше масивни/дебели дървета по които можеше да се катери както и клони на които можеше да се стъпва.
6. Бекграунд-а беше буря,нощ, вали, светкавици.
7. Противници идваха от всички посоки и скачаха по дърветата и т.н.
8. Мисля че главният герой всъщност беше героиня и носеше азиатска сламена шапка като тази на Рейдън от Мортал Комбат.

Редактирано от Светозар (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.