Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

apb reloaded

Тази е доста скапана играл съм я 

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тази е доста скапана играл съм я

За теб може да е, но за мен не е. На мен ми хареса, а може би и на човрка ще му хареса.

За теб може да е, но за мен не е. На мен ми хареса, а може би и на човрка ще му хареса.

С "малката" разлика че е само онлайн игра и е пълна с келешчета с много пари , да не говорим и за почти толкова хакери.

Препоръчайте ми игра подобна на GTA V , без watch_dogs 

Sleeping Dogs , Mafia поредицата , Driver и L.A. Noire , макар че последната е много интересна е по-детективски настроена.

Също и малко по-старите , Just Cause и Mercenaries - World in Flames , лично на мен Mercenaries много ми харесва.

Редактирано от Azhen (преглед на промените)

Здравейте знаете ли някаква игра за андроид с коли дето се управлява чрез накланяне на телефона, търся игри от труда на test drive unlimited или подобни дето имат вътрешна камера

Най-добрата игра с коли за Андроид е RealRacing3. Управлението, можеш да си го нагласиш както ти е удобно - с накланяне или с бутони на дисплея. Играта е доста реалистичен (колкото е възможно за Андроид) симулатор с много коли и писти (и то все реални). Има и доста чести ъпдейти. Играта е безплатна в магазина на гоогле.

Редактирано от Ldk15 (преглед на промените)

Най-добрата игра с коли за Андроид е RealRacing3. Управлението, можеш да си го нагласиш както ти е удобно - с накланяне или с бутони на дисплея. Играта е доста реалистичен (колкото е възможно за Андроид) симулатор с много коли и писти (и то все реални). Има и доста чести ъпдейти. Играта е безплатна в магазина на гоогле.

:handshake:  

Търся икономическа браузър игра подобна на E-sim, eRepublic и тн....

Препоръчайте ми игра подобна на The Forest - имам малко по-слаб компютър

TheHunter или Unturned която пак е с оцеляване, ама не с канибали а с зомбита. Мен ме кефи как реве мега зомбито.

Може да пробваш Rust.. Ама ако нямаш с кои да играеш бързо ще ти омръзне.. Поне при мен така стана. lol

Игра с добри възможности за тунинг по колата и добра графика .

Йоане, пробвай Street Racing Sindicate 2. Не е нова играта, но има доста коли и тунинг. Графиката също не е лоша.

Здравейте! 

Търся игра с която да запълвам свободно време ,в която да има големи възможности за тунинг. Много харесвам американските мускули ,като Dodge Charger , Challenger , Plymouth Barracuda , RoadRunner ,Chevrolet Camaro и така нататък. 

Не се интересувам активно от игри ,и не следя тенденциите още от времената ,в които NFS U2 ,MW и Carbon бяха най-съвременни игри. Това ще рече 7-8г. 
Гледах нови поредици от NFS и ми се сториха трагедия. Аз не схващам ,защо все по-новите игри са все по-бедни на възможности и с все по-скучен сюжет. 

b_67253.jpg

Здравейте! 

Търся игра с която да запълвам свободно време ,в която да има големи възможности за тунинг. Много харесвам американските мускули ,като Dodge Charger , Challenger , Plymouth Barracuda , RoadRunner ,Chevrolet Camaro и така нататък. 

Не се интересувам активно от игри ,и не следя тенденциите още от времената ,в които NFS U2 ,MW и Carbon бяха най-съвременни игри. Това ще рече 7-8г. 

Гледах нови поредици от NFS и ми се сториха трагедия. Аз не схващам ,защо все по-новите игри са все по-бедни на възможности и с все по-скучен сюжет. 

Първата важна тема в раздела е точно за такива заявки. Какво не ви хареса в нея?

Първата важна тема в раздела е точно за такива заявки. Какво не ви хареса в нея?

В подобни масови теми не ми харесва ,че пишат 1000 човека (както в тази с Windows 10) и трябва да изчета поне 10 поста ,които не ме засягат или са спам ,като този който пиша в момента за да ти отговоря. Та за това реших да го отворя ,като нова конкретна тема ,в която ще се отговори конкретно на това ,което съм попитал. 

В подобни масови теми не ми харесва ,че пишат 1000 човека (както в тази с Windows 10) и трябва да изчета поне 10 поста ,които не ме засягат или са спам ,като този който пиша в момента за да ти отговоря. Та за това реших да го отворя ,като нова конкретна тема ,в която ще се отговори конкретно на това ,което съм попитал. 

Само да напомня:

2.4 Форумът е снабден с търсачка, намираща се над прозорците с темите. Употребата й е задължителна с цел избягване на дублиращи се теми. Коментарите към такива теми ще бъдат премествани към вече съществуващите или изтривани.

Йоане, пробвай Street Racing Sindicate 2. Не е нова играта, но има доста коли и тунинг. Графиката също не е лоша.

Нещо не мога да я намеря от къде мога да я сваля евентуално

Нещо не мога да я намеря от къде мога да я сваля евентуално

То май 2-ка няма или ако има е за някоя конзола... Но в замунда я има пишеш Street Racin Syndicate и ще ти излезе.

Подобна игра на The forest? Без Rust

Здравейте знаете ли някаква игра за андроид с коли дето се управлява чрез накланяне на телефона, търся игри от труда на test drive unlimited или подобни дето имат вътрешна камера

Asphalt 8.

А може ли да ми прпоръчате игра подобна на GTA 5, безплатна.

Редактирано от Виктор Руменов (преглед на промените)

Asphalt 8.

А може ли да ми прпоръчате игра подобна на GTA 5, безплатна.

Другите gta и saints row за това се сещам.Ако искаш още просто напиши в гуглето games like gta 5 много са и няма как да ги помня..

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.