Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Очакавам още предложения  :bye1:

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

здравейте ,и аз да по моля за предложения че май всички ми се изчерпaха .Търся подобни игри за ps3 като, Tomb rider,The last of us,Assassin creed (всички ги превъртях)Mafia2,Red deat redeption-много приятна игра,Unchartded 1,2,3 Prince of persia Heavy rain.Общо взето от този жанр да има загадки действия и по малко стрелби.Предварително Благодаря. :)

Не знам как си пропуснала L.A.Noire и Murdered Soul Suspect.

Очакавам още предложения  :bye1:

Metal Gear Solid поредицата пробвал ли си?

НЕ не съм я пробвала изглежда ми само стрелби :(

Ох, жени...Не, не е само стрелби! Има доста стелт елементи, залагане на капани, търсене на разни неща и т.н.

Интересно ми е, как си превъртяла Mafia 2, щом се оплакваш, че в тази имало много стрелби?

Ох, жени...Не, не е само стрелби! Има доста стелт елементи, залагане на капани, търсене на разни неща и т.н.

Интересно ми е, как си превъртяла Mafia 2, щом се оплакваш, че в тази имало много стрелби?

Мафията я играх  скоро защото вече нямаше какво да играя и затова се допитвам до всички тук за идеи .Но ще я разцъкам като няма какво друго.

Мафията я играх  скоро защото вече нямаше какво да играя и затова се допитвам до всички тук за идеи .Но ще я разцъкам като няма какво друго.

Опитай тези, които ти препоръчах - ще останеш доволна.

В мафиата няма само стрелби, а псувни ъъъ... такива... знаете какви изпълнения и какво ли не.

Ако някой знае и е игра някоя игра която може да ми хареса, моля да я постне тук, защото по цял ден умирам от скука и няма какво да правя. Така де.. обичам симулатор игри, приключенски ( като minecraft ), изрично казвам мразя игри като лига и ако знаете някоя игра дето може да ми тръгне на компа, пишете. Благодаря предварително !

Processor: Intel® Core i3-3120M CPU @ 2.50 GHz, 4GB RAM, x64 operating System и е на незнам си коя NVIDIA... (не знам защо ETS2 ми лагва на минимални настройки :( на уин 8,1 съм ) 

Редактирано от Marty Mihailov (преглед на промените)

Защото си на лаптоп, за това. Има си специален раздел на име "Препоръчате ми игра подобна на..."

Ако някой знае и е игра някоя игра която може да ми хареса, моля да я постне тук, защото по цял ден умирам от скука и няма какво да правя.

Излизай с приятели, ритай топка, карай колело, ходи на кафе, то затова България сме на първо место по затластяване, не говоря специално за теб.

Ако някой знае и е игра някоя игра която може да ми хареса, моля да я постне тук, защото по цял ден умирам от скука и няма какво да правя. Така де.. обичам симулатор игри, приключенски ( като minecraft ), изрично казвам мразя игри като лига и ако знаете някоя игра дето може да ми тръгне на компа, пишете. Благодаря предварително !

Processor: Intel® Core i3-3120M CPU @ 2.50 GHz, 4GB RAM, x64 operating System и е на незнам си коя NVIDIA... (не знам защо ETS2 ми лагва на минимални настройки :( на уин 8,1 съм ) 

Може да пробваш "7 days to die", "Rust" или "Stranded Deep". Откъм 2D "Terraria" и "Shovel Knight" са добри.

Здравейте наскоро почнах Lego Harry Potter  с мой приятел ис е оказа готина игричка но понеже неможем да продължим съвместната си кампания искам да ми предложите подобна игра или начин за игра на същата но от 1 играч ,благодаря.

Препоръчайте ми online игра в която можеш да станеш силен чрез trading.Всмисъл в която маркета има голяма роля и можеш да ставаш силен чрез него.

Trove ,безплатна игра е и ако решиш да я цъкаш като влезеш напиши в чата /join trade и гледай какво става :D Играта е смесица между world of warcraft и minecraft

Редактирано от Venci Velikov (преглед на промените)

Може ли да ми препоръчате игра да е First Person Shoote a.k.a. FPS.По предпочитания да е horror от сорта на F.E.A.R.

Може ли да ми препоръчате игра да е First Person Shoote a.k.a. FPS.По предпочитания да е horror от сорта на F.E.A.R.

Поредицата S.T.A.L.K.E.R. особено първата част. Гарантирам ти хорър, от който на моменти ще започнеш да се озърташ от напрежение. F.E.A.R.-чето пасти да яде!

Освен това ти гарантирам и реализъм - няма друга такава игра на която можеш да бъдеш убит дори от рикоширал куршум. 

Dead Island  всички версии, Dying Light. По-голям хорър от това накъде, особено през нощта? Там дори и музиката и дишането на героя е такова, че сам ти започваш да дишаш учестеено, да се озърташ и да бъркаш клавишите за игра :P  

Здравейте наскоро почнах Lego Harry Potter  с мой приятел ис е оказа готина игричка но понеже неможем да продължим съвместната си кампания искам да ми предложите подобна игра или начин за игра на същата но от 1 играч ,благодаря.

Еми Lego Harry Potter Year 5-7 има още много Lego игри -http://videogames.lego.com/en-us/star-wars-saga/about/screenshots/playstation-3

Редактирано от bogomilkorbankolev (преглед на промените)

Dead Island  всички версии, Dying Light. По-голям хорър от това накъде, особено през нощта? Там дори и музиката и дишането на героя е такова, че сам ти започваш да дишаш учестеено, да се озърташ и да бъркаш клавишите за игра :P

Виж подписа!!!

Виж подписа!!!

Гледам го и не мога да повярвам, че искаш препоръка за игра с тая машина. Поне да бе споменал в поста си за какво иде реч или поне да беше удебелил и очервенил подписа си. Това сивичкото с дребни буквички как го виждаш? Сега...твоят пост ми прилича на нещо като капан, в който да се хване някой и ти ахааааа, не гледаш, а? Пич, не се излагай!

И сега ако някой продължи да препоръчва, извади му някой Celeron Northwood и директно за днес да затваря Калдата. 

Поредицата S.T.A.L.K.E.R. особено първата част. Гарантирам ти хорър, от който на моменти ще започнеш да се озърташ от напрежение. F.E.A.R.-чето пасти да яде!

Освен това ти гарантирам и реализъм - няма друга такава игра на която можеш да бъдеш убит дори от рикоширал куршум. 

То тоя Сталкер как ли ще тръгне на GF6150? И ти се хвана на въдицата  :P

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

И сега ако някой продължи да препоръчва, извади му някой Celeron Northwood и директно за днес да затваря Калдата. 

То тоя Сталкер как ли ще тръгне на GF6150? И ти се хвана на въдицата   :P

А пък и Сталкера не е нещо особено.Сякаш гледам Killing Floor.Подобни чудовища,отвратително стара графика...

А пък и Сталкера не е нещо особено.Сякаш гледам Killing Floor.Подобни чудовища,отвратително стара графика...

Чакай малко сега. Ти и Сталкер ли си играл с GF6150? Вярно, аз навремето играх Crysis 1  с GF 6100TC и играта си вървеше с 18 фпс на low  и 800х600 резолюция. Но какви игри искаш да ти препоръча някой с тая убита видеокарта, която бе недоразумение дори и по времето когато излезе? Ами пробвай DOOM 3 или Far Cry 1,  може и да имаш късмета да ти тръгнат. DOOM 3  си е хорър откъдето и да го погледнеш. Far Cry 1  също има хорър сцени, като почнат да те гонят мутанти. Тия игрички ако не друго, са от 2005 година. А пък си заслужават дори и днес да ги играеш. Сигурно си ги играл, щом споменаваш FEAR,  който се появи малко след тях. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.