Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Търся игра подобна на Forza (всичките версии) за компютър и да може мулти.

Редактирано от wASSabi (преглед на промените)

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нещо по Open World (не NFS:World) смисъл повече марки автомобили, по-разширен тунинг, freeride и състезания с други играчи.

Нещо по Open World (не NFS:World) смисъл повече марки автомобили, по-разширен тунинг, freeride и състезания с други играчи.

TDU 2. Само че е стара. До скоро се намираха играчи, но сега не знам как е положението. Липсва разширения тунинг, но пък може да си купиш доста автомобили.  Виж как е и The Crew. Нито съм я играл, нито съм я пробвал, но ми се струва по описанията, че отговаря на изискванията ти. 

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

TDU 2. Само че е стара. До скоро се намираха играчи, но сега не знам как е положението. Липсва разширения тунинг, но пък може да си купиш доста автомобили.  Виж как е и The Crew. Нито съм я играл, нито съм я пробвал, но ми се струва по описанията, че отговаря на изискванията ти. 

The Crew е добър вариант, но парите ми трябват за друго. Има ли някакъв начин чрез някакъв емулатор или ддз да се подкара Forza (игра за Xbox / Xbox 360 / Xbox One)?

някакъв емулатор или ддз да се подкара Forza (игра за Xbox / Xbox 360 / Xbox One)?

Няма такова нещо и няма да бъде направено. Иначе, ако го имаше, дали още щеше да се продава конзолата ?

П.П. Освен това, за да подкараш някой емулатор прилично, ще ти трябва поне тройно по-мощна конфигурация от конзолата!

Препоръчайте ми игра, подобна на Burnout (всички версии), PlayStation 2.

Редактирано от AceOfSpades (преглед на промените)

За PC излиза на 14 април колега. Не знам какво си гледал в steam. Аз търся игра подобна на american chopper - да караш мотори ама не по писти или подобни.

Препоръчайте ми игра с роботи да е нещо което да може да си го подобряваш или да се разиграва в бъдещото да се биеш с някакви роботи .

Да не е нещо много тежко да може да ми тръгне на конфигурацията от подписа

Guns and Robots

за втори път ще питам да ми препоръчате игра подобна на Little Inferno ? :)

Игра подобна на GTA 4/5, Mafia 2, Watch dogs, Assasins creed?

Пробвай с Red Dead Redemption, Saints Row и сериите на Mafia.

търся си дуо плат 4 съм в еуне ;д

В уест мейнвам за съжаление, имам един голд в ЕУНЕ но не го цъкам .

препоръчаите ми игра подобна на Heroes of the storm моля 

League of Legends е с подобна концепция, Dota 2 или ако си наистина олдскуул - warcraft 3 & warcraft 3 the frozen throne

Игра подобна на Street Legal Racing: Redline? NFS всичките съм ги играл, TDU2 също съм я играл. Освен The Crew има ли друга?

Игра подобна на Street Legal Racing: Redline? NFS всичките съм ги играл, TDU2 също съм я играл. Освен The Crew има ли друга?

Пробвал ли си Street Racing Sindicate 1 и 2- първата част, макар и доста старичка вече, за мен остава един от основните конкуренти на NFS Underground, има доста автомобили, много тунинг, има състезания в които си залагаш и евентуално печелиш кола, абе много добра за мен. Втората част също не е лоша, но ми идва доста по-аркадна, но пък с по-добра графика все пак е по-нова. Пробвай ги, ще ти харесват, но моя съвет е първо да пробваш 1-цата.

Редактирано от Ldk15 (преглед на промените)

Препоръчайте ми игра подобна на:  Return To Castle Wolfenstein 

Препоръчаите ми игра подобна на Spiral Knights 

Castle Crashers. Има я в стийм - 20 кинта.

Castle Crashers. Има я в стийм - 20 кинта.

Да,но спестявам пари ако може да е безплатна

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.