Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Търся някоя игра подобна на SA-MP, APB : Reloaded. Общо взето някоя в която има гангстери, ченгета, коли и др.

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Taка ....днес съм тук с малко странни изисквания :D Искам игри които тръгват на моята конфигурация да взимат максимално повече рам и да са малко към ръба на тръгване :D за предпочитане racing или от рода на assassin's creed но целта ми е да видя до колко мога да си напълня рамта :D

Ако искаш да си пълниш рамта, отвори колкото си може повече раздели с видеота от youtube и воала, рамта ти се пълни :)

Сега по темата си изтегли игри от типа на COD Ghost, COD Advanced Warfare, AC Unnity, Watch Dogs

П.П:Не съм сигурен дали всички ще вървят, защото искат повече от 4рам, и може да се получат, насичания, и то доста при AC Unity, иначе можеш на AC Black Flag, да тистваш, но няма да я запълни много.

Редактирано от diablo123 (преглед на промените)

Ако искаш да си пълниш рамта, отвори колкото си може повече раздели с видеота от youtube и воала, рамта ти се пълни :)

Сега по темата си изтегли игри от типа на COD Ghost, COD Advanced Warfare, AC Unnity, Watch Dogs

П.П:Не съм сигурен дали всички ще вървят, защото искат повече от 4рам, и може да се получат, насичания, и то доста при AC Unity, иначе можеш на AC Black Flag, да тистваш, но няма да я запълни много.

6 gb-та как се пълнят с клипчета от youtube ? Ghost и aadvanced warfare съм ги превъртал на 4-ка и няма да са ми интересни но ще пробвам Ghost-a watch dogs иска quad core и не мисля че ще ми върви но ще я пробвам

AC unity иска 2GB видео :| .........  Black flag ми вървеше с повече от 60 Fps на 4RAM :D

Благодаря за предложенията

Edit :watch dogs върви супер ,но управлението на колите нещо не ме грабна :D

Редактирано от Venci Velikov (преглед на промените)

моля да ми помогнете форматирах диска с снимки свалих си една програма върнах снимките знам ги по имената но  компа и телефона не ми ги отваря защо кажете някоя програма която да ми отвори снимките снимах ги с телефона ми но след като ги изтрих от компа и тела след това като ги върнах от компа качих ги на тела но не ги отваря нито пък при компа

моля да ми помогнете форматирах диска с снимки свалих си една програма върнах снимките знам ги по имената но  компа и телефона не ми ги отваря защо кажете някоя програма която да ми отвори снимките снимах ги с телефона ми но след като ги изтрих от компа и тела след това като ги върнах от компа качих ги на тела но не ги отваря нито пък при компа

Не улучи темата.

6 gb-та как се пълнят с клипчета от youtube ? Ghost и aadvanced warfare съм ги превъртал на 4-ка и няма да са ми интересни но ще пробвам Ghost-a watch dogs иска quad core и не мисля че ще ми върви но ще я пробвам

AC unity иска 2GB видео :| .........  Black flag ми вървеше с повече от 60 Fps на 4RAM :D

Лесно се пълнят, а колкото до watch dogs.

Един съвет, Купи си пушката в май-скоро време, аз играх само с нея и експлозивите :D (превъртях я 5 пъти, много е готина :D)

Предложете ми игра подобна на тази поредица - "Съседи от ада"

Тези твои 6 gb. CoD Advanced Warfare ще ги изяде, барабар с парцалите! Опъни я на макс и гледай сеч и чудо. ;)

Тези твои 6 gb. CoD Advanced Warfare ще ги изяде, барабар с парцалите! Опъни я на макс и гледай сеч и чудо. ;)

И ако иска да скапе процесора, да не му сменя пастата.

OFF-TOPIC та аз моята термо паста не съм я бутал от както съм си купил компа  :D  :D

OFF-TOPIC та аз моята термо паста не съм я бутал от както съм си купил компа  :D  :D

к-к-к-КАКВО !? на моя ако не му я сменям всеки месец и чиста от прах (и 3-4 "топчици" от котешки косми), започва да вдига 100-105 градуса при игра.

Ще пробвам но иска и здраво видео :D

niki292002, на 08 Яну 2015 - 7:16 PM, написа:snapback.png

Термо паста !? Дума да не става.Докъто не придобие цвета на 2-ра цедка не барам там :D

к-к-к-КАКВО !? на моя ако не му я сменям всеки месец и чиста от прах (и 3-4 "топчици" от котешки косми), започва да вдига 100-105 градуса при игра.

Моля отидете на лично(просто предложение).

Изигра ли всички игри от поредицата?

ДА, играта е много хубава и през свободното си време я цъкам.

Писна ми вече да я превъртам, затова търся алтернатива.

Здравейте! :)

Преди доста време (може би 6-7 години) играех една игричка,но не мога да се сетя за името й :

Влизаш в някакво помещение и наблюдаваш кои вещи са истински и кои не и трябва да ги посочваш(да познаеш),след като познаеш определения брой вещи,минаваш на следващото ниво и отиваш или навън,или в друга сграда!

Някакви предположения?!

Благодаря на всички отзовали се предварително! ;)

П.П.

Да добавя само,че игричката беше заплатена,а демото беше само до 60 минути!

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Търся някоя игра подобна на SA-MP, APB : Reloaded. Общо взето някоя в която има гангстери, ченгета, коли и др.

Mafia 2 

Mafia 2 

Недостатъка е че се минава за нула време.

Недостатъка е че се минава за нула време.

Така е, но може и да сложи някои DLC-та като Joe's Adventures или Jimmy's Vendetta. Играта обаче си заслужава, защото е уникална.

Привет . Търся игра със самолети (състезателни , а не бойни). Нещо с ъбгрейди на самолета , с различни тиъри и да участвам в състезания а не във въздушни битки. Благодаря предварително.

Tърся игра подобна на Halo  в които пътуваш из планетите и трепеш гадните слузести извънземни :D  колкото по-реална  по-добре  (имам в предвид ако може не само да скачаш от планета  на планета а да присъстваш някак си в пътуването (дори незнам дали съществува такава игра ,но от доста време ми се цъка нещо подобно а като  търся игри подобни на halo ми излиза battlefield 4  :D И ако може да не е aliens colonial marines ,защото съм я пробвал .

Привет . Търся игра със самолети (състезателни , а не бойни). Нещо с ъбгрейди на самолета , с различни тиъри и да участвам в състезания а не във въздушни битки. Благодаря предварително.

https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84503534&x-yt-ts=1421914688&v=MDeD6GMoT5I&feature=player_detailpage  Само това успях да открия колега ,незнам дали е излязла,но ми се стори готина.
https://www.youtube.com/watch?v=Gql4_pat8Uo  И една игра която препоръчвам на всички които харесват third person shooter :P
Edit :Да излязла е  2011.

Tърся игра подобна на Halo  в които пътуваш из планетите и трепеш гадните слузести извънземни :D  колкото по-реална  по-добре  (имам в предвид ако може не само да скачаш от планета  на планета а да присъстваш някак си в пътуването (дори незнам дали съществува такава игра ,но от доста време ми се цъка нещо подобно а като  търся игри подобни на halo ми излиза battlefield 4  :D И ако може да не е aliens colonial marines ,защото съм я пробвал .

Поредицата Mass Effect. В пъти по-добра от детското Halo.

препоръчаите ми игра като kings road благодаря предварително

за телефон може : Darkness Reborn

за PC : Path of exile , Drakensang , Diablo

Препоръчайте ми готина игра за s3 neo. :)

Става дума за шутър.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.