Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Добре искам игра подобна на Hitmаn поредицата.

Може да ми предложите и един друг тип игра от типа на  Tomb Raider .Но повече искам някоя като Hitman поредицата ,просто защото такъв сорт игри са ми забавни.А нямам възможност да си сваля  от новите игри защото видео картата ми не го позволява,и както написах по-горе в момента за съжаление не съм в състояние да си купя по силна карта.Знам ,че е слаба 128mb е най-малкото но ...   Все пак в    

играта Hitman няма хорър   , но съм врътнал цялата поредица на играта.

Редактирано от Impossiblecho_10 (преглед на промените)

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абе аз ти предлагам вместо да бягаш от ужасите, да свикнеш с тях. Аз преди време бях така и чуех ли за игра със зомбита и тем подобни, изобщо не исках да я поглеждам даже. Обаче веднъж реших да видя какво е това Dead Island   и само за няколко минути ме грабна. Общо взето това е като при докторите - свикват със ситуацията.  По-добре се насили и поиграй такива игри, отколкото да бягаш като Дявол от тамяна. 

Добре искам игра подобна на Hitmаn поредицата.

Може да ми предложите и един друг тип игра от типа на  Tomb Raider .Но повече искам някоя като Hitman поредицата ,просто защото такъв сорт игри са ми забавни.А нямам възможност да си сваля  от новите игри защото видео картата ми не го позволява,и както написах по-горе в момента за съжаление не съм в състояние да си купя по силна карта.Знам ,че е слаба 128mb е най-малкото но ...   Все пак в    

играта Hitman няма хорър   , но съм врътнал цялата поредица на играта.

Death to Spies: Moment of Truth според мен може да ти хареса , пробвай и първите 2 игри от серията assassins creed , би трябвало да вървят добре

Колега, кажи какъв е смисълът на една игра ако просто не ти е забавна .Не обичам такива игри защото ме е страх ,а  защото имам други основателни причини.Пък и просто опитвал съм играл съм такива игри но просто не са ми забавни. 

Resident evil 4  има хорър и въпреки това ми беше страшно забавна .Някой хорър ми харесва друг не .Това е.

Death to Spies: Moment of Truth според мен може да ти хареса , пробвай и първите 2 игри от серията assassins creed , би трябвало да вървят добре

Assassin creed не ми тръгва.Но е много готина игра :(

Просто много ми се иска да започна нова готина игра

Това е друго нещо. Кажи че не ти харесват, а не че не искаш определени игри. То докато не пробваш дадена игра не може да кажеш дали ще ти хареса или не. 

Общо взето това са новите игри за PC. Има и по-стари, но ти искаш с добра графика. Едва ли има рейсър, който аз не знам или поне такива, дето се опитват да се доближават до реалността. Да, стари игри има, дето ако сега излязат с нова графика, ще бият всичко наред. Само че никой не ги прави така.

на мен немие за графиката все едно реала или полоша но да е фрее драив но благодаря ще изпробвам някои дно да тръгнат

GTR, GTR2, Race 07  с всичките му DLC, Live for speed...ако се сетя други ще редактирам.

ПП: GT Legends. Пробвай и WRC 1, 2, 3, 4, може и да вървят. Colin McRae Rally  също.  GRID 1,  но тая игра си иска и процесор. Driver San Francisco - там има най-много автомобили, камиони и автобуси, които за нула време може да караш поради естеството на самата игра - ти можеш да се "в3селяваш във всеки автомобил когато си искаш. А и графиката на интериора е направена добре. 

нешто подобно но ако си играл играта world racing ili racer free car simulation ето такава искам пробвах с рацер фрее кар симулатион но не ми я пуска играта моля да ми предложиш нещо като тея игри

Може би това:

Текста на песничката ми хареса :P

Забирай меня скорей, увози за сто морей
И целуй меня везде, 18 мне уже
И целуй меня везде, я ведь взрослая уже

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Street legal racing тая игрица 100% ще ви грабне, взимате си бричка поправяте я сменяте двигател гуми ауспуси джамове джанти, абе всичко което може да се сетите, мисля че нямаше големи изисквания

Колега, кажи какъв е смисълът на една игра ако просто не ти е забавна .Не обичам такива игри защото ме е страх ,а  защото имам други основателни причини.Пък и просто опитвал съм играл съм такива игри но просто не са ми забавни. 

Resident evil 4  има хорър и въпреки това ми беше страшно забавна .Някой хорър ми харесва друг не .Това е.

Assassin creed не ми тръгва.Но е много готина игра :(

Просто много ми се иска да започна нова готина игра

Manhunt ще ти тръгнат и двете игри. За друга такава с престъпления, където обаче играеш разследващ, но с нотка "Фаренхайт" ти препоръчвам Condemned: Criminal Origins. Знам, че игрите, които ти предложих не съвпадат кой знае колко с изискванията ти, но просто както казаха колегите по-горе има някои игри, които са единствени по рода си. Подобна на Hitman в какъв смисъл искаш? Искаш stealth игра или просто игра в която си наемен убиец? Моля пишете повече от 1-2 думи за това, което поръчвате, за да ни улесните максимално много.

Игра в която си наемен убиец.Но не само да стреляш от сграда със снайпера а да се промъкваш в къщите ..смисъл да не седиш на едно място .

За manhunt няма да я почвам около мен (в дома ми ) има малко дете и няма да мога да я играя ето какво открих в описанието:            

Предупреждение! Manhunt е брутална игра с чести и изродски прояви на насилие. Ако си на 15 и по-малко години, в името на крехката ти психика, читателю, пропусни следващите редове. А към играта погледни, чак след като навършиш 18. 

А крадец - убиец не става ли? Thief  е тая игра. Там има промъкване в къщите, че и в гардеробите. 

Минимални Изисквания :
OS: Windows Vista with Platform Update for Windows Vista
Processor: High-Performance Dual Core CPU or Quad Core CPU
Memory: 4 GB RAM
Graphics: AMD Radeon 4800 series / Nvidia GTS 250
DirectX: Version 10
Hard Drive: 20 GB available space
Препоръчителни изисквания:
Processor: AMD FX 8000 series or better / Intel Quad i7 Core CPU
Graphics: AMD Radeon HD R9 series or better / Nvdia GTX 660 series or better
DirectX: Version 11

Няма да ми тръгне

ОО да май ще мога да си сваля Thief 3 ,а аз съм гледал 4. Благодаря ще я пробвам.

За manhunt няма да я почвам около мен (в дома ми ) има малко дете и няма да мога да я играя ето какво открих в описанието:            

Предупреждение! Manhunt е брутална игра с чести и изродски прояви на насилие. Ако си на 15 и по-малко години, в името на крехката ти психика, читателю, пропусни следващите редове. А към играта погледни, чак след като навършиш 18. 

Минимални Изисквания :

OS: Windows Vista with Platform Update for Windows Vista

Processor: High-Performance Dual Core CPU or Quad Core CPU

Graphics: AMD Radeon 4800 series / Nvidia GTS 250

DirectX: Version 10

Препоръчителни изисквания:

Processor: AMD FX 8000 series or better / Intel Quad i7 Core CPU

Graphics: AMD Radeon HD R9 series or better / Nvdia GTX 660 series or better

DirectX: Version 11

Няма да ми тръгне

ОО да май ще мога да си сваля Thief 3 ,а аз съм гледал 4. Благодаря ще я пробвам.

Да, има и стари версии.

За друга такава с престъпления, където обаче играеш разследващ, но с нотка "Фаренхайт" ти препоръчвам Condemned: Criminal Origins.

Точно пък тази ще го вкара в "джаза" и то с гръм и трясък, защото в нея хорър елемента е застъпен здраво, а той изрично каза, че не иска това. ;)

Manhunt е игра, която е забранена в половината свят. Аз се опитах, навремето, да я играя, но не си падам по безмисленото насилие и бързо я зарязах.

На ,,Thief 3 '' Като го пусна и цъкна New Game пише че се зарежда изчаквам 5 минути и ме изхвърля.

Поредицата Thief са велики игри! Имам първите 3 части, моднати и направени да вървят на съвременни машини с доста прилична графика. Моднати са, защото в оригиналите първите 2 части са с 16 битов цвят и (мисля че само) до 1024х768 резолюция, което на FullHD монитор изглежда ужасно.

Ако искаш, мога на лична да ти пратя линк откъде да си ги дръпнеш.

Няма нужда.Знаете ли игри няма значение от какъв вид ,но да може да се играе лесно multyplayer освен gta и Minecraft защото имам лаг ,а gta ми е тъпа вече .Защото с моя приятел колкото и да търсим такива игри не намираме се грешки ,фаилове липсват,такива неща стават има ли някоя на която лесно се прави сървър така че да може всеки да влиза в него.

Ако пък можете да помогнете с лага на minecraft-та ми не ми предлагайте други игри Minecraft ме кефи на много лаги нз как да оправя настройките да не ми лаги веднъж го направих но за момент ми омръзна свалих я другата седмица и вече пак лаги.  

Може би това:

Текста на песничката ми хареса :P

И целуй меня везде, 18 мне уже

И целуй меня везде, я ведь взр

играл съм я не е фрее драиф

Абе вземай ключа на колата от баща си и давай фрий драйф.

Уби ме!  :lol6:

Тя тая тема отиде вече на бъзик, но според лично мое мнение, по-добра за free drive  от Driver San Francisцo няма. Сега да видя дали не съм записал някой стар клип. Ами там имаш всякакви автомобили, камиони, автобуси и американски полицейски коли. За мотори не съм сигурен, но може и да има. Играта има кариера, но в крайна сметка може изобщо да не играеш кариерата, а да се пробваш в свободното каране и свободните гонки с полицията или да си полицай, гонейки нарушители. Всяка секунда може да се прехвърляш в кой да е съседен автомобил, камион или автобус. Кеф ти 80, кеф ти 280 в Сан Франциско.  Любимите ми превозни средства там са пожарните автомобили и репатриращите. Голям кеф като хванеш някой с куката или пък самия ти се хванеш за репатрака. Не виждам какво повече може да желае човек от игрите, щом е фен на свободното каране. Освен всичко, играта е и лека, върви идеално и на по-слаби конфигурации. Е, на най-слаби не съм я пробвал, но си хваща 60 fps  и с конфигурация средна ръка - видео и процесор за по 150-200 лева. За по-малко не знам, щото я нямам инсталирана. Дебна да падне цената и от година поне, но все си стои на 8-10 лева, а толкова не ми се дават.  След малко ще потърся и клипче.

Ей я и хамериканската милиция:

Що се отнася до тунинга, той не е по автомобилите, а по способностите на водача. Отдавна я играх и съвсем малко като време, но доколкото се сещам, примерно нитрото може да се увеличава с напредване в кариерата. Имаше и други способности, но не се сещам нищичко :)

Driver San Francisco е мега лудницата, препоръчвам. Аз сега да помоля да ми препоръчате състезателни игра, ама да не е баш симулатор като Asetto Corsa или Project CARS, защото нямам волан, а тези игри не са яки без волан. Мислех си за DiRT 2,3 и Grid 2 и Autosport (коя е по-добрата?), но не се сещам за повече. Кокпит изглед е желателно да има, защото е бая яко.

Редактирано от sando99 (преглед на промените)

Driver San Francisco е мега лудницата, препоръчвам. Аз сега да помоля да ми препоръчате състезателни игра, ама да не е баш симулатор като Asetto Corsa или Project CARS, защото нямам волан, а тези игри не са яки без волан. Мислех си за DiRT 2,3 и Grid 2 и Autosport (коя е по-добрата?), но не се сещам за повече. Кокпит изглед е желателно да има, защото е бая яко.

Кокпит има само в DIRT 2, 3. Аутоспорт е с най-яка графика, ако изключим калпавата замъглена кабина. GRID 2  има изглед максимум от капака, но е яка като у правление - доста дрифт е вмъкнат, като така завоите се вземат доста по-лесно. При Аутоспорт управлението е по-реалистично и се доближава до симулацията, но също за мен е лесно да управлявам с клавиатура, както между другото и при Assetto Corsa  след настройка на управлението от опциите на играта. Там GT  автомобилите са много яки и се управляват много по-лесно от по-обикновените машинки. DIRT 2  и 3 за мен са класики. Втората е по-яка като графика, но като управление на едно ниво.  С клавиатура и малко настройки на колата ралитата се играят отлично,  като само леко чукване по клавишите е достатъчно, защото има някакво подпомагане и от самата игра. Не е необходимо постоянно да се коригира курса, за да се нацели пътя. Просто колата сама си върви. Аз бих избрал DIRT 2,  макар и с малко по-лоша графика. 

Защо избираш 2 пред 3? Също така от Grid 2 и Autosport коя е по-добрата? 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.