Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Че тия дето цитира не са ли фантастика? А, забравих, пропагандата на Запад се нарича "История" :) Ами потърси си сам, щом толкова знаеш. Давам ти друга идея - отваряш STEAM и търсиш игри, каквито ти допадат. Всички те имат описание, снимки и доста често видеоклипове. Копираш името на играта и отиваш в тубата. Гледаш как играят хората, дето не търсят завладяващи истории, а игри и преценяваш. Колко по-просто от това?

Той иска всичко на готово ;)

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте,

търся игра подобна на empire earth, но ако може по-съвременна. Изискванията не са проблем.

Здравейте,

търся игра подобна на empire earth, но ако може по-съвременна. Изискванията не са проблем.

Age of Empires 2/3

Tzar

Banished

може и да ти хареса и Star Wars: Empire at War, която също е стратегически

Кажете някои multiplayer игри :)

Табла, белот, сантасе, шах. Особено препоръчителен е белота за развитието на мозъка.

Препоръчайте ми съвременни състезателни симулаторни игри (имам впредвит почти като реалноста)

Е нали ти препоръчахме. Колко пъти, колко пъти...един ли сто лииии...

препоръчахте за стара машина със ниски изискваня

а аз искам с по-хубава графика

Ами назад в темата има много писано по тия въпроси. Хубава графика имат всички новоизлезли рейсъри. Само  хардуер да имаш. 

Препоръчайте ми игра подобна на God of War. Без Prince of Persia , Tomb Raider и Assasin's creed. Трябва ми нещо с история и да е някак по фентъзи отколкото шутър. Ще съм много благодарен и ако не е Multiplayer. Тоест искам да разчитам само на себе си. :)

Need for speed Rivals или и ти като мен -чакай за the crew :D 

Need for speed Rivals или и ти като мен -чакай за the crew :D

Вече играх затворената бета в origin :P

Много яка игра е и я чакам да излезе по тракерите

Препоръчайте ми игра подобна на God of War. Без Prince of Persia , Tomb Raider и Assasin's creed. Трябва ми нещо с история и да е някак по фентъзи отколкото шутър. Ще съм много благодарен и ако не е Multiplayer. Тоест искам да разчитам само на себе си. :)

Не е шутър, но може би ще ти хареса - Mind: Path to Thalamus

Във момента е част от бъндъл на Indiegala.

Табла, белот, сантасе, шах. Особено препоръчителен е белота за развитието на мозъка.

Наистина ли белота помага за трениране на мозъка?

Наистина ли белота помага за трениране на мозъка?

Да, защото трябва да помниш картите на съперниците си - кой какво е играл, каква боя е обявил и т.н.

Да, защото трябва да помниш картите на съперниците си - кой какво е играл, каква боя е обявил и т.н.

Може ли линк към популярен сайт за онлайн покер ?

п.п. имах предвид "белот"

Редактирано от petko93 (преглед на промените)

Може ли линк към популярен сайт за онлайн покер ?

Заповядай.

Не е трудно, но когато човек не знае какво да търси конкретно нещо и става адски трудно дори невъзможно.

Извинявай ама аз не съм от сбирщината които не знаят как да използват търсачката.

Иначе тази игра на pokerstars не искаше ли пари за да участваш питам защото преди време бях си свалил същото приложение и помня че искаше пари ?

Редактирано от petko93 (преглед на промените)

Не е трудно, но когато човек не знае какво да търси конкретно нещо и става адски трудно дори невъзможно.

Извинявай ама аз не съм от сбирщината които не знаят как да използват търсачката.

Иначе тази игра на pokerstars не искаше ли пари за да участваш питам защото преди време бях си свалил същото приложение и помня че искаше пари ?

Не знам! Не играя покер. Но най-вероятно ще иска, ако искаш да играеш за реални печалби, а не просто за тренинг.

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

...Иначе тази игра на pokerstars не искаше ли пари за да участваш питам защото преди време бях си свалил същото приложение и помня че искаше пари ?...

В Pokerstars може да играеш и с виртуални пари! Има и безплатни турнири, в които пък може да спечелиш истински, както и билети за други по-големи турнири с по-големи печалби ;)

Не е кой знае какво и няма да забогатееш, но си е зарибявка.Преди време играех доста в Pokerstars.

И ако случайно пък спечелиш нещо да знаеш, че трябва да си отвориш сметка там-изплащат се сумите по банкова сметка, или по кредитна, или дебитна карта..... ма това вече е друга бира.

Абееее.....играй за забавление с виртуални пари :)

Не знам! Не играя покер. Но най-вероятно ще иска, ако искаш да играеш за реални печалби, а не просто за тренинг.

Нали белот и покер са различни неща? мисля, че поисках за белот  :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.