Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Щом искаш по лека игра, Total Overdose е доста забавна (до колкото помня) но е бая старичка. Също и Just Cause май не беше лоша. Just Cause 2 така и не съм я пробвал, но съм чувал че е неоптимизирана. Но можеш да пробваш, ако ти върви, мисля че ще е доста по-добра от единичката Публикувано изображение

Иначе, предлагам ти тези игри, защото си казал като Saints Row, която е доста по-екшън ориентирана, не е като GTA. И то са малко нереален екшън. Но така или иначе игра като Saints Row не можеш да намериш друга Публикувано изображение

Относно Total Overdose-благодаря.На мен лично ми изглежда като Saints Row и може би ще ми тръгне без лаг(не знам в момента я тегля).

Колкото до Just Cause-превъртал съм ги и двете и много приличат на GTA.И да знам,че няма да намеря друга като Saints-а,но все пак исках да се доближава и открих това,което търсех и отново много ти благодаря.

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Знаете ли няква игра подобна на тази? Публикувано изображение

Ще ми препоръчате ли някоя игра, която няма да цепи на тази конфигурация:

PC: 945GCM7-F (MS-7507) | Intel Core 2 Duo E7300 | 2 GB DDR2 800 | Nvidia GeForce 7300 LE 128 MB DDR2 OC | HDD: Samsung 750 GB SATA-II

Отлично знам, че видеото е плачевно слабо и да не очаквам игра с перфектно качество, но все пак. :)

Здравейте,

преди години играех игра подобна на Аге of empires, беше характерна с това че имаше някакви елементи подобни на инквизицията (затваряш хора в клетки на площада и др. подобни)

Ще ми препоръчате ли някоя игра, която няма да цепи на тази конфигурация:

PC: 945GCM7-F (MS-7507) | Intel Core 2 Duo E7300 | 2 GB DDR2 800 | Nvidia GeForce 7300 LE 128 MB DDR2 OC | HDD: Samsung 750 GB SATA-II

Отлично знам, че видеото е плачевно слабо и да не очаквам игра с перфектно качество, но все пак. Публикувано изображение

Поне кажи какъв жанр игри предпочиташ. :)

Поне кажи какъв жанр игри предпочиташ. :)

Ами предпочитам нещо като CS, Vice City, NFS и т.н. Само да не е като Age Of Empires и подобни.

Кажете някви страшни игри, които да се играят Multiplayer;COOP

Нещо подобно на gta 4 за 1вия компютър от подписа?

Знаете ли няква игра подобна на тази? Публикувано изображение

Ами пробвай LFS тя е като тази или цялото и име е Leef for speed

А тази твоята как се казва дето си и качил картинката?

Ами пробвай LFS тя е като тази или цялото и име е Leef for speed

А тази твоята как се казва дето си и качил картинката?

LFS го играя от много време и е Live for speed  :)  Това е някаква картинка от VW сайта мислех, че има такава игра смисъл да е толкова реална... 

и да името е така както ти го написа аз съм го позабравил играл съм я преди 1-2 години някъде и я нямам във момента ;)

Euro Tuck Simulator 2 има я във Замунда обаче е със камиони но ви я препоръчвам голям трепач е и има и много фенове ;)

Euro Tuck Simulator 2 има я във Замунда обаче е със камиони но ви я препоръчвам голям трепач е и има и много фенове ;)

Еееее, брат... играл съм я много като излезе даже имам 2 гаража пълни с камиони и шофьори, ама вече не я играя много сякаш ми избяга кефа нещо... заради това търся сега игра с автобуси, ама май нема такава... :D

Ясно чакай да се поразровя във замундата ако изнамеря нещо ще ти го побликувам

Виж си на ЛС

Може ли някой да ми препоръча игра подобна на Warcraft 3 , League of Legends , Dota 1/2 и Starcraft. Играл съм ги всички искам да е стратегия , а не някаква MMORPG като WoW . Някак си в WoW не намирам нищо интересно. Играта ми трябва само в SinglePlayer не ми се играе срещу хора или в отбор с хора.

Редактирано от epicwolfdeath (преглед на промените)

Може ли някой да ми препоръча игра подобна на Warcraft 3 , League of Legends , Dota 1/2 и Starcraft. Играл съм ги всички искам да е стратегия , а не някаква MMORPG като WoW . Някак си в WoW не намирам нищо интересно. Играта ми трябва само в SinglePlayer не ми се играе срещу хора или в отбор с хора.

Overlord - Много забавна и разпускаща игра със елементи на стратегия и приключение. Има и продължение (Overlord 2).

Overlord - Много забавна и разпускаща игра със елементи на стратегия и приключение. Има и продължение (Overlord 2).

Ама на 7-ца ще тръгне ли? Абе кво те питам дай направо да пробвам.  :)

ПП: Тази игра не става, не иска да се дърпа от замундата. :(

Редактирано от epicwolfdeath (преглед на промените)

Да, работи на Windows 7.

Успях да я дръпна и да я стартирам! Уникална е! ПРЕПОРЪЧВАМ Я НА ВСИЧКИ, КОИТО ТЪРСЯТ ИГРА КАТО ТЕЗИ, КОИТО СЪМ ПЕЙСТНАЛ ГОРЕ!!!

Моля препоръчайте ми някоя игра за лаптопа ми с конфигурация intel core i7, GTX 860M 4GB 8 RAM

Моля препоръчайте ми някоя игра за лаптопа ми с конфигурация intel core i7, GTX 860M 4GB 8 RAM

Препоръчайте ми игра с оцеляване, развитие на герой.... Публикувано изображение

Tomb Raider - Доволен съм.

Препоръчайте ми игра с оцеляване, развитие на герой.... Публикувано изображение

Arx Fatalis - страхотна игра е!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.