Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Предполагам самото приложение е напълно легално и безплатно?

Освен това ако например си инсталирам някоя игра с ферма например и същата игра я инсталирам и на blue stacks и я играя на смартфона първоначално и стигам до 10 ниво например и после като вляза в blue stacks и пускам пак същата игра и там ли ще съм 10 level или...?

Да. Легално, не знам дали е, никой не ми е казвал обратното. Безплатно е само за безплатните игри, другите се плащат. Има уроци в ютуб как да я инсталираш, че трябват най-новите драйвъри за видео картата и там има няколко начина за инсталиране. Като цяло приложението е добро, но понякога забива, но това е нормално... :) 

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Процесор: 3000Mhz Intel Pentium 4

Рам Памет: 1GB RAM DDR

Твърд Диск: 80GB HDD

Видео карта: Intel 82865G, 128MB

Мрежова карта: 10 / 100 / 1000

Видеоизход: VGA

Оптично у-во: CD-ROM

Интерфейс: 6x USB 2.0 + 2 front USB --това е по подробно.

Някоя друга...

За тая антика пробвай Live for speed. 

Изглежда няма мобилна версия на играта и това е проблем защото аз целя когато седя на компа да си поддържам фермата на компа, а после когато ставам от компа да мога поддържам фермата от време на време и от смартфона.За други сещаш ли се? Всъщност не знам дали има разлика ако игрите са или не са от тъпия facebook?

Пробвай и Весела ферма мисля, че я бяха направи и за таблети, но може и да греша

Пробвай и Весела ферма мисля, че я бяха направи и за таблети, но може и да греша

Преди играех точно тази игра и беше хубава, но нещо ме отказа от нея. Сега ще проверя дали я има и за андройд.

Моля ако някой знае Hack'n Slash RPG игри от сорта на Diablo, path of exile, titan quest да препоръча някоe по-новичко заглавие което си струва да се играе.

Опитах sacred 2 и dungeon siege 3, но не ми допаднаха особенно заради системата на управление и гаймплея.

Параметрите на машината са:

Intel pentium 2020 - dual core 2,4GHz, 2mb cashe,

8Gb RAM DDR3 1600MHz,

Amd mopbility radeon HD 7650 - 2gb DDR3,

HDD 750Gb 5400об

Благодаря на всички предварително :)

Моля ако някой знае Hack'n Slash RPG игри от сорта на Diablo, path of exile, titan quest да препоръча някоe по-новичко заглавие което си струва да се играе.

Опитах sacred 2 и dungeon siege 3, но не ми допаднаха особенно заради системата на управление и гаймплея.

8Gb RAM DDR3 1600MHz,

HDD 750Gb 5400об

Като гледам игрите които си споменал, много се надявам че само си пропуснал да го напишеш, а не че не си го играл. А ако случайно не си, ВЕДНАГА си тегли Torchlight!!! За препоръчване двойката :D При положение че явно те влекат този тип игри, много ме съмнява да не си я пробвал поне, но знае ли човек :D

8Gb RAM DDR3 1600MHz,

HDD 750Gb 5400об

torchlight, torchlight 2

Като гледам игрите които си споменал, много се надявам че само си пропуснал да го напишеш, а не че не си го играл. А ако случайно не си, ВЕДНАГА си тегли Torchlight!!! За препоръчване двойката :D При положение че явно те влекат този тип игри, много ме съмнява да не си я пробвал поне, но знае ли човек :D

да, имам я инсталирана и просто съм забравил да я упомена, играл съм още fate u fable.

Игрите са точно този тип, но за жалост в последно време жанрът търпи огромен спад от към нови заглавия.

Очаквам и други предложения ако има :)

Редактирано от V.B. (преглед на промените)

Преди играех точно тази игра и беше хубава, но нещо ме отказа от нея. Сега ще проверя дали я има и за андройд.

Пробвай също така и следните обаче са само за компютър не за таблет

Farm Mania

The Farm 

Farrming Simulator

Препоръчайте ми някое RPG. Знам, че има толкова много, но не ми харесва графиката. Графиката да е като на DC Universe Online. ДА НЕ Е КАТО ГРАФИКАТА НА : WOW, Forsaken World, Shaiya, RIFT или др.

Препоръчайте ми някое RPG. Знам, че има толкова много, но не ми харесва графиката. Графиката да е като на DC Universe Online. ДА НЕ Е КАТО ГРАФИКАТА НА : WOW, Forsaken World, Shaiya, RIFT или др.

Щото пък графиката на DC Univerce Online е нещо особено :D Ама както и да е, казал си RPG a си изредил MMORPG-та. Така че ще ти дам веднага 2 предложения за ММОРПГ.

Едното е свързано с пари, но плащаш един път и играеш колкото ти душа иска - Guild Wars 2. Играта е страхотна, и буквално не е като нито едно друго ММО. От начало е много странно докато свикнеш. Но един път навлезеш ли, излизането от играта почва да срава трудно :D Има много подробности около играта, така че ако ти е любопитно, може да прегледаш клипчета или каквото и да е инфо. Също така понякога (за последните 2 месеца 2 пъти) намалят играта на 30лв. Ако някога си гледал нещо на Angry Joe, пък и да не си, най-много може да ти помогне да се зарибиш, неговото ревю на играта.

А другата игра е напълно безплатна, освен ако не искаш да си вземеш XP boost, бонус слотове за герои в акаунта, и разни подобни. И това е Tera Online, която до преди малко повече от година, беше със subscription като WoW-а. Купуваш си играта, и след това продължаваш да си плащаш на месец. Tera-та е също различна от обичайните ММО-та, но е със стандартни по съдържание и начин на изпълнение куестове. Силата на Теra е във бойната система и разбира се е доста добра в графично отношение, въпреки че света на играта не се усеща толкова жив колкото във Guild Wars 2, е обърнато повече внимание в графичните детайли, а не толкова на самия арт.

Щото пък графиката на DC Univerce Online е нещо особено :D Ама както и да е, казал си RPG a си изредил MMORPG-та. Така че ще ти дам веднага 2 предложения за ММОРПГ.Едното е свързано с пари, но плащаш един път и играеш колкото ти душа иска - Guild Wars 2. Играта е страхотна, и буквално не е като нито едно друго ММО. От начало е много странно докато свикнеш. Но един път навлезеш ли, излизането от играта почва да срава трудно :D Има много подробности около играта, така че ако ти е любопитно, може да прегледаш клипчета или каквото и да е инфо. Също така понякога (за последните 2 месеца 2 пъти) намалят играта на 30лв. Ако някога си гледал нещо на Angry Joe, пък и да не си, най-много може да ти помогне да се зарибиш, неговото ревю на играта.А другата игра е напълно безплатна, освен ако не искаш да си вземеш XP boost, бонус слотове за герои в акаунта, и разни подобни. И това е Tera Online, която до преди малко повече от година, беше със subscription като WoW-а. Купуваш си играта, и след това продължаваш да си плащаш на месец. Tera-та е също различна от обичайните ММО-та, но е със стандартни по съдържание и начин на изпълнение куестове. Силата на Теra е във бойната система и разбира се е доста добра в графично отношение, въпреки че света на играта не се усеща толкова жив колкото във Guild Wars 2, е обърнато повече внимание в графичните детайли, а не толкова на самия арт.

Guild Wars 2 е хубава игра. Може и да платя не знам ;д. Тера я знам, много ми харесва, но по време на инсталацията почва да ми сече всичко ;х 

Относно графиката... после се сетих и да добавя за Neverwinter една наистина невероятна игра за мен ! ;) Много добра графика и бойната система е уникална ! За сега ще пробвам отново с Tera. ;)

Относно графиката... после се сетих и да добавя за Neverwinter една наистина невероятна игра за мен ! ;) Много добра графика и бойната система е уникална ! 

За сега ще пробвам отново с Tera. ;)

Neverwinter... даааам. Играта е супер! И пвп-то е супер, и дънджъните са супер, има си и пъзели и всичко. Даже като цяло се замислям дали да не я поразцъкам пак. Обаче имам някакъв странен спомен, че я направиха с платени expansion-и, което за free-to-play игра..... И това по спомени ме спря да я играя. Както и че новия клас Hunter Ranger, го пуснаха с такъв expansion. Но може и нещо да се бъркам, щом в момента не намирам такава информация :D П.П. Даже вече Neverwinter-а се тегли :D

Neverwinter... даааам. Играта е супер! И пвп-то е супер, и дънджъните са супер, има си и пъзели и всичко. Даже като цяло се замислям дали да не я поразцъкам пак. Обаче имам някакъв странен спомен, че я направиха с платени expansion-и, което за free-to-play игра..... И това по спомени ме спря да я играя. Както и че новия клас Hunter Ranger, го пуснаха с такъв expansion. Но може и нещо да се бъркам, щом в момента не намирам такава информация :D П.П. Даже вече Neverwinter-а се тегли :D

Няма такива плащания за expansions :) Hunter Ranger-а е як, и е безплатен. Ако искаш пиши на ЛС, може да разцъкваме ;)

EVE Online, 15 евро месечен акаунт. В зависимост какво играеш, след 3 до 6 месеца можеш да си плащаш акаунта в ингейм кредити. Последно бяха от рода на 500kk ISK.

Препоръчайте ми игри подобни на - Outlast,Amnesia моля да са Survival Horror , а не да имаш оръжие или нещо такова и нека да е страшна. ;) благодаря предварително. 

Ето и моите Параметри

Ram-3GB

CPU-2,8GhZ

Video Card-2GB

Among the sleep пробвай

Търся игра подобна на "warcraft frozen throne", или по точно казано същата тематика, развитие с работни, бойни единици различни раси и т,н абе мелница да става

Търся игра подобна на "warcraft frozen throne", или по точно казано същата тематика, развитие с работни, бойни единици различни раси и т,н абе мелница да става

Starcraft 2?

Tzar, Kartagen и двете се български

Euru Truck Simulator е със камиони не от тази година, но става за волан и е много добра игричка ;)

Търся нещо като играта Rust тоест оцеляване развитие и така.. :)

Виж Top-Seller-ите в Early Access секцията в Steam, има адски много такива игри. За пример давам например 7 Ways to Die, но има и подобна в космоса (Space Engineers).

Търся нещо като играта Rust тоест оцеляване развитие и така.. :)

The forest но по-добре изчакай, че е в алфа още и не е добре положението им.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.