Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Освен нея... Нещо друго? 

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Освен нея... Нещо друго? 

Добре де, ти по-обобщени изисквания не успя ли да поставиш? Кажи поне дали искаш да е онлайн или офлайн... Какво друго ти харесва освен RPG-та и т.н.? Нещо поне, по което да се водим.

Препоръчайте ми игра, в която има Добра и Зла страна и да мога да избера към коя да се присъединя. 

Enclаve стара е но на мен си ми харесва с добра и зла кампания

Онлайн или Офлайн - няма значение. Нещо приключенско, бойно, без FPS и други подобни истории...  

Enclаve 

Изглежда ми добра, ще я пробвам. :)

Heroes 3,4,5,6, Warcraft 3 ,Tzar, Kartagen има и други ама не се сещам сега

Не предполагах, че и аз ще задам въпрос в тая тема вместо да отговарям, но нещо ме тормози постоянно, сблъсквайки се с непознати игри. А именно, дали имат възможност за игра от първо лице или в случая с Crash Time 2,  дали има игра отвътре на автомобила или поне от капака? Гледам е само 2 лева до 14 април, но пък не искам да си пълня библиотеката с ненужни игри, ако няма да я играя заради липса на първо лице. Търсих клипове в интернет, но попаднах само на няколко, при която играта е от второ лице. Никаква друга информация не намирам. Ама как така мислят да продават игри, без подробна информация?sh Time 2

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Кико, мисля, че ТОВА клипче дава отговор на въпроса ти.

Не предполагах, че и аз ще задам въпрос в тая тема вместо да отговарям, но нещо ме тормози постоянно, сблъсквайки се с непознати игри. А именно, дали имат възможност за игра от първо лице или в случая с Crash Time 2,  дали има игра отвътре на автомобила или поне от капака? Гледам е само 2 лева до 14 април, но пък не искам да си пълня библиотеката с ненужни игри, ако няма да я играя заради липса на първо лице. Търсих клипове в интернет, но попаднах само на няколко, при която играта е от второ лице. Никаква друга информация не намирам. Ама как така мислят да продават игри, без подробна информация?sh Time 2

Здравей! Всяко нещо си има първи път ;) Една от играта която ще ти кажа е Live For Speed! Следващата е 3d instructor, тя е руска игра и е много реална! Следващата е много реална... казва се Beam NG..Надявам се да ти помогна :)

Кико, мисля, че ТОВА клипче дава отговор на въпроса ти.

Това го гледах снощи, както и доста други клипове, но не намерих такъв, при който се кара от първо лице. Аз не вярвам на такива "играчи", защото примерно когато аз качвам някой клип, ниокога не карам от второ лице, но това не означава, че играта няма и камера зад колата.  Обаче гледам има игри и по-точно модове за  Crash Time 4 или 5 беше, че забравих, където се кара отвътре. И затова попитах, дали някой знае за двойката, става ли да се кара от първо лице или не.  

Здравей! Всяко нещо си има първи път ;) Една от играта която ще ти кажа е Live For Speed! Следващата е 3d instructor, тя е руска игра и е много реална! Следващата е много реална... казва се Beam NG..Надявам се да ти помогна :)

Ами да започна от там, че първата съм я играл преди доста години. Втората просто съм я пускал за проба, но аз отдавна съм шофьор...24 станаха вече ;)  А тая Beam NG   за сефте я чувам, може и да погледна какво е.  Все пак благодаря!

Това го гледах снощи, както и доста други клипове, но не намерих такъв, при който се кара от първо лице. 

Ако се загледаш по-добре в началните минути на клипчето, ще видиш, че играча превключва за момент в режим "от капака на колата" в режим "от носа на колата". ;)

П.П. Обърни внимание на 1.10 минута от клипчето.

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

Ако се загледаш по-добре в началните минути на клипчето, ще видиш, че играча превключва за момент в режим "от капака на колата" в режим "от носа на колата". ;)

П.П. Обърни внимание на 1.10 минута от клипчето.

Ей сега ще го направя :) Значи може да имам 66-тата си игра от STEAM, което е интересно като цифра, но гледам има хора и с по 300-400 игри. Хващам се на бас, че до Нова Година ще имам доста над 100, ако продължавам така. Снощи уж гледах клипа, днес също превъртях началните кадри, но явно съм пропуснал момента.

Ей сега ще го направя :) Значи може да имам 66-тата си игра от STEAM, което е интересно като цифра, но гледам има хора и с по 300-400 игри. Хващам се на бас, че до Нова Година ще имам доста над 100, ако продължавам така. Снощи уж гледах клипа, днес също превъртях началните кадри, но явно съм пропуснал момента.

Мисля, че това е нормално, но ще дойде момент във който ще се наситиш. Според мен най-правилно е да не купуваш игри които вече си играл и да не купуваш други при положение, че имаш не изиграни във акаунта (освен нали когато има супер голяма далавера).

Мисля, че това е нормално, но ще дойде момент във който ще се наситиш. Според мен най-правилно е да не купуваш игри които вече си играл и да не купуваш други при положение, че имаш не изиграни във акаунта (освен нали когато има супер голяма далавера).

Ами...аз купувам игри, защото често ми се налага да тествам нещо си. Ако ползвам кракнати, обикновено напоследък нито една антивирусна не ми разрешава да ги инсталирам. Освен това се появиха и вируси - миньори, а никак не ми се занимава с тях. Губя си времето просто.  На всичко отгоре в  мен има и 10% съвест, която ме кара да уважавам труда на другите. Нови игри почти не купувам, освен такива на няколко месеца и на промоция. Например много държах на DIRT 3, защото ми е интересна за тест на хардуера, но на практика не можех да я играя, защото някоя антивирусна все пищи. Пищи дори и на БГ пакета.  А тая игра я купих от Пулсар или е-маг, вече не се сещам, за 7-8 лева. Имаше май някаква промоция. Обаче това, което ме накара да си купувам игри е фалита на студиото, създало S.T.A.L.K.E.R. Когато си купих за първи път CoP,  студиото вече бе фалирало. Някак си това ме натъжи, защото за мен това е най-добрата игра с най-добрия мод - Sigerous mod 2.2, Който между другото така и не можах да изиграя по съвсем "компютърни" причини. Та  аз си купих тая игра, защото първо, че ми хареса и второ, че кракнатите от Замунда доста често крашваха. Та такива ми ти работи. Сега търся да си купя още няколко игри за тест и чакам промоции. Аз рядко завършвам някоя игра. За последно завърших без да искам Shadow Warrior  и то не защото толкова исках, а защото тя неочаквано свърши :) А свърши, защото както никога досега, я почнах и изиграх на ниска трудност.  А, да, изиграх най-накрая и Crysis 2  преди 2 месеца, защото тая игра ме ядосваше много преди заради слабия ми хардуер, пък сега ми стана интересно какво е да завърша игра като Crysis 2. За тройката изобщо не става на въпрос, защото почна ли да играя, неминуемо почвам и да тествам това онова. Омръзва ми и я зарязвам. Ама някога и нея ще изиграя, вероятно на ниска трудност, че не ми се занимава с глупости. Нито GRID  съм изиграл, а навремето бях в топ 10 къде ли не по света. Не съм стигнал дори до Tier 3  при GRID 2,  а виждаш, че играя неспирно :P Не съм изиграл  и DIRT 3, но все някога ще го направя. Просто мразя много бързите автомобили и ме нервират последните нива. Абе...навремето се мотаех по няколко месеца на игри като Far Cry 1, но днес има толкова много игри, че шанса да изиграя някоя е минимален. Освен разбира се някоя стара, която знам наизуст. ..

Все пак благодаря за отговорите и препоръките. Аз алкохола и цигарите отказах вече над 3 години, та едни игри ли няма да откажа  като се наложи :P

Обаче това, което ме накара да си купувам игри е фалита на студиото, създало S.T.A.L.K.E.R. Когато си купих за първи път CoP,  студиото вече бе фалирало. Някак си това ме натъжи, защото за мен това е най-добрата игра с най-добрия мод - Sigerous mod 2.2, 

За Сталкер можем да поспорим, кой е най-добрия мод. :P   За мен това е TT2 - убийствен мод, с добра история и страхотен геймплей. На второ място бих поставил мода Ф.О.Т.О.Г.Р.А.Ф. - пак от същите създатели. Сиджероус-а е добър, но (според мен) не може да се мери с първите два.

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

За Сталкер можем да поспорим, кой е най-добрия мод. :tongue2:  За мен това е TT2 - убийствен мод, с добра история и страхотен геймплей. На второ място бих поставил мода Ф.О.Т.О.Г.Р.А.Ф. - от същите създатели. Сиджероус-а е добър, но (според мен) не може да се мери с първите два.

Добре де, ама аз само тоя съм играл :P  Другите или не ми тръгваха или ме отказваха още в началото. Имаше един толкова бъгав, че върху мен се изсипваха милиарди мутанти и а иди че играй. Докато разбера кое как, стигнах до сиво петно в края на картата и...пропаднах. е, дотам бях с мода, макар да бе обещаващ :P

Препоръчайте ми MMORPG игра :) Да си развивам героя, да му купувам/правя брони и оръжия. Нещо като League of Legends, но PVP-то да е намалено

Здравейте, търся игри с хубава графика. Жанра и историята нямат значение. Стига графиката да е като например на Ассасинс креед блек флаг 4. Подкарвам абсолютно всяка една на макс, но не мога да изнамеря такива с хубава графика. Пробвах фифа 14, need for speed rivals, COD Ghosts, LoL, minecraft и rome2 total war, но нито една не ме грабна с графиката си. Ако може да препоръчате други подобни на тези с хубава графика ще съм ви благодарен. ПС Ако може да се играят мулти(пиратски начини), но не е задължително.

Здравейте, търся игри с хубава графика. Жанра и историята нямат значение. Стига графиката да е като например на Ассасинс креед блек флаг 4. Подкарвам абсолютно всяка една на макс, но не мога да изнамеря такива с хубава графика. Пробвах фифа 14, need for speed rivals, COD Ghosts, LoL, minecraft и rome2 total war, но нито една не ме грабна с графиката си. Ако може да препоръчате други подобни на тези с хубава графика ще съм ви благодарен. ПС Ако може да се играят мулти(пиратски начини), но не е задължително.

Battlefield 4 :) макар, че се превърта за 4-ти часа графиката е.... супер!Battlefield Bad Company, Battlefield 3 имат пиратско мулти :)

Редактирано от Djani_Varna (преглед на промените)

Battlefield 4 :) макар, че се превърта за 4-ти часа графиката е.... супер!Battlefield Bad Company, Battlefield 3 имат пиратско мултиБлагодаря ще я пробвам :()

Попринцип мнението ми за хора,които съдят игра по графиката и е много ниско,но този път ще ти помогна.

Пробвай Thief.

Crysis 1,2,3, GRID 2, Metro LL, 2033, NFSShift 1,2, SniperGhostWarrior 2, Race Room Rasing Experience, F1_2013, NASCAR The Game 2013, 2014, Far Cry 3 ( DX11), DIRT 2, 3, Showdown, Dying Light (  вероятно), MXGP, DCS, NextCarGame и вероятно доста други. Тия на мен със сигурност ми харесат, но забелязах, че за да се наслади човек на графиката, трябва и добре настроен монитор. Без него каквито и игри да ти даваме, няма да разбереш нищо. Например аз скоро направих лека промяна в моя монитор и както FC3  ми изглеждаше с добра графика, така сега ми изглежда с много добра и дори отлична, а дори и на Low  детайли има нещо в повече, показвано от монитора. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Crysis 1,2,3, GRID 2, Metro LL, 2033, NFSShift 1,2, SniperGhostWarrior 2, Race Room Rasing Experience, F1_2013, NASCAR The Game 2013, 2014, Far Cry 3 ( DX11), DIRT 2, 3, Showdown, Dying Light (  вероятно), MXGP, DCS, NextCarGame и вероятно доста други. Тия на мен със сигурност ми харесат, но забелязах, че за да се наслади човек на графиката, трябва и добре настроен монитор. Без него каквито и игри да ти даваме, няма да разбереш нищо. Например аз скоро направих лека промяна в моя монитор и както FC3  ми изглеждаше с добра графика, така сега ми изглежда с много добра и дори отлична, а дори и на Low  детайли има нещо в повече, показвано от монитора. 

Относно crashtime 2. Преди около месец един приятел ми даде 90% намаление за играта и си я купих. Много съм доволен от игрицата. Според мен купувай ако още не де :D

Относно crashtime 2. Преди около месец един приятел ми даде 90% намаление за играта и си я купих. Много съм доволен от игрицата. Според мен купувай ако още не де :D

О, взех я още преди да се изпишат всички коментари тук. Все пак е само 2 лева. Аз за кафе на ден пускам в кафемашината 1.20 и дори 1.60.

Препоръчайте ми MMORPG игра :) Да си развивам героя, да му купувам/правя брони и оръжия. Нещо като League of Legends, но PVP-то да е намалено

Може да прегледаш FreeMMOStation. Има видеота от сорта на "Top 10 free MMORPG" и "First Look". По този начин може да добиеш представа за игрите преди да започнеш да ги сваляш/инсталираш.

На мен лично ми допадат AION, Tera и Neverwinter. Първата и втората са по около 25-30 GB, а втората не си спомням точно, но определено беше по-малка като размер.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.