Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Здравейте търся игри за оцеляване с възможност за игра в мрежата (ако има глад,жажда и умора примерно ще е супер )  Ако може без how to survive вече е превъртяна ..жалко че няма стори мод мулти или повече мапове но както и да е ....

Всички от игрите, които ще изброя имат Multiplayer, но изискват закупуване... Повярвай ми, заслужават си. Игри като Rust, DayZ и Minecraft са перфектни избори.

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Препоръчайте ми игра подобна на WoW , опитвал съм ТЕРА и Aion, нещо не ми харесват. Да е онлайн, с нива, да си развивам героя MMORPG.Характеристика на компютъра ми: Процесор- 4ядра по 3GHz8 Рам Имам около 500гб свободни хардВидео карта- NVIDIA , но каква точно не знам. 

Препоръчайте ми игра подобна на WoW , опитвал съм ТЕРА и Aion, нещо не ми харесват. Да е онлайн, с нива, да си развивам героя MMORPG.Характеристика на компютъра ми: Процесор- 4ядра по 3GHz8 Рам Имам около 500гб свободни хардВидео карта- NVIDIA , но каква точно не знам. 

пробвай - Cabal Online 

Някой може ли да ми каже игра подобна на Call of duty ghosts и някоя слабичка като ЦС ,но да е по добра ?

Можете ли да ми препоръчате игра подобна на Ballance и Vertigo, ама да не е много голяма като размер :)

Бихте ли ми препоръчали някоя подобна игра на Call of Duty или Driver: San Francisco?

Процесор Intel Core i3-3110M 2,4 GHz

RAM 8 GB

Видеокарта NVidia GeForce GT 630M (1532MB)

С Windows 7 64 bit съм, ако има значение

Търся една старичка игра сещам се ,че базата на героя беше подземята (канали) и се излизаше през нормални шахти и имаш определена мисия да убиеш някой етц. много екшън и престрелки

И аз си търся нещо подоно на Диабло 2 - Да има сингъл плеър и хубав геймплей .

Пробвaй Neverwinter.

(БЕЗКРAЙНA МAНAAAAAA)

И аз си търся нещо подоно на Диабло 2 - Да има сингъл плеър и хубав геймплей .

Пробвaй Neverwinter.

(БЕЗКРAЙНA МAНAAAAAA)

На мен ми трябва игра подобна на Need for Speed с хубава графика http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/wink.gif

Split Second Velocity

Издирва се една игра в която ти си едно такова човече :

Публикувано изображение

и ходиш и правиш най-различни challenges.Когато бях малък съм я играл, но не мога да се сетя как се казва.. Моля помогнете

Stair Dismount?

Препоръчайте ми игра, подобна на Euro Truck Simulator 2. Може и 1-цата ако е с линк :)

Търся игра подобна на ETERNITY WARRIORS 3 само че за РС. Играта искам да има dungeon-и в които да ме пуска направо или нещо подобно. И ще е по добре да е оффлине.

Ето линк който иска да е види:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glu.ewarriors3

Предложете ми RPG игра, подобна на The elder scrolls :)

The Witcher.

Dragon Age.

Kingdoms of Amalur.

Mass effect.

Дайте някоя игра за теглене за двама с коли (състезание).Абе аз търся една, която я имах изтеглена преди, но сега немога да я открия коя беше дори не си спомням името и. Беше за двама едновременно играят и се състезават, но не другия да е от компютъра, (състезателя) а хора нали де на клавиатурата заедно от различни копчета.мисля че единият играеше с стрелките, а другия от: w,a,s,d.Имаше и нива. Абе много беше яка. Ако някой се сети за подобна игра да пише или пък ако не се сеща да дава примери или линкове за състезателна игра за двама. :))))

Ford Racing 2

Ти говориш глупости. Не разбираш от BMW-та. :DБилдера под прикритие!? Какъв спорт с Fiesta, мой човек. Fiesta е градска кола от А до Б и освен сериозно тунингована - сериозно не й стига мощност в една голяма част от разпространените варианти. Спорт с Fiesta е като мотокрос със Симсон-ки. Нали имам Fiesta. Знам ги колко могат.

Препоръчайте ми игра подобна на:City Car Driving, Test Drive Unlimited или Live For Speed,

;) Благодаря предварително!!

Тоест? Толкова стари, толкова леки, симулатори, нещо свързано с града или?

Най-напред се сещам за TDU2, но тя си иска и по-яка машина с четириядрен процесор.

След това Driver San Francisco - ако ти харесва и екшъна, освен да се разкарваш из града. 

Ако търсиш симулатор то може да погледнеш GTR2+Power And Glory 3.1 - Всякакви състезателни автомобили от 50-те, 60-те, 70-те...

RACE07  с всичките модове - различни пистови шампионати с различни автмобили

RACE ROOM Experience -  безплатна, с възможност за покупки на писти и автомобили. Ако искаш да премериш силите си онлайн, но като времена за обиколка, а не като касапница.

Superstars v8 next challenge - за мен една от най-добрите, защото съчетава симулация с не толкова сложни настройки на автомобила. Също пистови състезания, но без кариера. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

някой, който играе adventure, би ли ми препоръчал забавна adventure игра (без екшън или поне да е малко)

Някоя съвременна нова интересна стратегия ? Нещо в стила на Age of Empires II ,Тцар .. , но да е така с добра графика ми се играе 

Кажете ми някоя игра като Anno, Settlers някоя такава икономическа стратегия в която не всичко се решава с воини. Да строя сгради и произвеждам стоки след това да мога да ги продавам и търгувам с други народи. По-възможност нещо историческо средновековно или от времето на ренесанса както е Anno. Компютъра ми е с Pantium ® Dual-Core CPU E5300,2.60GHz, 2.59ГХц, 1.99 ГБ RAM.

Редактирано от kaloqn_0998 (преглед на промените)

Препоръчайте ми игра подобна на 3D Instructor, че съм на лаптоп и не ми тръгва, а и нямам букса за кормилото  :D

Може ли да ми кажете игри подобна на Warcraft 3 Frolzen tron,Age of imperes,Supreme Commander,Warhammer 40000,total war rome 2,Civilization,c&c generals 2 и Men of war?Много ви моля, играл ам ги вече!!!Публикувано изображение A да най-вече да са подобни на Warcraft 3 Frolzen Tron!!! :shock11:

Може ли да ми кажете игри подобна на Warcraft 3 Frolzen tron,Age of imperes,Supreme Commander,Warhammer 40000,total war rome 2,Civilization,c&c generals 2 и Men of war?Много ви моля, играл ам ги вече!!!Публикувано изображение A да най-вече да са подобни на Warcraft 3 Frolzen Tron!!! :shock11:

Някоя съвременна нова интересна стратегия ? Нещо в стила на Age of Empires II ,Тцар .. , но да е така с добра графика ми се играе 

0 A.D. Безплатна е.

Eдит: Линк.

Редактирано от Sa3ana3a (преглед на промените)

Препоръчайте ми игра в която може да се тунингова колата... Смисъл нещо подобно на Forza Motor Sport 4, но на PC... :) 

Препоръчайте ми игра подобна на Battlefield 3,4, Call of Duty, но да е MMO :v

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.