Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Препоръчайте ми игра подобна на гта.

768MB рам и 64MB видео карта.

Играта да е по-малка от рамта и видео картата :D

Никой няма да ти отговори, прочети правилата на форума.

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Никой няма да ти отговори, прочети правилата на форума.

Къде да ги намеря :)

Препоръчайте ми нещо с бойната техника на Remember Me, Batman (Поредицата), но да е MMO. 

Препоръчайте ми нещо с бойната техника на Remember Me, Batman (Поредицата), но да е MMO.

Това е едно от най-точните предложения, които се сещам за момента.
Иначе виж и тези :

Редактирано от An0n (преглед на промените)

Търся игри с коли и някакво подобие на CS за 2рия компютър от подписа ми.

Търся игри с коли и някакво подобие на CS за 2рия компютър от подписа ми.

Виж пост #698 в тази тема за подобни на Counter-Strike.. А за първото искане виж това : Street Racing ..

Виж пост #698 в тази тема за подобни на Counter-Strike.. А за първото искане виж това : Street Racing ..

Още предложения за игри с коли, които да са за по-слаб компютър? Идеята ми е да я подкарам на по-високи настройки, а не на Low.

Редактирано от ComerciaL (преглед на промените)

Здравейте. Търся си някоя много завладяваща и интересна игра. Една от любимите ми игри от която не успях да се отлепя беше Max Payne. Жанра няма значение , мислих си за F.E.A.R , но нещо не съм убеден , че ще ми хареса достатъчно. Почвал съм доста игри , но така и не ме грабват , че да ги играя до края , една от скорошните такива беше Driver:San Francisco. Няма значение колко ще е тежка играта.Ако имате някакви идеи , ще съм благодарен :) Поздрави.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
препоръчайте ми някоя игра с ужаси.856 RAM ,1,75Ghz(тръгват и 2,128 Video

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Suffering_(video_game)

Редактирано от s0Ldi3r (преглед на промените)

Още предложения за игри с коли, които да са за по-слаб компютър? Идеята ми е да я подкарам на по-високи настройки, а не на Low.

Аз ти дадох линк към класация на всички игри с коли от този сайт. Има от 1999 година, че и по-стари. Ясно се вижда колко задълбочено си погледнал, а и тъй като искането ти е лишено от всякаква конкретност, то трябва сам да си прецениш кое е за теб.  

препоръчайте ми някоя игра с ужаси.856 RAM ,1,75Ghz(тръгват и 2,128 Video

Лично аз не познавам себеуважаващ се "horror" фен, който да не е играл "Silent Hill" (и да не я почита) така че най-добре от там да се започне :
Също гледам, че на "Amnesia" и "Slender" се радват хората, но не знам вече там как е положението с хардуерните изисквания. System Shock 2 е нещо, което трябва да играеш (ако не си).

Здравейте. Търся си някоя много завладяваща и интересна игра. Една от любимите ми игри от която не успях да се отлепя беше Max Payne. Жанра няма значение , мислих си за F.E.A.R , но нещо не съм убеден , че ще ми хареса достатъчно. Почвал съм доста игри , но така и не ме грабват , че да ги играя до края , една от скорошните такива беше Driver:San Francisco. Няма значение колко ще е тежка играта.Ако имате някакви идеи , ще съм благодарен :) Поздрави.

To make any kind of sense of it, I need to go back three years. Back to the night the pain started. Дълбоко се надявам под "Max Payne" да визираш всички игри, а не само третата. Не че беше лоша просто .. всичко започва далеч преди това. Аз лично първоначално имах.. морални проблеми с Max Payne 3. В смисъл, че малко се губи стилът и ноар усещането от предните две. Но в прогресия нещата се подобряват. Тъй като е малко трудно така да се препоръча игра и като цяло е адски субективно - аз бих препоръчал "Kane & Lynch". Някак си винаги съм я асоциирал с "Max Payne". Според критиците както "Kane & Lynch: Dead Men" така и "Kane & Lynch 2: Dog Days" не са много сила. Дават им някакви 3/5. Не знам. Аз лично много харесах и двете. В плота показват моменти, които иначе другите игри просто игнорират, защото не са подходящи за малките дечица. Постоянно имаш едно деструктивно чувство, понякога лек психотизъм. Краят на втората беше малко .. ще го видиш.
И ако тръгнеш да гледаш ревюта, особено на втората - най-вероятно ще те откажат. Много я плюят. Така че по-скоро направо я пробвай. Също се сещам за Wanted: Weapons of Fate.. И тука вече хората ще кажат "Тоя само бози раздава днеска" .. И може би да, но имаше интересни моменти в играта, така че ..
И за финал нещо по-тотално : Hitman Absolution

Препоръчайте ми MMO с многообразие от сили. (Fire, Ice, Earth, Celestial, Darkness, Impulse etc.) 

Без : WOW, Champions Online, DCUO, RIFT, Vindictus, Neverwinter|

Препоръчайте ми MMO с многообразие от сили. (Fire, Ice, Earth, Celestial, Darkness, Impulse etc.) 

Без : WOW, Champions Online, DCUO, RIFT, Vindictus, Neverwinter|

По начина по който аз го разбирам - реално повечето MMO'та използват всички тези елементи като .. Elemental Damage/Attack. Героите, които се бият от близо, обикновено ги имат или към част от скила (+ 5% Fire Dmg.) или като някакъв камък или ъпгрейд, който си слагат в скила или в определена броня. Магьосниците, като повелители на земята, огъня и прочие, доста често са изградени около тези елементи. Магии само с водна основа, огнена или елементалист, който има процент от всичките в даден спел.

Това го има в .. 93 % от всички MMO'та, които са поне малко фентази ориентирани. Аз съм малко "пенсиониран" от този жанр и ще карам по спомен, но ..

В Path of Exile го има това. Най-ясно се личи, ако избереш вещица или темплар. Само където там хубавият билд е строго целенасоченият билд и рядко съм виждал някой да смесва огън с лед, а тях пък с електричество и прочие.

Останалите заглавия само ще ти ги изредя, че не ми се занимава за всеки да давам клипове и инфо : Rappelz, Everquest 2, Perfect World, Sun Online, Rohan, C9, DDO , Runes Of Magic, Cabal Online, LOTRO, Forsaken World, AllOds,

По начина по който аз го разбирам - реално повечето MMO'та използват всички тези елементи като .. Elemental Damage/Attack. Героите, които се бият от близо, обикновено ги имат или към част от скила (+ 5% Fire Dmg.) или като някакъв камък или ъпгрейд, който си слагат в скила или в определена броня. Магьосниците, като повелители на земята, огъня и прочие, доста често са изградени около тези елементи. Магии само с водна основа, огнена или елементалист, който има процент от всичките в даден спел. Това го има в .. 93 % от всички MMO'та, които са поне малко фентази ориентирани. Аз съм малко "пенсиониран" от този жанр и ще карам по спомен, но ..

В Path of Exile го има това. Най-ясно се личи, ако избереш вещица или темплар. Само където там хубавият билд е строго целенасоченият билд и рядко съм виждал някой да смесва огън с лед, а тях пък с електричество и прочие. Останалите заглавия само ще ти ги изредя, че не ми се занимава за всеки да давам клипове и инфо : Rappelz, Everquest 2, Perfect World, Sun Online, Rohan, C9, DDO , Runes Of Magic, Cabal Online, LOTRO, Forsaken World, AllOds,

А някои които са в днешно време (Като DCUO)

А някои които са в днешно време (Като DCUO)

Best Games - Battlefield 4,Call of Duty Ghost,Assassin's Creed Black Flag,Watch Dogs,Tom Clancy,GTA 5 - това са най-готините игри ! ;д

Аз се сетих за тая:

Тази я имах на сегата едно време и много се зарибявах. Разбира се като ми писнеше да играя Mortal Kombat...

Препоръчайте ми игра , подобна на Left 4 Dead. Да е нещо като Сериозния Сам само че пълно със зомбита, където вървиш и пуцаш по зомбита с единствената цел да оживееш и екранът да става червен от кръв. А, да, и да си сам, а не в компанията на трима идиоти, които се сещат да действат само ако ти се помръднеш и естествено чакат първо ти да умреш. И трите Сериозни Самове съм ги играл, ХЛ2 - също и искам различно заглавие със зомби тематика, но такова явно няма. Само не ми казвайте L4D1 & L4D2, защото тия педровци от Валве още ги псувам.

Препоръчайте ми игра , подобна на Left 4 Dead. Да е нещо като Сериозния Сам само че пълно със зомбита, където вървиш и пуцаш по зомбита с единствената цел да оживееш и екранът да става червен от кръв. А, да, и да си сам, а не в компанията на трима идиоти, които се сещат да действат само ако ти се помръднеш и естествено чакат първо ти да умреш. И трите Сериозни Самове съм ги играл, ХЛ2 - също и искам различно заглавие със зомби тематика, но такова явно няма. Само не ми казвайте L4D1 & L4D2, защото тия педровци от Валве още ги псувам.

Три заглавия за точно това, което си описал :
https://www.youtube.com/watch?v=oyHqukoea_c Ако имаш суицидни мисли:
Нямам особено мнение тук. Но подозирам, че ще е ужасяващо зле:
Sniper Elite: Nazi Zombie Army за мен е по-скоро зомби мод към играта. А като говорим за такива, виж това видео:
Нещо по-MMO ориентирано:
https://www.youtube.com/watch?v=q7xQHmP3J5A Нещо от трето лице:
И още три заглавия за идеята: The Walking Dead - тотален 'must play'. 10/10 от мен. Но "пуцането" не е много застъпено тук.. State of Decay - отново тотален 'must play'. PC версията си има своите проблеми, но.. заслужава си. How to Survive - За фенове на този стил на игра - задължително. За останалите .. може и да пропуснат. И изобщо в днешно време само игри със зомбита да иска някой..

От всичките тия клипчета ще сваля само Dead Island и Dead Rising 2. А, да - и Килинг Флоор. За другите мога само да кажа - are you f*cking kiddin' me?

Стейт ъф Дикей изглежда абсурдно, още повече, че мразя 3rd person зомби игри (освен, ако не трябва да газиш зомбита - тогава може) и тъкмо това е причината винаги да съм ненавиждал поредицата "Заразно зло". Докато не я направят FPS - "Заразно зло" няма да се вясне на този компютър. А "How to survive"... по-добре Титан Куест, отколкото това.

И все пак - мерси за труда да ми отговориш. :)

Функцията "are_you_fucking_shitting_me();" беше предефинирана още от условието, съчетаващо конструкторите "пуцаш" и "зомбита"...

Препоръчайте ми MMORPG игра за слаб компютър (Като WoW Lich King)

Ориентировъчен хардуер (процесор, рам, видео карта) и какво искаш да правиш в това MMORPG т.е. какво се изисква от него.

Препоръчайте ми игра подобна на Prince of Persia.

Рам:768,Видео Карта:64мб,Процесор:Intel Pentium D 347 3.6ghz

Изискванията на играта да са по-малки от рамта и видео картата. :D

Препоръчайте ми игра подобна на Prince of Persia. Рам:768,Видео Карта:64мб,Процесор:Intel Pentium D 347 3.6ghz Изискванията на играта да са по-малки от рамта и видео картата. :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.