Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Търся игра подобна на "warcraft frozen throne", или по точно казано същата тематика, развитие с работни, бойни единици различни раси и т,н абе мелница да става :)

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Търся игра подобна на "warcraft frozen throne", или по точно казано същата тематика, развитие с работни, бойни единици различни раси и т,н абе мелница да става :)

7 Games Like Warcraft 3 - за да става мелница. Иначе аз препоръчвам Rising Kingdoms :

Функцията "are_you_fucking_shitting_me();" беше предефинирана още от условието, съчетаващо конструкторите "пуцаш" и "зомбита"...

Не бих казал, че едното предопределя другото. Dead Island е почти това, което исках - красива графика с интересен геймплей и кървища. Още съм едва на Chapter 3, ама се надявам докрая да ми дадат и стрелящо оръжие, че да стане по-интересно.

За човека който търси игри подобни на wc3! - Легионите на мрака е много интересна игра. Преди доста години от "ем тел" я бяха пуснали за 20 лв. "намалена" от 60 лв. като идваше с план.Аз бях на 7-8 години тогава и нашите ми я взеха и ми беше доста интересна! Сингъла е хубав също, но клипче няма да слагам, има си гуугъл ;). А ако търсиш игри които наподобяват wc3 по map editora , Starcraft 2 е добър избор, защото там също има отклонения от развитето и има разни мини игри , моби , ТД-та и др.

Търся игра подобна на хирос 3. Само че да не е някоя от следващите те части :)

Препоръчайте ми MMORPG подобно на WoW Wrath of The Lich King, което няма да цепи на 896 MB RAM 256 MB Видео и процесор AMD Sempron LE-1150 2.01 GHz

Препоръчайте ми MMORPG подобно на WoW Wrath of The Lich King, което няма да цепи на 896 MB RAM 256 MB Видео и процесор AMD Sempron LE-1150 2.01 GHz

Пробвай тези с минимални видео настройки. Теоретично са доста "по-леки" от WoW.

Търся игра подобна на хирос 3. Само че да не е някоя от следващите те части :)

Виж всички с името King's Bounty :
Също Disciples
А ако търсиш нещо MMO ориентирано :
Лично аз съм фен на Shadowrun Returns, но тя си е доста киберпънк ориентирана и няма да намериш елементи от фентъзи света на Heroes.
А за нещо по.. "old school" мисля, че "Age of Wonders" ще дойде добре.

Редактирано от An0n (преглед на промените)

Препоръчайте ми игра като Marvel Heroes.

Препоръчайте ми игра от жанра FPS или 3rd person shooter с хубава графика години от 2010 нагоре до сега. 

П.П с як сингъл плеър 

Редактирано от Intel™ Boy (преглед на промените)

Препоръчайте ми игра от жанра FPS или 3rd person shooter с хубава графика години от 2010 нагоре до сега. 

П.П с як сингъл плеър 

Firefall е едната, а другата е Warhammer 40k.Не знам какъв им е сингъла и изобщо ако 1-вата има сингъл , но ги водят хубави игри а втората я хвалят за сингъла до колкото аз знам! ;)

Благодаря за предложенията но са бъкани с фантастики магии и такива игри не ми допадат много. Търся нещо което се приближава повече до реалноста 

Благодаря за предложенията но са бъкани с фантастики магии и такива игри не ми допадат много. Търся нещо което се приближава повече до реалноста 

В такъв случай виж следните заглавия : Mass Effect 1,2,3 ; Dead Space 1,2 ; Tomb Raider ; Lost Planet 1,2 ; Gears of War 1,2 ; Max Payne 1,2,3 ; Just Cause 2 ; GTA 4 ; Resident evil ; Red Faction Guerilla.Всички имат хубав сингъл плейър до колкото знам.Най-реалистичната към 2013г. е играта Max Payne 3 , след това Just Cause 2,GTA 4, след това Tomb Raider а другите се намират в бъдещето , прегледай ги всички игри и си избери!

gta 4 ест. съм я врътнал та голям фен съм им на гта-тата. макс пейна 1 и 2 също, 3ката ми се инсталваше 3 часа и след това нетръгна даже не ми даде и да я изтрия. другите ще ги прегледам 

Редактирано от Intel™ Boy (преглед на промените)

Здравейте, може ли някой да ми препоръча игра подобна на GTA 4 и на World Racing 2.

Ако може да е с коли и да е по-реалистична.

Благодаря, предварително!!!

Здравейте, може ли някой да ми препоръча игра подобна на GTA 4 и на World Racing 2.

Ако може да е с коли и да е по-реалистична.

Благодаря, предварително!!

Игри като GTA : Just cause 2 , L.a. noire , Mafia 1,2 , Saints Row 3,4

Игри като GTA : Just cause 2 , L.a. noire , Mafia 1,2 , Saints Row 3,4

Мерси ще пробвам Just cause 2 другите не ме влечът, но ако се сетиш за още пиши.

Някой може ли да ми каже кога излизат игрите Watch Dogs и GTA 5 за PC.

Благодаря предварително!

П.П с як сингъл плеър 

Поредицата S.T.A.L.K.E.R. и особено горещо препоръчвам модовете на играта, които често пъти са по-добри от самата поредица.

Аз лично по-добър FPS не съм играл (а съм изиграл много нещо), а за по-якия геймплей гарантирам, че няма да намериш друга такава като нея!

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

Препоръчайте ми игра като Marvel Heroes.

Не си казал кой аспект търсиш. Ако е "diablo" стилът на игра - тук мисля, че всеки може да изреди поне 10 заглавия от които най-травиалното ще е нали Diablo III, а като нещо по-функционално може да посочим Path of Exile.Обаче някак си ми се струва, че работата повече клони към героите на Marvel и DC. А в този случай вече стила на игра тотално се променя. Имаме MMO Action RPG като DC Universe. Имаме MOBA като Infinite Crisis (още бета). Имаме доста добри серии с Batman и името Arkham в тях. Имаме Deadpool екшън игра. Имаме и някакъв шутър под името Gotham City Impostors. Имаше и City of Heroes, обаче я затвориха преди време. И още се сещам за Champions Online, обаче DC Universe за мен е много по-добър избор. Има и някакви Spiderman опити за игри, но те са доста леш... и да. 

Някой може ли да ми каже кога излизат игрите Watch Dogs и GTA 5 за PC. Благодаря предварително!

За Watch_Dogs бях писал една тема преди и до колкото помня тогава я отложиха за лято 2014 (Q2 2014).За GTA V PC се говори някъде средата на 2014 и това е напълно неофициална информация. Аз предполагам, че имат някаква маркетингова политика, която иска да 'изтласка' максимално повече легални копия за конзоли, основавайки се на липсата на информация за PC версия и "страха" на хората, че ако чакат нищо няма да получат. Обаче може и реално нищо да не получат тъй като Rockstar са си лакоми като цяло и всички помним до какво ги доведе това с GTA IV PC и "непробиваемите защити" и един куп "DRM" простотии.

Бихте ли ми препоръчали игра FPS шутър да не е само CoD ghosts i battlefield 4 тъй като все още не мога да ги подкарам, до колкото Cod съм ги превъртял всичките както и МоХ 2010 Освен warfighter но ме съмнява и нея да подкарам , бихте ли дали други мнения освен тези , а да не е и ЦС. ... :D 

Бихте ли ми препоръчали игра FPS шутър да не е само CoD ghosts i battlefield 4 тъй като все още не мога да ги подкарам, до колкото Cod съм ги превъртял всичките както и МоХ 2010 Освен warfighter но ме съмнява и нея да подкарам , бихте ли дали други мнения освен тези , а да не е и ЦС. ... :D

Urban Terror , Crossfire , Wolf team ( интересното тук е,че близкият бой не е с ножове ами с вълци ) , Tom Clancy игрите , Team Fortress 2 , Tribes Ascend , S4 League ( Не е ФПС ама е забавна игричка ) , Borderlands , Half Life , Bioshock , Bulletstorm , Wolfenstein ( поредицата наподобява първоначалните заглавия на COD където атмосферата е военна и имаш чувството ,че си там ) , Sniper Elite. Хайде стиха толкова , писал съм всичко което ми хрумне , но това са игри които съм играл и знам ,че са хубави! Със сигурност има още ако не ти стигат търси в Гуугъл "FPS"!

Бихте ли ми поръчали една огромна пица :D Шегувам се!! :D  Сега сериозно  :speak: Бихте ли ми препоръчали игра подобна на Defcon! Благодаря предварително!

Редактирано от petko93 (преглед на промените)

Здравейте може ли да ми препоръчате игра подобна на Crysis 3,COD mw2 ,battlefield 3 (ако може не предлагайте други версии на споменатите игри защото съм ги цъкал всичките :) )

Здравейте може ли да ми препоръчате игра подобна на Crysis 3,COD mw2 ,battlefield 3 (ако може не предлагайте други версии на споменатите игри защото съм ги цъкал всичките :) )

Приятел , в предишните 10 поста има поне 10 игри които търсиш.Хайде моля те уважи труда на другите колкото и да е малък и прегледай поне 3-4 от последните постове преди да попиташ.А ако си ги прегледал ни информирай, че си и че не ти харесват и търсиш други.Аз съм сравнително нов в този форум и съм задал доста въпроси и са ми помогнали и затова сега аз гледам някак да помогна на други, но аз винаги си преглеждах други теми преди да публикувам моите.....Та към исканията ти : Изредил си всички "AAA" игри който са рекламирани по цял свят.Това са игрите които търсиш и други от тяхната класа няма.Такъв жанр игри има много и по нагоре са дадени примери , ето и още един : Planetside 2 

Мерси ще пробвам Just cause 2 другите не ме влечът, но ако се сетиш за още пиши.

Някой може ли да ми каже кога излизат игрите Watch Dogs и GTA 5 за PC.

Благодаря предварително!

Сетих се за още : APB Reloaded и Secret World.Тези игри са като ГТА, но са мултиплейър. APB Reloaded е много добра игра и е безплатна (преди беше платена) а другата си е платена (30 евро)!

Редактирано от Светозар (преглед на промените)

Здравейте , може ле да ми препоръчате игра като Live For Speed. Да се кара с мишка, но да има например свободно каране и да си караш из града.

Здравейте , може ле да ми препоръчате игра като Live For Speed. Да се кара с мишка, но да има например свободно каране и да си караш из града.

Каране с мишка не мисля,че ще намериш подобна игра.Свободно каране - NFS Most Wanted,Undercover,Underground 1/2,World , Flatout 2 до някаква степен, Colin Mcrae 2.0, Fuel , Burnout Paradise , Crash Time 3 , Test Drive Unlimited , World Racing 2 , Euro Truck Simulator 2

Мисля ,че тези ти стигат въпреки ,че ме пита на ЛС и аз ти отговорих и там....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.