Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Идея за някоя игрица, в която ти можеш да си правиш колата? Нещо като НФС 2 и Стрийт Лийгъл Рейсинг. Не искам игра, в която да следиш някакви стрелки по пътя. Грид 1 и 2 също съм ги играл. Ако се сетите за нещо споделете.

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Идея за някоя игрица, в която ти можеш да си правиш колата? Нещо като НФС 2 и Стрийт Лийгъл Рейсинг. Не искам игра, в която да следиш някакви стрелки по пътя. Грид 1 и 2 също съм ги играл. Ако се сетите за нещо споделете.

Street Racing Syndicate

Едно време Lada Racing Club много беше "бум" точно от към тази идея. Поне докато излезе играта и видяхме реално за каква става въпрос, но ..

Днес седнах на компа на сина,за да видя какви игри има и много се зарибих с тази-"WRC 3 FIA World Rally Championship". Направена е перфектно за кормило-има някакъв driving assistant,който ти води волана в завоя и после контрира-супер;графиката също е добра.Препоръчвам я.

Редактирано от johny01 (преглед на промените)

Дайте ми игра подобна на Need for speed world пак така състезателна мултиплеар задължително :) благодаря предварително и ако може да не е през някакви програми като хамачи гарена или тънгал но ако няма такава и с тях става :)

Дайте ми игра подобна на Need for speed world пак така състезателна мултиплеар задължително :) благодаря предварително и ако може да не е през някакви програми като хамачи гарена или тънгал но ако няма такава и с тях става :)

The Crew е точно такава, но има още време за нея..
А до тогава : Drift City: Online Racing Game
HEAT Online
APB Reloaded (GTA елементи)

Търся игра в която сам да си построиш основното оръжие/кола/предмет и да го изполваш.Не майнкрафт! :Д

Търся игра в която сам да си построиш основното оръжие/кола/предмет и да го изполваш.Не майнкрафт! :Д

Игрите, които предоставят такава възможност все още са ориентирани само около voxel модела, поради текущите ограничения на технологията. Тук визирам Volumetric Picture Element т.е. всичко в квадрати тип лего (или Minecraft). Има интересни писания по тази тема, както и за това моделиране и може да ги погледнеш, ако реално си фен на създаването на напълно уникални обекти. Другият вариант е игра с комплексна структура, където група елементи могат да се разглобяват на фундаментални части и комбинират в X случаи. Тук също имаме лимитация, тъй като текстурите и модела трябва да е предварително изготвен, като така играча получава илюзията, че създава нещо оригинално, а то просто е един вариант от 3246 възможна схема (примерно). Тук често срещан пример са игрите с коли, където може да слагаш различни части. Но точно това което ти искаш .. освен да си свалиш един Developer Kit за дадено заглавие и сам да вземеш да си създаваш модели и текстури. Ако имаш знанията нали. Но това е по-скоро вид креативен процес, отколкото какъвто и да е геймплей. Такава дейност е характерна за повечето моддинг общества за различни видове игри.

Търся игра, която да прилича на Warlock (мод-а за Warcraft 3).

Търся игра, която да прилича на Warlock (мод-а за Warcraft 3).

Пробвай Bloodline Champions

Пробвай Bloodline Champions

Знам я нея. Търся друга. И не колкото до бой и меле-та, а магии от разстояние.

Препоръчайте ми игра подобна на Wolfenstein no da e leka.CPU-1.4Ghz,2 Gb RAM

Call of Duty:Modern Warfare,BATTLEFIELD,Medal of Honor

Call of Duty:Modern Warfare,BATTLEFIELD,Medal of Honor

Мерси. А имаш ли нещо подобно на Fear?

Препоръчайте ми игра подобна на Wolfenstein no da e leka.CPU-1.4Ghz,2 Gb RAM

Мерси. А имаш ли нещо подобно на Fear?

П.П. Не съм спазвал хардуерните ти изисквания.

Редактирано от An0n (преглед на промените)

П.П. Не съм спазвал хардуерните ти изисквания.

Има някой игри дето може да ми тръгнат ама едва ли

Явно си играл "Return to Castle Wolfenstein", тъй като новия "Wolfenstein: The New Order" също няма как да ти тръгне. В този случай:
Като F.E.A.R.: First Encounter Assault Recon - първата от серията: https://www.youtube.com/watch?v=6VOJOnvvuRw

Пробвай Left 4 Dead,не е точно като феар,но ще ти допадне

Препоръчайте ми нещо като Euro Truck Simulator, смисъл да е някаква с автомобили, но да не се състезаваш и задължително да може да се играе 1st person (да се вижда отвътре)

Препоръчайте ми нещо като Euro Truck Simulator, смисъл да е някаква с автомобили, но да не се състезаваш и задължително да може да се играе 1st person (да се вижда отвътре)

18 Wheels of Steel (цялата серия)
Не си конкретизирал какви точно "автомобили", затова давам подобни на "Euro Truck".

18 Wheels of Steel (цялата серия)

Не си конкретизирал какви точно "автомобили", затова давам подобни на "Euro Truck".

А има ли някоя такава с коли ?

А има ли някоя такава с коли ?

Малко реалистичната идея се губи. С камиони е ясно какво се превозва. С леки автомобили, най-много да е в стил "The Transporter" с превозване на хора нелегално или престъпници след обир. Което всъщност хич няма да е лоша идея за гейм дизайн, но след самото имплементиране пак ще е един вид състезание. Особено в частта където превозваш престъпници и те гони полицията. Затова и доста игри имат част от тях с такава механика, но цяла игра само за това .. едва ли. Wheelman е някаква такава измищльотина, но определено не се доближава много до това, което търсиш.
А за повече свобода : Test Drive Ultimate (тук някакув се прави на "transporter")
Може би ако леките автомобили имат ремаркета.. но това по-скоро ми звучи като мод или просто част от някоя игра, която има и камиони, но не и отделно заглавие. П.П. Също погледни това и наблегни на нещата които се споменават за "FUEL". Реално не знаех, че се води най-голямата игра създавана някога. Наскоро излезе една карта на GTA V - трябва някой да ги сравни да видим дали са я задминали.
П.П. 2 - Сравних ги. FUEL все още е една от най-големите игри: Картата на FUEL - 5,560 Square Miles (14,400 km²) Картата на GTA V - 49 Square Miles (127 km²)

Малко реалистичната идея се губи. С камиони е ясно какво се превозва. С леки автомобили, най-много да е в стил "The Transporter" с превозване на хора нелегално или престъпници след обир. Което всъщност хич няма да е лоша идея за гейм дизайн, но след самото имплементиране пак ще е един вид състезание. Особено в частта където превозваш престъпници и те гони полицията. Затова и доста игри имат част от тях с такава механика, но цяла игра само за това .. едва ли. Wheelman е някаква такава измищльотина, но определено не се доближава много до това, което търсиш.

А за повече свобода : Test Drive Ultimate (тук някакув се прави на "transporter")
Може би ако леките автомобили имат ремаркета.. но това по-скоро ми звучи като мод или просто част от някоя игра, която има и камиони, но не и отделно заглавие. П.П. Също погледни това и наблегни на нещата които се споменават за "FUEL". Реално не знаех, че се води най-голямата игра създавана някога. Наскоро излезе една карта на GTA V - трябва някой да ги сравни да видим дали са я задминали.
П.П. 2 - Сравних ги. FUEL все още е една от най-големите игри: Картата на FUEL - 5,560 Square Miles (14,400 km²) Картата на GTA V - 49 Square Miles (127 km²)

Test Drive Unlimited си я изтеглих днес, но как да играя онлайн ? с GameRanger или с онлайн профил, защото с онлайн профил не ми тръгва :(

П.П. Wheelman я превъртях :D Яка игрица

Редактирано от Power Boy (преглед на промените)

Test Drive Unlimited си я изтеглих днес, но как да играя онлайн ? с GameRanger или с онлайн профил, защото с онлайн профил не ми тръгва :(   П.П. Wheelman я превъртях :D Яка игрица

Използвайки "изтеглих" вместо "закупих" повече клони към това да си свалил пиратски релийз, отколкото да си изтеглил дигитално закупено копие. В този случай не знам изобщо дали е възможно да я играеш онлайн. Даже помня, че в начало имаше проблеми дори с офлайн подкарването и при пиратските варианти.

Явно си играл "Return to Castle Wolfenstein", тъй като новия "Wolfenstein: The New Order" също няма как да ти тръгне. В този случай:

Като F.E.A.R.: First Encounter Assault Recon - първата от серията: https://www.youtube.com/watch?v=6VOJOnvvuRw

За Wolfenstein позна,както и за F.E.A.R.,а Undyng я превъртях,а Painkiller е мноо тъпа игра

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.