Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Търся игра подобна на Call of duty и Battlefield , да е мultiplayer. Благодаря предварително! :)

А това е конкретно за мултиплеъра:

Редактирано от An0n (преглед на промените)

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

А това е конкретно за мултиплеъра:

Мерси ! спрях се на медал оф хонор . :)

Търся подобна игра на Knights of Honor и Age of Empire, благодаря предварително.

Търся подобна игра на Spin Tires, но без поредицата Полний привод ако може.

Търся подобна игра на Knights of Honor и Age of Empire, благодаря предварително.

За Age of Empire- Stronghold Crusader, Empire Earth

Редактирано от rado99 (преглед на промените)

препоръчайте ми игри Като тези двете : Call of roma и Ministry of War обаче да са на Български език.

препоръчайте ми игри Като тези двете : Call of roma и Ministry of War обаче да са на Български език.

С тези изисквания нямаш голям избор :

Български преводи на игри - Adventurers Community

Обаче аз не виждам игра, подобна на твоите, да е преведена там.

Препоръчайте ми игри подобни на Twisted Metal 2 (за PS е по принцип серията, но тази беше издадена и за PC) и Carmageddon II, които да са след 2006-2007 година за да са с прилична графика. Благодаря предварително.

Препоръчайте ми игри подобни на Twisted Metal 2 (за PS е по принцип серията, но тази беше издадена и за PC) и Carmageddon II, които да са след 2006-2007 година за да са с прилична графика. Благодаря предварително.

Препоръчвам в този ред:

Извинявай, но може ли да предложиш някоя друга игра като ScarFace, защото тя ми цепи... Благодаря предварително.

Редактирано от ComerciaL (преглед на промените)

Извинявай, но може ли да предложиш някоя друга игра като ScarFace, защото тя ми цепи... Благодаря предварително.

The Godfather е такава (или по-скоро в стил Mafia), но май изисква дори по-добър хардуер от ScarFace :
True Crime: NYC - водят я с идеи от GTA и MaxPayne, но да кажем, че е подобна на ScarFace..
Истинската алтернатива на ScarFace e GTA Vice City. Или по-скоро в обратен ред, че Vice City излезе първа. Но нея няма как да не си я играл..

Препоръчайте ми игра, подобна на DarkSiders. Пак да има такива мелета и разбира се, интересна история, яки босчета и другите неща, нормални за една екшън-приключенска игра. Благодаря предварително!  :)

Редактирано от Ludaka55 (преглед на промените)

Препоръчайте ми игра, подобна на DarkSiders. Пак да има такива мелета и разбира се, интересна история, яки босчета и другите неща, нормални за една екшън-приключенска игра. Благодаря предварително!  :)

Аз се сещам за две серии от игри, които са предшественици на Darksiders The Devil May Cry Wiki Legacy of Kain Wiki Иначе с доста изключения, "Kingdoms of Amalur" може да ти допадне (клони към Darksiders II)

Аз се сещам за две серии от игри, които са предшественици на Darksiders The Devil May Cry Wiki Legacy of Kain Wiki Иначе с доста изключения, "Kingdoms of Amalur" може да ти допадне (клони към Darksiders II)

Мерси! Може бе ще започна The Devil May Cry..

Игра като Deadpool.Пълен тъпизъм :Д (хумористична)

Няма как да не отбележим Saints Row
Освен нея обаче в момента не се сещам за нищо друго..

Играл съм я , също и duke nukem ...

В стил FPS - Duke Nukem, разработчици като "People Can Fly" имат две такива заглавия. По-сериозното е Bulletstorm
А малко преди излизане на PC демото му, бяха пуснали една пародия на Call of Duty, като допълнителна реклама към излизащата им игра.

Здравейте, търся стратегическа игра, подобна на игрите от колекцията Total War, или на Knights of Honor. Искам сам да си правя армията, (примерно 2-3000 единици) а не както в другите игри да ми отпускат 200 единици и да играя само с тях. Ще е хубаво, ако има карта на Европа и като се биеш да увеличаваш територията на страната. Мерси предварително и лек ден. :)

Редактирано от Cruze (преглед на промените)

Нещо подобно на Dark или Prototype да ми препоръчате ? 

Препоръчайте ми игра която е по-яко да я играеш с gamepad.

Като Dark - трябва да търсим зле направени игри, с лоша стелт система, слаб плот и 'тотално оригинално' заглавие. И тъй като не се сещам за такива, ако искаш да играеш нещо с вампири - Vampire: The Masquerade - Bloodlines, BloodRayne, Legacy of Kain, ако искаш нещо със стелт - Metal Gear, THIEF, Splinter Cell. Ако искаш нещо с тъмна/мрачна обстановка - The Darkness II. Като Prototype - т.е. нищо ново под слънцето, различни механики взети от други заглавия и като цяло главен герой, който е тотално overpower :

Здравейте, търся стратегическа игра, подобна на игрите от колекцията Total War, или на Knights of Honor. Искам сам да си правя армията, (примерно 2-3000 единици) а не както в другите игри да ми отпускат 200 единици и да играя само с тях. Ще е хубаво, ако има карта на Европа и като се биеш да увеличаваш територията на страната. Мерси предварително и лек ден. :)

KrisoZZZ, на 13 Юли 2013 - 9:53 PM, написа:Публикувано изображение

Препоръчайте ми игра която е по-яко да я играеш с gamepad....

Нещо по яко.И да не е 2D.Да е нещо от рода на GTA.

Редактирано от KrisoZZZ (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.