Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Гледали ли сте филма аз съм номер четири, този жанр игра ми трябва, не мога да опиша точно, но мога да дам трейлър

Аз не съм го гледал, видя ми се слаб преди. Но ако трябва да се покрият разни супер сили в PC игри, освен DC Universe Online, не виждам кое друго. Не че няма заглавия. Просто няма добри такива..
Може би и Prototype
А това са игри, които НЕ ТРЯБВА да пробваш:

Ем някой стратегия или нещо от сорта на NFS или UAZ, а може и с мотори

NFS стил :
http://www.youtube.com/watch?v=FbX8SfU8j7o

Редактирано от An0n (преглед на промените)

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

а motorstorm да я има за комп или подобна на нея?

Motorstorm я обърках. Тя няма PC версия, а и да имаше порт, щеше да е над твоя хардуер. RAGE е някаква алтернативата, но няма да тръгне, а и тя е FPS. Там също е и PURE, но пак няма да тръгне. 1NSANE може би. Но е доста стара. Insane 2 пък няма да тръгне. Освен тях Flatout, която дадох и за друга не се сещам сега..

Motorstorm я обърках. Тя няма PC версия, а и да имаше порт, щеше да е над твоя хардуер. RAGE е някаква алтернативата, но няма да тръгне, а и тя е FPS. Там също е и PURE, но пак няма да тръгне. 1NSANE може би. Но е доста стара. Insane 2 пък няма да тръгне. Освен тях Flatout, която дадох и за друга не се сещам сега..

flatout я знам и съм я превъртал. Ако се се сетиш някоя офроулд казвай :)

Препоръчайте ми игра подобна на : DC Universe Online, Champions online, City of Heroes/Villains 

Общо взето някакви игри с супергерой

Препоръчайте ми игра подобна на : DC Universe Online, Champions online, City of Heroes/Villains  Общо взето някакви игри с супергерой

Същата тематика, различен стил на геймплей :

Същата тематика, различен стил на геймплей :

Мерси !

Как се казва играта, защото на "WTF is Marvel Superheroes" нищо неми излиза

Инсталирах я вчера и днес я пускам минава малко време и пише, че има проблем с приложението  :(

Ако знаеш някоя друга игра като тези пиши я. :(  :(  :(

Инсталирах я вчера и днес я пускам минава малко време и пише, че има проблем с приложението  :( Ако знаеш някоя друга игра като тези пиши я. :(  :(  :(

Останалите са само сингъл : Batman: Arkham City
Batman: Arkham Asylum
The Amazing Spider-Man
Spider-Man: Friend Or Foe
Ultimate Spider-Man
X-Men Origins: Wolverine
X-Men Legends II: Rise of Apocalypse http://www.youtube.com/watch?v=ucjMJwWQqrU Тук има цял списък : List of video games based on Marvel comics

Препоръчайте ми игра, подобна на Driver San Francisco , играта много ми харесва , но много ми лаг/ва , пробвах всичко което се сетих но..... Пак да има преследвания и тем подобни ?

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

Препоръчайте ми игра, подобна на Driver San Francisco , играта много ми харесва , но много ми лаг/ва , пробвах всичко което се сетих но..... Пак да има преследвания и тем подобни ?

Хм .. Driver San Francisco е специфична заради горе-долу оригиналния си плот. Главният герой претърпява катастрофа и докато е в кома успява телепатично-метафизично(кой както иска) да контролира съзнанията на различни шофьори в града и така да поема контрол над превозните им средства. Като изключим това, няма кой знае какви различия от останалите заглавия. Обаче не се сещам и за друга игра, която използва вселяване в шофьорите за смяна на колите. Като алтернатива може да се разгледа берзото прескачане от кола на кола използвано най-добре в Sleeping Dogs. Само, че тя още повече ще ти насича и затова остава последната възможност : Wheelman

Това е, че покривам системните изисквания? пробвах с една по-тежка игра изобщо не ми забива? Когато изтеглих един друг реализ, първите 10 мин. не ми лагва , след това почва...? Recommended: OS: Windows XP, Vista, 7; CPU: Intel Pentium D 3.0 Ghz or AMD Athlon64 X2 4400+ 2.2Ghz (Intel Core2Quad Q6600 2.4Ghz or Athlon II X4 620 2.6Ghz recommended); RAM: 2GB; GPU: 256 MB 8600GT / Radeon HD2600XT (512 MB recommended)

Търся игри за слаб компютър (2рия от подписа ми), подобна на GTA и някаква игра с коли (не искам нфс-та).

Редактирано от ComerciaL (преглед на промените)

Търся игри за слаб компютър (2рия от подписа ми), подобна на GTA и някаква игра с коли (не искам нфс-та).

Някоя стратегия/rpg дето да е от по-новите с яка графика, да има много бой и да може да се играе ЛАН или онлайн ?? :) Няма определен жанр, но да не е нищо от сорта на warcraft, starcraft, league of legends и тем подобни :)

Редактирано от Gunnera (преглед на промените)

Някоя стратегия/rpg дето да е от по-новите с яка графика, да има много бой и да може да се играе ЛАН или онлайн ?? :) Няма определен жанр, но да не е нищо от сорта на warcraft, starcraft, league of legends и тем подобни :)

Тука ще се опитам да анализирам това искане О.о Моя милост не е много на "ти" със стратегиите, така че да не се очаква много "in-depth" като цяло. От към RPG'та съм значително по-информиран, но ти центрираш само към стратегии, така че нека първо да ги класифицираме. Аз лично ги разделям на три вида: RTS (Real-time strategy) - Такива, в които времето е ключов фактор и всички се променя с всяка изминала сексунда. Warcraft и Starcraft са такива. Лично за мен тук лидера обаче е "Command & Conquer" серията. TBS (Turn-based strategy) - Такива в които времето не е от значение и може между два различни хода да се ожениш, да създадеш семейство с две момчета и едно момиче, да си намериш любовница, тя да забременее, жена ти да разбере, да получиш искане за развод и издръжка на децата, и да се върнеш да си завършиш хода. Горе-долу така се играят О.о Тук лидера е Heroes of Might and Magic. Има и други, но не знам какво искаш като цяло. И третия тип им казвам "Grand strategy". Не знам колко официално се класифицират като отделен вид, но в игри като "Rome: Total War" примерно има както RTS, така и TPS елементи, и според мен трябва да има допълнително класифициране. Главно този стил се простира на супер огромна карта (grand map) и са изключително бавни в развитието си (slow burn). И от известно време има този сравнително нов стил - MOBA (Multiplayer online battle arena). Още ги наричат "Action real-time strategy (ARTS)" и като цяло са си поджанр на RTS. Тук си дал пример с "League of Legends". Алтернатива е Heroes of Newerth. Ако искаш просто ей така нови стратегии, без изобщо да знаеш какво правиш - ние не ти трябваме. Ето примерно един сайт, който ти върши работа : GiantBomb - Всички стратегии по дата на излизане Ако търсиш нещо конкретно измежду гореспоменатите стилове, вече трябва да пишеш кой точно и какво точно..

Препоръчайте ми игра, подобна на дракенсанг ( http://www.drakensang.com/ ) . Благодаря предварително ! :)

KingsRoad
RuneScape
И ако искаш нещо по-различно : Akaneiro: Demon Hunters

Препоръчайте, ми някоя интерестна игра, че този цс вече ми писва... Благодаря предварително :)

Благодаря на An0n за изчерпателния отговор : ) Започнах да цъкам Company of Heroes 2, страшна е : )

Препоръчайте, ми някоя интерестна игра, че този цс вече ми писва... Благодаря предварително :)

Duty Calls

Препоръчайте ми игра, подобна на GTA като Vice City(сещате се да има повече глупости :D).И например да превземаш разни бази и да е готина.Но да става за слаби компютри.

Редактирано от KrisoZZZ (преглед на промените)

Препоръчайте ми игра, подобна на GTA като Vice City(сещате се да има повече глупости :D).И например да превземаш разни бази и да е готина.Но да става за слаби компютри.

Търся игра подобна на Call of duty и Battlefield , да е мultiplayer. Благодаря предварително! :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.