Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

KrisoZZZ, на 13 Юли 2013 - 9:53 PM, написа:Публикувано изображение

Нещо по яко.И да не е 2D.Да е нещо от рода на GTA.

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ми препоръчате някакви, интересни игри "леки" , за конфигурацията ми от подписа. Предпочитам да са симулатор,състезания и тем подобни.

Търся нещо от сорта на The Stanley Parable 

Игра, която ще ви разбърка главата, както се казва.

Ми препоръчате някакви, интересни игри "леки" , за конфигурацията ми от подписа. Предпочитам да са симулатор,състезания и тем подобни.

Euro Truck Simulator (1), Colin Mcrae Rally 4, Spin Tires

Моля препоръчайте ми игра която да ме грабне и остави без думи също като Gothic 3 - търся нещо със добра история и раздвижена бойна система.

Опитвал съм доста рпг-та но нищо не ми допадна като gothic и risen сериите.

Ето списък с все добри игри които съм играл и са се доближили до желаното:

Skyrim - не ми хареса завършека на играта и системата със скиловете си беше чист гринд;

Two wordls 2 - история стана скучна доста рано в играта и NPC-та бяха еднообразни и не запомнящи се;

Кingdoms of amalur - с малко повече разнообразие и опции можеше да ме спечели напълно (ПОНЕ ИМАШЕ ПОДОБИЕ НА КРАЙ SKYRIM !!!!);

Hunted the deamon forge - горе долу интересна но не е за 1 човек;

Far cry 3 - уникална но със меч или огнена топка в ръка си е друго;

The witcherer - пауза -> удар, пауза -> магия, пауза -> удар; направо ме подлуди, а и затворения свят само изнервя още повече;

Drakensang/diablo/dragon age - добри игри, но в друга посока.

Моля препоръчайте ми игра която да ме грабне и остави без думи също като Gothic 3 - търся нещо със добра история и раздвижена бойна система.

Опитвал съм доста рпг-та но нищо не ми допадна като gothic и risen сериите.

Ето списък с все добри игри които съм играл и са се доближили до желаното:

Skyrim - не ми хареса завършека на играта и системата със скиловете си беше чист гринд;

Two wordls 2 - история стана скучна доста рано в играта и NPC-та бяха еднообразни и не запомнящи се;

Кingdoms of amalur - с малко повече разнообразие и опции можеше да ме спечели напълно (ПОНЕ ИМАШЕ ПОДОБИЕ НА КРАЙ SKYRIM !!!!);

Hunted the deamon forge - горе долу интересна но не е за 1 човек;

Far cry 3 - уникална но със меч или огнена топка в ръка си е друго;

The witcherer - пауза -> удар, пауза -> магия, пауза -> удар; направо ме подлуди, а и затворения свят само изнервя още повече;

Drakensang/diablo/dragon age - добри игри, но в друга посока.

Mount & Blade поредицата.

Mount & Blade поредицата.

Виждал съм играта и ми се струва интересна, ако има и добра история ще е КУУЛ :) мерси

Редактирано от whitegambit (преглед на промените)

Моля препоръчайте ми игра която да ме грабне и остави без думи също като Gothic 3 - търся нещо със добра история и раздвижена бойна система. Опитвал съм доста рпг-та но нищо не ми допадна като gothic и risen сериите.   Ето списък с все добри игри които съм играл и са се доближили до желаното: Skyrim - не ми хареса завършека на играта и системата със скиловете си беше чист гринд; Two wordls 2 - история стана скучна доста рано в играта и NPC-та бяха еднообразни и не запомнящи се; Кingdoms of amalur - с малко повече разнообразие и опции можеше да ме спечели напълно (ПОНЕ ИМАШЕ ПОДОБИЕ НА КРАЙ SKYRIM !!!!); Hunted the deamon forge - горе долу интересна но не е за 1 човек; Far cry 3 - уникална но със меч или огнена топка в ръка си е друго; The witcherer - пауза -> удар, пауза -> магия, пауза -> удар; направо ме подлуди, а и затворения свят само изнервя още повече; Drakensang/diablo/dragon age - добри игри, но в друга посока.

Само да отбележа, че се радвам да видя потребител само с един коментар (текущия) да започне с напълно оформено искане и да цели дълбочина и конкретност. Първо трябва да започнем със заглавия, като Enclave и Blade of Darkness. Разбирам, че заглавията няма да ти предоставят отворения свят, който желаеш, но за онова време (2000-та година) си бяха много добре.
Не знам колко си запознат с Fallout серията, но ако не си фен - значи пак трябва да вникнеш в играта (лично мое виждане). Също по това време ни връхлетя титана Deus Ex. Така като си писал заглавия, интересите отиват повече към фентъзи през древни времена, отколкото към трансхуманизъм и Sci-Fi и затова само бегло тук подхвърлям заглавия като Mass Effect и Star Wars Knights of the Old Republic. Стигаме до 2004 година и началото на една от моите любими поредици - Fable : Играта, която обеща всичко и изпълни почти нищо. И все пак беше супер интересна (поне за мен). И тук обаче "open world" елемента здраво куца.
В тази година трябва да се засегне и едно не толкова известно заглавие, което иначе е супер "kick ass". Говоря за The Bard's Tale. Тук ще си позволя да дам и един клип :
Играта е тотална! Пропита е със забавни истории и яко ирония на гърба на други известни RPG игри с които ти лично ще си запознат и ще може супер много да и се насладиш. Стигаме до 2005-та година и Dungeon Lords :
Обърни внимание на това заглавие. Може доста да ти хареса. Аз почти нямам опит в тази игра и затова го давам накратко, но като цяло ще ти предостави доста свобода. Също в тази година едно много добро RPG и не толкова известно : Jade Empire
Играта е разработена от "BioWare" (Dragon Age, Mass Effect), на които лично аз съм тотален фен. Чак наскоро, покрай "Sleeping Dogs", успях отново да почувствам поне малка част от красотата, която пресъздаваше Jade Empire. Минаваме на 2007 година и серията Overlord. Пробвах ги всичките и така и не станах фен, затова и няма да говоря. Но игрите не са лоши..
2008 идва с едно MMORPG, което за тогава беше бум, но после здраво отшумя. Говоря за Age of Conan: Hyborian Adventures. Ти си преценяш дали ти се занимава с онлайн RPG'та.
2009-та с Divinity II: Ego Draconis подходяща на твоя стил на игра. Не съм фен на серията и също няма да говоря, че по-скоро ще заплюя О.о
Venetica през 2011 беше някакъв опит за RPG. Не им се получи много. Да не казвам хич. Като плюс - главния персонаж беше готин О.о
В тази година излезе и Dark Souls за PS3, а за PC през следващата година. Проблема е че за мен играта реално никога не е излизала за PC. Даже няма да давам клип за нея, да не те дразня. Играта е страхотна (от това, което съм видял), но ти трябва PS3.

Редактирано от An0n (преглед на промените)

Благодаря за бързия и подробен отговор, който сте ми публикували. Вече съм играл няколко заглавия от изброените:

Enclave - беше ми фаворит преди изчистването на всички бъгове в Gothic 2;

Fable поредицата - оставиха ме със смесени чувства, докато 1вата игра беше добра за времето си, то последната версия не предлагаше нищо ново и интересно, да не говорим за скучната бойна система. Няма как да не призная обаче - Fable имаше разкошна история, пропита с интриги, шеги и дори малко драма (интрото на 3тата игра трябва да спечели някаква награда !!!);

Jade empire си е силна игра, пропуск от моя страна е че не съм я завършил - захващам се :)

Overlord - повече семейна игра, най-забавните моменти бяха свързани със крясъците на съквартирантите ми: "оооо колко са сладки теяяяяяяя" и "игахтиииииииии"

Колкото до Venetica и Divinity 2 имам само косвени наблюдения, но не ме грабват. Срамувам се да си призная че не бях срещал заглавията "Blade of darkness", "The bard`s tale" и "Dungeon Lords" - задължително ще ги опитам. Ще следя темата ви с интерес и ви пожелавам да се забавлявате колкото и вашите читатели. ПС: Dark Souls е невероятно трудна игра, опитах я но контролите превръщат изживяването в мъчение. Изглежда са се постарали със създаването, но така и не успях да поиграя повече от час.

Нещо подобно на Dark или Prototype да ми препоръчате ? 

Dishonored съдържа стелт , различни сили и тактики и свобода на движението.

Dishonored съдържа стелт , различни сили и тактики и свобода на движението.

Освен това, Dishonored притежава и уникална атмосфера, която рядко се постига в друга игра. Само който е играл, ще знае а какво става въпрос. :)

An0n, благодаря за играта

Редактирано от kokip (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Препоръчайте ми игра на която се правят дрифтове , (Windows 7 64 bit,4 GB RAM,512 HDD)

Всяка игра с коли. Използвай търсачката следващия път.

Имах предвид само за дрифтове

Препоръчайте ми игра подобна на battlefield bad company 2 , ако може да е с същите минимални изисквания или по малки . :)

Препоръчайте ми игра подобна на battlefield bad company 2 , ако може да е с същите минимални изисквания или по малки . :)

Имах предвид само за дрифтове

Drifting Games - Giant Bomb Също погледни това:

Call of Duty Modern Warfare 2 :)

Търся рейсинг симулатор. Най-добре ще е да има шофьорски курсове или свободно каране.

Конкретно по искането : 3D-Driving-School Иначе виж и това:

пичове става ли да ми препоръчате игра подобна на Mafia II и Call of Duty защото не се сещам никаква благодаря предварително

Battlefield 2, Battlefield 3, The  Godfather, The Godfather 2, Medal of Honor

пичове става ли да ми препоръчате игра подобна на Mafia II и Call of Duty защото не се сещам никаква благодаря предварително

Mafia II :
Call of Duty :

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.