Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Не виждам защо да го приемам лично . По темата игри екшън които съм играл са от call of duty серията medal of honor и подобни . Играта която предложи не бях играл ще я пробвам задължително .

В тази графа (COD, MOH) за FPS Action определено - Bioshock: Infinite
Давам последната част, тъй като тя най-много ми хареса. Но ти може да почнеш още от първата. А щом хареса Thief - определено виж Dishonored
Тук ще намеря и любимият ми киберпънк с Deus Ex: Human Revolution
А щом намесваме киберпънк'а, определено и Hard Reset
А тя пък леко ми напомня на - Singularity
Което пък ни хвърля в METRO вълна :
А тук пък S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl .. и мисля да спра за сега О.о

Редактирано от An0n (преглед на промените)

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не виждам защо да го приемам лично . По темата игри екшън които съм играл са от call of duty серията medal of honor и подобни . Играта която предложи не бях играл ще я пробвам задължително .

Ето ти една пуцалка:

http://www.youtube.com/watch?v=_yu_ch33cTc

Нещо подобно на Little Inferno ? :)

Нещо подобно на Little Inferno ? :)

Ей това вече е игра за която трудно се намира подобна. Помня, че първия път когато я играх, по някаква причина ме грабна за цели 6 часа. Като излязох от нея беше 5 часа сутринта. Ако някой ме пита какво толкова съм видял в нея - не мога да отговоря. Просто някой неща трябва да се почувстват. Явно успява да ме грабне с идеята за социална депривация и супер странния начин, по който представят приятелството и обвързаността. Weird stuff..but still awesome! А по темата - реално мисля, че няма друга игра като нея. Поне не с тази концепция. Някой може да каже, че Pixel Fireplace е с такава идея. И да, имаме камина, имаме огън, но индиректната идея там е съвсем различна. А и Pixel Fireplace е по-скоро скрийнсейвър, отколкото истинска игра.
Иначе първият път когато играх Inferno, някак си ми напомняше на World of Goo - просто има подобен аромат. И нищо чудно. Излиза, че са създадени от един и същ човек - Kyle Gabler. Та реално ако ще препоръчвам нещо - това заглавие ще е, въпреки че там основната идея е далеч по-различна.

Ей това вече е игра за която трудно се намира подобна. Помня, че първия път когато я играх, по някаква причина ме грабна за цели 6 часа. Като излязох от нея беше 5 часа сутринта. Ако някой ме пита какво толкова съм видял в нея - не мога да отговоря. Просто някой неща трябва да се почувстват. Явно успява да ме грабне с идеята за социална депривация и супер странния начин, по който представят приятелството и обвързаността. Weird stuff..but still awesome! А по темата - реално мисля, че няма друга игра като нея. Поне не с тази концепция. Някой може да каже, че Pixel Fireplace е с такава идея. И да, имаме камина, имаме огън, но индиректната идея там е съвсем различна. А и Pixel Fireplace е по-скоро скрийнсейвър, отколкото истинска игра.

Иначе първият път когато играх Inferno, някак си ми напомняше на World of Goo - просто има подобен аромат. И нищо чудно. Излиза, че са създадени от един и същ човек - Kyle Gabler. Та реално ако ще препоръчвам нещо - това заглавие ще е, въпреки че там основната идея е далеч по-различна.

мерси , ще ги опитам , и аз съм голям фен на Little Inferno :D

Привет!

Харесват ми игри в които има много оръжия или техника (подобни на батман, спайдър мен и т.н)

и също така някои стратегий подобни на играта Ground Control 2.

Е компа ми не е много силен

1024 мг РАМ

1.81 GHZ procesor 3000+

512 video

Моля ви ако се сещате за подобни споделете ;)

Привет!

Харесват ми игри в които има много оръжия или техника (подобни на батман, спайдър мен и т.н)

и също така някои стратегий подобни на играта Ground Control 2.

Е компа ми не е много силен

1024 мг РАМ

1.81 GHZ procesor 3000+

512 video

Моля ви ако се сещате за подобни споделете ;)

А какво не ви хареса в първата важна тема в раздела?

Всички игри от февруари 1962 (Spacewar!) до 2003 година трябва да вървят на този хардуер. Аз мога да ти изредя един куп 'old school' RPG-та, които трябва да си играл (тъй като са тотална класика), но няма как да знаем дали изобщо си фен на този жанр или по-скоро предпочиташ някой 'shooter' в стил Serios Sam или Quake..   //Не че има някой, който да не знае серията.. просто ревюто е прекалено 'епик' и няма как да не го сложа

//Still epic..
//Може би Mercenaries 2 е най-много в стил Just Cause 2 O.o

МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ! GTA III напримерно ми сече а е правена преди 2003 г ??

Привет! Харесват ми игри в които има много оръжия или техника (подобни на батман, спайдър мен и т.н) и също така някои стратегий подобни на играта Ground Control 2. Е компа ми не е много силен 1024 мг РАМ 1.81 GHZ procesor 3000+ 512 video Моля ви ако се сещате за подобни споделете ;)

По принцип само на хардуерно лимитирани искания избягвам да отговарям, а ако тръгна да го правя, мисля да си наложа практиката да пренасочвам към "Good Old Games (GOG.com)". Всички игри там са "DRM free", което ги прави свободни от към всякакви ограничения, а 98% от игрите са и за супер стари компютри (Windows 98/XP стил). В твоят случай обаче имаш точни предпочитания и си задал хардуера само като информация за да не се изхвърляме със заглавия в стил "E3 2013", така че тук ще се опитам да съм максимално хардуерно адекватен (въпреки че пак не давам гаранция, че всички заглавия ще тръгнат). Относно подобни на Batman - най-добре погледни заглавия като : Deus Ex, Thief и The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay.
Освен тях, може да намериш интересни заглавия в сериите на "Hitman", "Tom Clancy", "Metal Gear". Не давам конкретни имена, тъй като не съм запознат с хардуерните изисквания на всяка игра. А Ground Control II: Operation Exodus ми напомня на :

Здравейте не знам дали има  специално такава тема,извинявам се ако има,но се регистрирах да питам за една игра. Та играта е следната детска игра е и едно зайче събира великденски яйца има най-различни нива много ще съм благодарна ако ми помогнете :)

Здравейте не знам дали има  специално такава тема,извинявам се ако има,но се регистрирах да питам за една игра. Та играта е следната детска игра е и едно зайче събира великденски яйца има най-различни нива много ще съм благодарна ако ми помогнете :)

Какво не ви хареса в първата важна тема в раздела?

Аз се сетих за тая:

Тъй като по принцип тук главно се играят и обсъждат предимно 'triple A' игри ( много известни и с голям бюджет), не знам реално дали ще има много хора адекватни на тема детски игри. Единственото за което аз се сещам в момента е "Jazz Jackrabbit", но сериозно се съмнявам това да е търсеното заглавие.
А за да имат някакъв успех евентуалните предложения мисля, че трябва да посочите още няколко специфики на търсеното заглавие с идеята евентуално някой да го намери с google search : Вашата игра в Jazz Jackrabbi стил ли е (2D arcade) или по-скоро е от трето лице, където се вижда гърба на заека. И изобщо заека вижда ли се или просто се знае, че е там. В смисъл да не е някой куест или тип "намери скритите предмети" където на дадена картинка има пръснати яйца и играча трябва да ги намира. Big Fish имат доста такива игри.

Здравейте! И на мен ми се наложи да ползвам услугите на тази тема, но се съмнявам някой да може да намери желаното заглавие. Играта представляваше стратегия.. Основна роля играеше Skirmish-a (избираш си "раса" и играеш срещу много противници с различни раси). В реално време е. Едната от "расите" беше с някакви двукраки, които атакуваха като се навеждаха и изстрелваха шипове от гърба си. Имаше и хора, които бяха облечени с роби и главната им база беше нещо като японски замък. Менюто на играта беше златисто-жълт цвят и самото заглавие е много старо... поне отпреди 8-9 години. Подобна е на Age of Empires 2 откъм графика - затова не можах да избера коя от двете теми е по-подходяща.

Редактирано от Sydie (преглед на промените)

Препоръчайте игра подобна на Drakensang-onlineGTA

GTA IV,GTA 5 FIFA 13 Minecraft  зависи от машинката ти ;)

GTA IV,GTA 5 FIFA 13 Minecraft  зависи от машинката ти ;)

В оригиналния и пост има само "Drakensang-online". Това "GTA" явно ти си го вкарал. Иначе забрави да добавиш : The Elder Scrolls V: Skyrim, Batman: Arkham City, L.A. Noire, Call of Duty: Modern Warfare 3, Portal 2, Saints Row: The Third, Star Wars: The Old Republic, Battlefield 3, Dragon Age II, Assassin's Creed: Revelations, Deus Ex: Human Revolution, Dead Island, Duke Nukem Forever, Call of Duty: Black Ops II, Assassin's Creed III , Mass Effect 3, Far Cry 3, Sleeping Dogs, Borderlands 2, Max Payne 3, Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier, BioShock Infinite, Tomb Raider и .. 3D SexVilla!

Здравейте! От скоро се запалих по RPG игри от сорта на Kingdoms of Amalur и Skyrim. Играл съм също The Witcher. Бихте ли ми препоръчали най-добрата, която сте играли, защото има страшно много и не знам, коя е junk и коя си заслужава да се изиграе. Благодаря предварително!

Цитирам тук, че да има мир. Иначе по темата - наистина оформлението куца. Това, което аз виждам е, че искаш само "must play" RPG заглавия. Което не е нищо сложно и трудно. Даже вече из нета има редица такива готови класации, да не говорим, че има и редица видео ревюта от известните репортери в тази индустрия. А на въпроса за най-доброто RPG, което сме играли : Аз лично харесвам така и доста слаби игри (като Fable серията), просто защото явно съм емоционално обвързан към нея и там имам редица други фактори, които ти едва ли да изпиташ. По темата : Започвам с Planescape Torment :
Това не е първият път, когато препоръчвам тази игра тук и отново не мога да дам никакво ревю за нея в рамките на този пост. Просто трябва да се играе. Невероятен шедьовър за тези, които виждат истинският цвят на едно RPG - Depth След това Baldur's Gate
Отново тотален "must play". А като сме на тема "BioWare" - реално всичко тяхно играй. Тук главно визирам "Dragon Age: Origins" (без II), всички "Mass Effect" и "Jade Empire". Бих казал и "Neverwinter Nights", но лично аз не съм толкова фен. Иска ли питане : Deus Ex
Давам трейлър на новата, но ти по-добре започни от началото. А като говорим за игри, които трябва да се играят от началото :
Fallout - цялата серия. Това важи и за "The Elder Scrolls Anthology" - това са всички игри. "Skyrim" беше сила - да, но трябва да играеш и останалите. За "Fable" вече казах. Също аз силно препоръчвам "Indigo Prophecy". Но тя е доста по-различна от всички останали.
The Witcher мисля, че е ясен. Не съм фен на "Final Fantasy" и затова я прескочих. Същото важи и за "Dark Souls", въпреки че според масата - "must play". И като цяло има още много заглавия. Както нови така и стари. Но няма смисъл. На теб ще ти трябва година да минеш качествено само игрите от този списък. Погледни и тази класация : Top 100 RPGs of All Time - IGN, а ако попаднеш на определени заглавия, които не може да прецениш дали си заслужава да играеш.. well.. винаги може да питаш тук, но много по-рационално е да намериш някое от качествените ревюта в YouTube, отколкото да се занимаваш с нови теми и постове. ----------------------------- Алтернативен пост : А на второ четене видях, че си задал The Elder Scrolls V: Skyrim и Kingdoms of Amalur: Reckoning като пример за желани заглавия. Ако вземем само това в предвид, то поста ми трябва да е насочен към игри подобни на тях, които да си струват. В този случай: Risen
Даже в момента отново я играя с една огромна колекция от модове, които се инсталират супер лесно. Силно препоръчвам. Относно "Risen 2: Dark Waters" - има хубава графика - да. Но всичко останало не е както трябва. Опитаха се да ни продадат някаква изтъркана концепция за пиратски живот и прочие - не се получи. Two Worlds II
Играй я с модове и избери магьосник. Просто няма смисъл да се играе с друг клас. Магиите са в пъти по-интересни тук. И определено прескочи "Two Worlds I" - много е зле. Dark Messiah of Might & Magic™
Не е голяма сила, но става. Също има разни модове за нея, които замазват малко положението. И тук нали може да добавим Fable III.
Не, че беше лоша игра. Просто отново не оправда очакванията. Също Gothic I и Gothic II - заслужават си. Gothic III я замазаха. Пак става, но по-скоро да я играеш до един момент и да ти писне. Risen I имаше мод, който прави играта в стил "Gothic", та може първо от тук да започнеш и след това да играеш "Risen ".
Може да погледнеш и тази тема : Пакети с модове за различни игри. Преди я правих за колекция от всякакви модове. Има още неща да се добавят, но не знам кога ще е ..

Редактирано от An0n (преглед на промените)

Препоръчайте ми игра подобна на Batman Arkham Asylum, Batman Arkham City,  не в смисъл да е от поредицата, ами да е с такива брутални комбота и хватки :)

Препоръчайте ми игра подобна на Batman Arkham Asylum, Batman Arkham City,  не в смисъл да е от поредицата, ами да е с такива брутални комбота и хватки :)

Sleeping Dogs определено има подобна бойна система.

Remember Me също използва (или по-скоро копира) таква система, но като цяло заглавието не беше голяма сила.
И разбира се Assassin’s Creed.. за всички, които сега излизат от анимус'а и все още не са я чували.

Remember Me също използва (или по-скоро копира) таква система, но като цяло заглавието не беше голяма сила.

И разбира се Assassin’s Creed.. за всички, които сега излизат от анимус'а и все още не са я чували.

Remember me я бях пробвал, но ми излиза черен екран и нищо :(

Здравейте, можете ли да ми препоръчате онлайн игра подобна на Wartune http://www.wartune.r2games.com, а ако играта има и клиент още по-добре. Благодаря предварително.

Редактирано от Пламен Тодорв (преглед на промените)

Препоръчайте ми игра подобна на гта.

768MB рам и 64MB видео карта.

Играта да е по-малка от рамта и видео картата :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.