Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Може ли да ми препоръчате добри Single player TD (tower defense) карти за warcraft 3 (или frozen throne) освен тези: Element TD, Gem TD, Skibi's Castle TD, Wintermaul TD?

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Може ли да ми препоръчате добри Single player TD (tower defense) карти за warcraft 3 (или frozen throne) освен тези: Element TD, Gem TD, Skibi's Castle TD, Wintermaul TD?

Тук.

Здравейте, моля препоръчайте ми игра подобна на MX vs. ATV: Reflex без другите от поредицата, въпросът е да е съсредоточена към мотокрос и ендуро и съобразена с щайгата ми (CPU: двуядрен 2.1GHz, video: Nvidia geforce 7600 GS 512MB, RAM: 3GB) Благодаря предварително :)П.П. Весело посрещане на новата година!!!

Здравейте, моля препоръчайте ми игра подобна на MX vs. ATV: Reflex без другите от поредицата, въпросът е да е съсредоточена към мотокрос и ендуро и съобразена с щайгата ми (CPU: двуядрен 2.1GHz, video: Nvidia geforce 7600 GS 512MB, RAM: 3GB) Благодаря предварително :)П.П. Весело посрещане на новата година!!!

FUEL - Можеш да обикаляш свят по голям и от картата на Скайрим със различни превозни средства.Със сигурност знам че може със кросов мотор и че има няколко опции , но други не мога да кажа със сигурност.Света е всъщност доста по голям или по точно г/д 5,560 кв.мили (14,400 кв.км)!!!

Та в тази игра можеш да си караш офроуд с години и всеки път като играеш да си на различно място.Има бъгита,атв-та,коли,мотори т.н.

Редактирано от Светозар (преглед на промените)

Някой може ли да ми препоръча някаква игра която да има co-op campain ????

Left 4 Dead, Left 4 Dead 2, Battlefield 3, Killing Floor (Батълфилда тря го имаш купен там и МП и Ко-оп може) за другите мисля че имаше начини безплатно

Някой да помогне с нещо подобно на https://www.youtube.com/watch?v=rhy4sJ8PGvo

Infestation: Survivor Stories, въпреки че в сравнение с DayZ не струва. Също наскоро влезе в Steam играта Rust - разгледай я, нещо подобно на HD Minecraft.

Здравейте :) Търся игра от жанра на "Метро" ако някой знае такава моля да сподели :D

Аз знам подобна на "Метро". Например Метро 2033, Metro 2033, Metro LL  и така нататък. Коя точно те интерисува, че ти е толкова смешно? Лично на мен най ми харесва Метро на руски.

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Преди около 4 години докато ходех по интернет клубове се бях запалил по една игра на която се състезаваш с коли и залагаш капани и зимаш подаръци в който се намират тези капани. Играта може да се играе от двама човека на един компютър и ти сам срещу компютъра. Сетих се за тази игра защото утре идват едни наши роднини с малко дете и трябва с нещо да го занимавам .Та ако някой се сети как се казва играта да се отзове. :huh:

Morhuhnn Cart :) 2 години по-късно :Д

Препоръчайте ми игра, която може да се играя мултиплейър с приятел. Да не е рейсинг.

Препоръчайте ми игра, която може да се играя мултиплейър с приятел. Да не е рейсинг.

Фифа , GTA SA , Serious Sam , и може да играете чрез програмата Gameranger има над 690 игри които могат да се играят , разгледай тук > http://www.gameranger.com/games/Искам да попитам сега дали някой може да ми помогне , преди около 7,8 години на компютъра на един приятел играх една игра в която събираш кофите с боклук от улиците , човечето имаше червена шапка или червена блузка , нещо такова и си върви камиона и ти трябваше да събираш кофите с боклук , някой ако може да се сети за тая игра ще съм много благодарен.

Редактирано от s0Ldi3r (преглед на промените)

Препоръчайте ми игра, подобна на World of Warcraft. 3.9 GHz Quad Core 2 GB RAM 756 MB Graphics Card

Фифа , GTA SA , Serious Sam , и може да играете чрез програмата Gameranger има над 690 игри които могат да се играят , разгледай тук > http://www.gameranger.com/games/Искам да попитам сега дали някой може да ми помогне , преди около 7,8 години на компютъра на един приятел играх една игра в която събираш кофите с боклук от улиците , човечето имаше червена шапка или червена блузка , нещо такова и си върви камиона и ти трябваше да събираш кофите с боклук , някой ако може да се сети за тая игра ще съм много благодарен.

Пич, с INTEL I5!!!! сам. Наистина ли ще ми предложиш GTA SA и да предположиш, че незнам какво е гамерангер

Здравейте. Търся игра подобна на Paris-Dakar Rally. Пробвах Dakar 2 (PS2) с емулатор, но като почна да се състезавам fps-то пада под 20 и става трудна за игра. Засега единствената на която съм се спрял е Off-Road Drive, но тя е само с коли, а на мен ми се играе с камиони. Пробвах и Spin Tires ама не ми тръгва. Можете ли да дадете някое прдложение :)

Edit: Оказа се, че Off-Road Drive също не ми тръгва :D

Редактирано от nikstein (преглед на промените)

някой може ли да ми препоръча нещо от рода на DIABLO 2,3 , SACRED 1,2 , TORCHLIGHT 1,2,

абе накратко някое ново и добро hack'n'slash - rpg

системните ми параметри са :

Двуядрен Intel Pentium 2020M 2.40 GHz

8 GB RAM 1600MHz

AMD MOBILITY™ Radeon® HD 8750M 2GB DDR3

другото не мисля че ви трябва :D

Ако знаете някое ново заглавие излязло на скоро което да ми тръгне без проблем моля споделете

Редактирано от V.B. (преглед на промените)

Здравейте, моля да ми препоръчате игра подобна на Assassin's Creed серийте. Компютърът ми е в състояние да подкара всяка една игра на максимум :)

Titan Quest, не е от скоро, но не си я споменал.....

играл съм я и е много добра, жалко че никой не се сеща за нещо ново 

Best Games - Battlefield 4,Call of Duty Ghost,Assassin's Creed Black Flag,Watch Dogs,Tom Clancy,GTA 5 - това са най-готините игри ! ;д

Не мисля така.

Препоръчайте ми игра подобна на WoW , опитвал съм ТЕРА и Aion, нещо не ми харесват. Да е онлайн, с нива, да си развивам героя MMORPG.
Характеристика на компютъра ми: 

ram-   Kingston 8GB ddr 2400MHz x 2 

Процесор Intel® CoreTM i5-4670K, 3.40GHz, Haswell, Socket 1150, Box

Дънна платка MSI Z87 MPOWER, socket 1150

Хард диск WD Black 2TB, 7200 об/мин, 64MB, SATA3 Видео карта

MSI nVidia GeForce GTX 660, 2048MB, GDDR5, 192bit, DVI, HDMI, DisplayPort, PCI-E

Кутия Antec P280, Tower

Захранване 350W 

Редактирано от aaallff (преглед на промените)

Здравейте. Търся игра подобна на Paris-Dakar Rally. Пробвах Dakar 2 (PS2) с емулатор, но като почна да се състезавам fps-то пада под 20 и става трудна за игра. Засега единствената на която съм се спрял е Off-Road Drive, но тя е само с коли, а на мен ми се играе с камиони. Пробвах и Spin Tires ама не ми тръгва. Можете ли да дадете някое прдложение :)

Edit: Оказа се, че Off-Road Drive също не ми тръгва :D

Някакви идеи? :shy11:

Здравейте търся игри за оцеляване с възможност за игра в мрежата (ако има глад,жажда и умора примерно ще е супер )  Ако може без how to survive вече е превъртяна ..жалко че няма стори мод мулти или повече мапове но както и да е ....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.