Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми игра , подобна на...

Featured Replies

Здравейте. От доста време си търся игра, в кяото развиваш герой. Нека да е free to play. Едно време много се бях зарибил по Mu online. Приятели ме посъветваха да играя League of legends, Но колкото и да ви е странно... не ми хареса.  Започнах да играя DC Universe online, Но и тя не ми хареса много. Нещо игрите със супер герои не ми допаднаха. Та...предложете нещо, че няма какво да се прави. 

PS: От безплатните най-много ми допаднаха 2 шуутъра - blacklight retribution и microvolts, Но това е друга тема :D

EDIT: Да не е много голяма...20 GB с моя интернет ще има да ги тегля 2 дни.

Редактирано от rusimc (преглед на промените)

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 334,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте. От доста време си търся игра, в кяото развиваш герой. Нека да е free to play. Едно време много се бях зарибил по Mu online. Приятели ме посъветваха да играя League of legends, Но колкото и да ви е странно... не ми хареса.  Започнах да играя DC Universe online, Но и тя не ми хареса много. Нещо игрите със супер герои не ми допаднаха. Та...предложете нещо, че няма какво да се прави. 

PS: От безплатните най-много ми допаднаха 2 шуутъра - blacklight retribution и microvolts, Но това е друга тема :D

League of Legends,World of Warcraft,Talisman Online

Препоръчвам ти Loadout ... Страхотна игра много ми хареса когато я играх за първи път. Пробвай я ;)

Извинявай, но какво общо има Loadout с Cry Of Fear?

League of Legends,World of Warcraft,Talisman Online

Прочете ли въобще, че Лигата НЕ МИ ХАРЕСА, а WoW е платена :) Ще пробвам Talisman Online.

Чакай да излезе Survarium. Не знам дали ти харесва да се развиваш със самолети, но ето ти една безплатна - WarThunder.  И едно не толкова конкретно предложение, но доста добро - отиваш в STEAM  и търсиш безплатни игри. Има и шутъри, щом ти харесва. Освен това има и доста големи намаления понякога, та не се цигани за 2 или 5 лева, ако изскочи нещо изгодно. А такива работи излизат, макар човек постоянно да трябва да е нащрек.

Извинявай, но какво общо има Loadout с Cry Of Fear?

Нищо , аз я препоръчах на един друг потребилтел който беше коментирал ;)

Освен това има и доста големи намаления понякога, та не се цигани за 2 или 5 лева, ако изскочи нещо изгодно. 

Мен много ме е яд, че не си купих CS: Go Като беше намалена като я пуснаха.

Ами те пак ще я пуснат. Преди малко пуснаха Painkiller за по 3-5 лева до 10 за най-новата, ако на някой му се играят подобни игри.  Аз мисля да видя как е, че съм я пропуснал. Лично аз се надявам по Великден да пуснат някое по-сериозно намаление, но да видим. 

Както и Кико каза, не се притеснявай. CS-GO я пускат изключително често особено покрай големите разпродажби.

Впрочем самата игра непрекъснато ти дава оръжия, кутии които се падат на случаен принцип, след няколко продадени

кутии вече си избил CS-а. Същото важи и за входовете за операциите, избива се.

Така...спрях се на Marvel Heroes. Много повече ми допадна в сравнение с DC Universe. КАто ми омръзне си сложих Team fortress 2. MicroVolts-a много лагва нещо.

Търся една игра, където си правиш супергерой и играеш с него - избираш как да изглежда и какви суперсили да има. След това обикаляш града и изпълняваш куестове. Мултиплеър беше играта.

Търся една игра, където си правиш супергерой и играеш с него - избираш как да изглежда и какви суперсили да има. След това обикаляш града и изпълняваш куестове. Мултиплеър беше играта.

dc universe online ? -> dcuniverseonline.com

Live For Speed с тъпа графика е , но ако искаш си сложи ENB ;)

Кво е тва ЕНБ?

Здравейте, препоръчайте ми игра подобна на block story, свързана с оцеляване, строене развиване на герой и т.н. Имам майнкрафт но не е много интересна..

Terraria

Здравейте, препоръчайте ми игра подобна на block story, свързана с оцеляване, строене развиване на герой и т.н. Имам майнкрафт но не е много интересна..

За теб е Rust - намери я в Steam, за да я огледаш. :)

Препоръчайте някоя хубава игра като NEED FOR SPEED с хубава графика като на MOST WANTED 2 за компютър и да е безплатна ако може :D

Препоръчайте някоя хубава игра като NEED FOR SPEED с хубава графика като на MOST WANTED 2 за компютър и да е безплатна ако може :D

Driver: San Francisco

GRID 1,2

Иначе ако харесваш ралита, може да пробваш тези:

DiRT 2,3

WRC Fia World Rally

и вече малко остарелите, но все пак ставащи версии на Colin McRae Rally. Нямаш кой знае какъв избор.

Имаше една такава за барби или принцеси, ако може да ми предложи някоя за момичета :D :D :D Благодаряя :) 

Driver: San Francisco

GRID 1,2

Иначе ако харесваш ралита, може да пробваш тези:

DiRT 2,3

WRC Fia World Rally

и вече малко остарелите, но все пак ставащи версии на Colin McRae Rally. Нямаш кой знае какъв избор.

Благодаря но всичките изредени ги играя :D

Благодаря но всичките изредени ги играя :D

Аз да изредя някои, дето може и да не играеш. 

Flat Out: Ultimate Carnage - стара като идея, нещо като по-добра версия на Flat Out 2,  но с много по-красива графика. Поне на шарения я докарва и на мен ми харесва. 

Race Room Rasing Experiance - безплатна в една част, платена в друга. Хубава графика за симулатор, макар и не от най-модерните( графиката). 

по-стари и съответно с по-кalпава графика, са всички игри - DLC за Race 07. Обаче бичиш с FXAA  и поне 16xАА, вклчваш ВС, намираш сносен автомобил и се кефиш. 

SuperstarsV8NextChalange - клипчета има назад в темата мисля, Майната и на графиката, важно е друго - как си настройваш и управляваш колата. Симулатор номер...знам ли кой и аз, но ми допада доста. 

NASCAR The Game:2013, 2014 - въртиш се като пумпал, но пък колите си ги бива. 

Test Drive Unlimited 2 - сигурно и нея играеш. Ако не, пробвай, стига да свикнеш с управлението на автомобилите. 

И сега нещо убийствено в буквалния смисъл -  Gas Guzzlers Combat Carnage и по-новата  с година - Gas Guzzlers Extreme - картечници, ракети, бомби и мини по автомобилите - убийствена комбинация. Потроши клавиатура с кеф! Предимството е за по-старата версия, предлагаща по-добър геймплей и кариера.

Next Car Game - според някои, много успешно и красиво продължение на Flat Out 2. Врътнах две обиколки с алфа версията и играта наистина е с убийствено гънещи се ламарини на автомобилите.

Assetto Corsa - мама миа! Чакам да и падне цената, че да я разцъквам. Може и след година да е, ама има много игри да играя и преигравам дотогава. 

WRC 4 FIA World Rally Championship - тук работата е ясна - FIESTA FOREVER!

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Айде, от мен да мине.

Публикувано изображение

Имаш 42 часа да събереш 4 лева. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Аз да изредя някои, дето може и да не играеш. 

Flat Out: Ultimate Carnage - стара като идея, нещо като по-добра версия на Flat Out 2,  но с много по-красива графика. Поне на шарения я докарва и на мен ми харесва. 

Race Room Rasing Experiance - безплатна в една част, платена в друга. Хубава графика за симулатор, макар и не от най-модерните( графиката). 

по-стари и съответно с по-кalпава графика, са всички игри - DLC за Race 07. Обаче бичиш с FXAA  и поне 16xАА, вклчваш ВС, намираш сносен автомобил и се кефиш. 

SuperstarsV8NextChalange - клипчета има назад в темата мисля, Майната и на графиката, важно е друго - как си настройваш и управляваш колата. Симулатор номер...знам ли кой и аз, но ми допада доста. 

NASCAR The Game:2013, 2014 - въртиш се като пумпал, но пък колите си ги бива. 

Test Drive Unlimited 2 - сигурно и нея играеш. Ако не, пробвай, стига да свикнеш с управлението на автомобилите. 

И сега нещо убийствено в буквалния смисъл -  Gas Guzzlers Combat Carnage и по-новата  с година - Gas Guzzlers Extreme - картечници, ракети, бомби и мини по автомобилите - убийствена комбинация. Потроши клавиатура с кеф! Предимството е за по-старата версия, предлагаща по-добър геймплей и кариера.

Next Car Game - според някои, много успешно и красиво продължение на Flat Out 2. Врътнах две обиколки с алфа версията и играта наистина е с убийствено гънещи се ламарини на автомобилите.

Assetto Corsa - мама миа! Чакам да и падне цената, че да я разцъквам. Може и след година да е, ама има много игри да играя и преигравам дотогава. 

WRC 4 FIA World Rally Championship - тук работата е ясна - FIESTA FOREVER!

Допадна ми много "Race Room Rasing Experiance " и "Assetto Corsa " сега ще ги пробвам принципно ми харесваше LIVE FOR SPEED но след нови ъпдейт вече не мога да си отключа всички коли освен ако не си я купя .Играта беше уникала просто много як дрифт можеше да се прави графиката не беше много яко ама като седнех и 2 часа я играх без да ставам имах си и хакче правих си я колко коня да бъде със задно предо или 4x4 страшно забавна ама я прецакаха .Та затова си харесах Assetto Corsa че е по добна и има дрифт че съм голям фен .

Next Car Game я имам ,също и Test Drive Ultimated 1-2 много приятна игра още от малък си я знам и макар да не е  добра графика(говоря за единицата ) много ми е забавна двойката не съм я играл много .

Хресах си и ралито WRC 4 FIA world Rally Championhip не съм най големия фен на ралитата но са ми приятни аз играя и DIRT 3 .

Благодаря ти за предложения ще си поиграя с новите игри и като ми омръзнат пак ще пиша но може би в друг жанр .Лека вечер и благодаря отно за игрите !

Имаш 42 часа да събереш 4 лева. 

Ирония ли усещам :D Купувам я веднага. Благодаря за информацията.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.